banner  

Palaa takaisin   Audifinns > Yleiset > Esson baari
Audiclub.fi etusivulle forum

Esson baari Keskustelut asiasta ja sen vierestä. Ei tekniikkakysymyksiä!

Vastaa
 
Työkalut Display Modes
JRO
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #1  
Vanha 10.02.2007, 20:30 Tommi Aura edelleen/taas vauhdissa!

Eilen, perjantaina 9.2.2007 soitti Antero Träff ja oli kiinnostunut myynnissä olevasta autostani.

Sovittiin tapaaminen seuraavaksi aamuksi Pasilan juna-asemalle, hän oli tulossa Oulusta yöjunalla Helsinkiin koska oli illalla lähdössä firman porukan kanssa risteilylle. Aamulla odottelin Pasilan asemalla ja soittelin että missä tavataan. Hän oli nukkunut junassa ja mennyt vahingossa Helsinkiin asti, ajoin sinne ja tapasimme.

Antero hyppäsi kyytiin ja ajettiin Mechelininkadun Essolle jossa hän tutki autoa ja huoltovihkoa. Takakontti näytti kuulemma tyhjältä koska hän näki jo mielessään kaksi subbaria mitkä sinne tultaisiin asentamaan.

Lähdettiin koeajolle, ihmettelin että kylläpäs kaveri oululaiseksi tuntee hyvin Helsingin ydinkeskustan. Ajeltiin Lahden motaria kehä I:lle ja Itäkeskuksen kautta takaisin rautatieasemalle. Pitkän ja perusteellisen koeajon aikana keskusteltiin niitä näitä, kuulemma löytyy oma yritys ja kaksi lastakin. Koeajon aikana sovimme kauppahinnan ja paikan. Kun kaupat tehdään, rahat tulevat firman tililtä verotus syistä. Hän pyysi vielä että lähettäisin kesärenkaat matkahuollossa ettei sisusta pääse likaantumaan. Sanoin että minulla on rengaspusseja joilla pystyn renkaat suojaamaan, mutta nekään eivät kelvanneet koska hän meinaa ajaa suoraan hifi-asentamoon ja haluaa että takakontti on tyhjä.

Lopuksi näytin vielä rekisteriotetta ja ajokorttiani että ostaja voi varmistua että en ole huijari. Pyysin häntä myös todistamaan henkilöllisyytensä. Lompakkoa etsiessä meni tovi ja kun se löytyi, ei ajokorttia löytynyt millään. Hän veti kortin toisensa jälkeen ulos lompakosta ajokorttia etsiessään, ikään kuin näyttääkseen minulle että luottoa löytyy. Hän piteli lompakkoa niin, etten nähnyt kuin korttien selkäpuolet. Huomasin että suurin osa korteista vaikutti kauppojen etukorteilta. Silmiin pisti myös reunastaan rispaantuva lompakko, miehellä joka on ostamassa 40.000e autoa käteisellä. Ajokortti oli ilmeisesti hänen repussa joka oli työporukan mukana kulkeutunut laivaterminaaliin, hän soitti ja pyysi tarkistamaan asian. Ihmettelin kun hän puhui puhelimeen niin hiljaa etten saanut siitä mitään selvää.

Käteltiin ja lähdettiin omille teillemme.

Heti kun pääsin autoon, soitin numero tiedusteluun ja kysyin numeron ja nimen mukaan tietoja. Nimeä ei löytynyt ja numero on prepaid. Ajoin lähimmälle poliisiasemalle ja selvitin tilanteen, sieltä osasivat kertoa että huijarista nimeltä Tommi Aura on havaintoja pk-seudulta viime päiviltä mutta eivät voi tehdä mitään koska rikosta ei ole tapahtunut eikä henkilöllisyydestä voi olla täysin varma.

Kotiin päästyäni Googletin ja oikea henkilöllisyys alkoi pikkuhiljaa selviämään.

Yritys josta hän puhui, on totta, mutta taitaa olla pelkää kulissia.
www.suomenyritykset.fi/AUTO-OVELLE.COM/11381295/
Puhelinnumero, 045-1156746 on sama minkä hän minulle antoi. Hain tietoa www.inoa.fi palvelusta Y-tunnuksella, 0792421-4, joka sivuilta löytyi. Y-tunnuksen takana on yritys nimeltä Delicatering Oy Ab jonka toimitusjohtajana toimii Aura Tommi Antero


Maanantaina pitäisi mennä tekemään kaupat, sen verran utelias olen että meinaan paikalle saapua ja katsoa kuinka pitkälle vedätys jatkuu. Katsotaan kuka vedättää ja ketä, vai kerkeääkö sankari nähdä tämän kirjoituksen netissä ennen maanantaita.

Juho
kalsket kalsket ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsenvastaava
Admin

  #2  
Vanha 10.02.2007, 20:38

Vaikka keskustelu on vapaata niin muistakaa aikaisemmat syytteet herjauksesta yms. mitä foorumikeskusteluista on generoitunut.
MarTe
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #3  
Vanha 10.02.2007, 20:46

Lainaus:
0792421-4, joka sivuilta löytyi. Y-tunnuksen takana on yritys nimeltä Delicatering Oy Ab jonka toimitusjohtajana toimii Aura Tommi Antero
Jonkin sortin oikeusaste suomessa on asettanut Tommi Auran liiketoimintakieltoon joten eikös tämä täytä jo syyttämiskynnyksen???
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #4  
Vanha 10.02.2007, 21:30

Nyt äkkiä pois tämä viesti foorumilta ja Juholle tieto siitä ja Juho kertoo sitten miten kaveri yritti vedättää.
Sen ansiostahan voisi kaverin saada nalkkiin taas?
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #5  
Vanha 10.02.2007, 21:45

Eiköhän se lähde istuun taas jossainvaiheessa. Ehtiikö ees vappua nähdä vapaalla jalalla ollessaan :) Tai mistäs sen tietää vaikka sillä rahaa oliskin ja olisi parannuksen tehnyt :)

No miehen sen kanssa kohta pääsen taas sessioimaan :)

Toivotaan että jos jotain positiivista ihan yltiöpäisenä hakisin niin ettei kukaan enään joudu kyseisen kaverin hujaamaksi.

Yleensä se yhen epäonni saattaa olla kaikkien muiden loppuelämän onni :)

Tarkoitan itseäni siis :)
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #6  
Vanha 10.02.2007, 21:55

Ota kaverista kuva auton vierellä, koska pidät nii-i-in vanhasta autostasi ja haluat muiston myyntihetkestä. :)
aqualung aqualung ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #7  
Vanha 10.02.2007, 22:24

Olisiko tässä sama mies myös liikenteessä?
Lainaus:
01.01.2007
Tommi Aura
BLUEJET FINLAND OY LTD
förvaltninchef

BlueJet Oy
Aleksanterinkatu 44, 00100 HELSINKI
Toimiala: Autonvuokraus

Postiosoite c/o Aatsto Veikko Palotie & Co
Y-tunnus 2082241-5
Yrityksen perustamisvuosi 2006
Yhtiömuoto Osakeyhtiö
Hallituksen puheenjohtaja Jokinen Lasse Kalevi
Yhtiön toimitusjohtaja Vuorinen Veikko Matti Väinö
Hallituksen jäsen Vuorinen Veikko Matti Väinö

AURA TOMMI
Matkapuh. 0400537675 (Slahti)
HERTTUANTIE 2 B 20
01520 VANTAA
Aura Tommi, förvaltningchef
Puh. 03-41089122
Juttua löytyy täältä ja täältä. Melkoinen yhteensattuma, tuon niminen mies autonvuokrausalalla, olisiko tarkoituksena saada tuon perusteella liikkeistä uusia autoja koeajoon? Vai olisiko pelkkä kaima?
Onko yritykselle normaalia olla asianajotoimiston hallussa?

Sanokaahan heti, tai modet siivotkaa, jos tällaisten yleisesti saatavissa olevien tietojen postaamisessa on jotain laitonta?
skeletorR skeletorR ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #8  
Vanha 10.02.2007, 22:29

julkista tietoahan nämä on www.ytj.fi ja www.asiakastieto.fi sieltä voi tutkailla vaikka ja mitä.. ja viron firmoja vaikka sellaisesta kuin www.krediidiinfo.ee
Quality Quality ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #9  
Vanha 11.02.2007, 07:24

Lainaus:
förvaltninchef
Lainaus:
förvaltningchef
Ihmettelen, miksi titteli on kirjoitettu muutoin suomenkielisissä tiedoissa ruotsiksi ja vielä kummassakin kohdassa eri tavalla virheellisesti? Oikea kirjoitusasuhan on förvaltningschef. Eipä vakuuta. Suomeksi siis "hallintopäällikkö".
Jyppe Jyppe ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Myllykosken linnanvouti

  #10  
Vanha 11.02.2007, 15:56

http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang...anchor=6577038
cancermann cancermann ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #11  
Vanha 11.02.2007, 16:31

Mun käsittääkseni noita Tommi Auroja on toinenkin yksilö Suomessa. On ilmeisesti kärsinyt aika paljon tämän toisen veijarin metkuista :-/

Mullakin on yksi numero tälle huijariversiolle, mutta se on eri kuin tuo ylläoleva. Yllättäen siitäkään ei tietoja löydy :-D
JRO
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #12  
Vanha 11.02.2007, 19:59

Tässä hieman lisätietoja. Osa onkin jo tullut ilmi joillain forumeilla mutta laitan tähän kaiken tiivistettynä.

10 minuuttia siitä kun postasin FFp:lle. Puhelin soi ja soittaja esitteli itsensä Auraksi. Kovasti uhkasi poliiseilla ja oikeustoimilla jos en poista tekstiä puhelun aikana. Tuohon en suostunut, puhelu kesti 51 minuuttia 7 sekunttia. Puhelun päätyttyä kirjoitin BTCF:lle että Aura oli soittanut minulle ja esittänyt älyttömiä vaatimuksia, meni 20 minuuttia ja puhelin soi taas. Tällä kertaa Aura jaaritti 40 minuuttia 21sekunttia ja antoi minulle mm. asianajajansa nimen ja juttua tutkivan poliisisn nimen sekä puhelinnumeron.

Tyhmempi voisi tässä kohtaa ihmetellä mitä ihmeen juttua tutkivasta poliisista on kyse?? Aura sanoi tehneensä minusta rikosilmoituksen koska levittelen hänen yksityistietoja netissä. Kaikki ilmoittamani tiedot kaivoin netin syövereistä, eli eivät ne huippusalaisilta vaikuta. Hän uhkasi ilmoittaa myös poliisille kuinka olen yrittänyt tehdä petoksen laittamalla autosta myynti-ilmoituksen mutta en ole autoa hänelle suostunut myymään.

Seuraavana aamuna hän soitti vielä kolmannen kerran ja ilmoitti että juttua tutkiva poliisi on vaihtunut, siis tutkija vaihtunut Lauantain ja Sunnuntain välisenä yönä. Sain uuden poliisin nimen ja yhteystiedot. Välittömästi soitin ko. poliisille joka oli täysin tietämätön mistään rikosilmoituksesta, nimi Tommi Aura oli kuitenkin tuttu.

Puhelimessa hän myös kertoi tulevansa maanantaina työpaikalleni asianajajansa kanssa nöyryyttämään minua. Kehoitti kutsumaan koko henkilökunnan paikalle. Hänet kuulemma tunnetaan hyvin työnantajallani. Tuota en epäile hetkeäkään, onhan työnantajani yksi suomen suurimmista autoliike ketjuista.

FFp:llä joku oli löytänyt myös MOL.fi palvelusta Auran Auto-ovelle.com yrityksen työpaikkailmoituksen. Ilmoituksessa oli yrityksen nimenä KD Rent Oy , yhteyshenkilönä Lindholm Teemu ja puhelinnumerona Auran numero.

KD Rent on yritys Pakuovelle.com palvelun takana. Sattumoisin tunnen KD Rentin omistajan, soitin hänelle ja kysyin ovatko hakemassa lisää henkilökuntaa. Kaveri oli hieman ihmeissään, kerroin ilmoituksesta ja kysyin onko heillä töissä Teemu Lindholm. Ei ole! Kysyin onko nimi Tommi Aura tuttu koska ilmoituksessa on hänen puhelinnumero. Kuinka ollakaan, nimi oli tuttu. Tommi Aura on joskus huijannut heiltä vuokra pakun ja poliisi oli saanut hänet tien päällä Lahden suunnalla kiinni. KD Rentin kaveri oli siinä uskossa että Aura on vielä istumassa.

KD Rent pyytää huomenna työvoimatoimistoa poistamaan väärän ilmoituksen ja luultavasti tekee asiasta rikosilmoituksen.

Illalla autostani tuli taas soitto ja puhelun aikana kävi ilmi että ostajan vaihdossa tarjoamaa Volvoa oli yrittänyt ostaa Tommi niminen kaveri viime kesänä. Kaupat peruuntuivat koska auton maksussa oli ollut pientä hämminkiä ja ostaja oli kuulemma pelästynyt viimeisellä tapaamisella myyjällä päällä olleita TULLI:n haalareita ja kontissa ollutta huumekoiraa.

Linkki työpaikkailmoitukseen: http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang...anchor=6577038
Tästä löytyy screenshotti että pysyy tallessa kun ilmoitus poistuu netistä.

Linkit threadeihin joihin olen tämän saman tekstin postannut:
FFp - http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=3486
BTCF - http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=91351
Audifinns - http://www.audiclub.fi/audifinns/viewtopic.php?t=29407
Mersuforum - http://www.mersuforum.net/forum/viewtopic.php?t=47436
Subaru Club - http://www.subaruclubfinland.net/bbs...pic.php?t=1088
UltimateVW - http://www.ultimatevw.com/keskustelu/?cmd=aihe&id=9628
Cosworth & RS Club - http://www.cosworthrsclub.com/foorum...c.php?t=117556
OCF - http://www.opelclubfinland.fi/forum/...ic.php?t=20528

Osa forumeista vaatii reksiteröitymisen että pääsee lukemaan. Laittakaa ihmeessä linkki myös muille forumeille ettei pääse tulemaan lisää huijauksen uhreja.

Jos jollain on suhteita esim. Nettiauto.com palveluun, olisi hyvä saada kaverin ajokortin kuva etusivulle tai vaikka pop-up ikkunaan.
TomVi TomVi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #13  
Vanha 11.02.2007, 20:16

Nissan harrastajia informoitu asiasta. www.dnsf.org

EDIT: "Jos joku haluaa kyseisen herran nähdä livenä niin on muistaakseni 17.4 klo9 tavattavissa kouvolan hovioikeudessa. Eli sinnehän pääsee yleisökin"

Tälläinen tuli vastaan juurikin tuolla dnsf:n sivuilla. Tuskin saapuu paikalle.

EDIT2: Tuli tieto, että kyseinen herra Aura on poliisin huostassa ja että on nähtävillä kouvolossa 17.4. Taitaa tulla pitkä kakku.
svc svc ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #14  
Vanha 11.02.2007, 20:38

Nyt myös Saab-Klubin foorumilla
http://www.saabclub.fi/phpBB2/viewto...33155&start=30
jtlukkari jtlukkari ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #15  
Vanha 12.02.2007, 06:16

Lainaus:
...olen yrittänyt tehdä petoksen laittamalla autosta myynti-ilmoituksen mutta en ole autoa hänelle suostunut myymään.
8)
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #16  
Vanha 16.05.2007, 17:16

Homma Roger.
Ei muutoksia käräjäoikeuden tuomioon.
Laskua tältä keikalta noin 4800€ sakkoineen
Yhteensä 10750 + 4800 = 15550€
Aah ihanata. Ole iloinen että sain tutustua Tomboon ja onneksi kirjoitin siitä tänne yleisölle. Ne kirjoitukset tuli maksamaan 15550€
Jokainen voi vetää omat päätösensä että kirjoittaisinko vastaavasta tapahtumasta enään
Aika paukun se poika sai aikaan mulle
Tulee 15550 hyvää syytä muistella Tomboa kiikkustuoliin saakkaa.
Kaverillehan ei tullut kuin 5000 hyvää syytä ajatella Tomboa :)
b7567 b7567 on kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #17  
Vanha 16.05.2007, 17:50

Maailmassa on virhe.
Zikke Zikke ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #18  
Vanha 16.05.2007, 20:43

No huh huh!En oo hetkeen millään foorumilla lueskellu postauksia kyseisestä hemmosta,mutta mistä jsahlman ne ne sulle keksi noin helvetisti maksettavaa!?
Tulee kyl nyt jokseenkin sellanen fiilis että rattaista puuttuu hampaita!
Ja miten muuten koko rosiskuvio alunperin lähti liikkeelle?
ola ola ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #19  
Vanha 16.05.2007, 22:37

Ei aleta muisteleen niin ikäviä asioita. paa haku ffp:lle vaikka tommi aura hakusanalla.
viliperi_ viliperi_ ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #20  
Vanha 16.05.2007, 23:45

Luin ton jutun tuolta ffp:ltä... huh huh miten asiat voi mennä väärin.
Teukka Teukka ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #21  
Vanha 17.05.2007, 16:08

Oikeusvaltiossa ollaan.
Tää on kanssa käsittämätön paikka.
Pitäs olla vaan noille riminaaleille tiukka linja että mitäs läksit, eikä sellainen että uhrit kärsii eniten!
pyry pyry ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #22  
Vanha 17.05.2007, 21:23

kandee teukka olla varovainen, saat viel syytteen kansankiihkon levityksestä
Teukka Teukka ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #23  
Vanha 18.05.2007, 09:12

Tuo nyt oli vaan yleisesti ajateltu että monesti pääsee rikollinen vähemmällä.Esim jos jonku varkaan nappaat kiinni saat äkkiä itse enemmän skeidaa koska käytit liian kovia otteita.siihen ei aina edes paljoa tarvita.Sitä tässä lähinnä joutuu ihmettelemään.
Jorma Niemi Jorma Niemi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #24  
Vanha 18.05.2007, 16:53

"Esim jos jonku varkaan nappaat kiinni saat äkkiä itse enemmän skeidaa koska käytit liian kovia otteita.siihen ei aina edes paljoa tarvita.Sitä tässä lähinnä joutuu ihmettelemään."

Näin se on.

Ottamatta kantaa ko tapaukseen totean vain, että "metsään mennään"

Poliisia syytetään, kun "oman alansa terroristit" polttavat "makasiinejä "ja häiritsevät väkivaltaisesti erilaisia tapahtumia mm olemalla "maalman parantajia"

Mihin Suomi on menossa?

Tämä on hieman turha "purkaus" ja OT mutta, kun sattui hieman tämän hetkisen tilanteeseen.

Aikoinaan "sosiaalitantat"yms aloittivat ns vapaan kasvatuksen. Miten se tähän liittyy?

Liittyy se niin, että kaikki roistot ovat nyt yhteiskunnan suojeluksessa?

Suomen valtio on mennyt niin "alas" , että rikollisten annetaan olla naama peitettynä oikeudessa ..

Tämä oli "perjaintaipurkaus", mutta naamat näkyviin oikeudessa!
Teukka Teukka ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #25  
Vanha 18.05.2007, 17:40

Jep!
Oikeastaan kiteytit hyvin sen mitä yritän sanoa.Noin se pitkälti menee.
Tarviis viranomaisten pitää mielessä vaan se mistä kaikki on lähtenyt liikkeelle.
Eli vähän niinkuin että: kuka aloitti on heikoimmilla.
Järjestelmä on tässä mun mielestä se suurin syypää tällaiseen pelleilyyn.
jannes jannes ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #26  
Vanha 18.05.2007, 17:49

Enemmän tai vähemmän samaa mieltä edellisten kanssa.

Asiaan liittyen olen muuten kiinnittänyt huomiota, että esimerkiksi BBC:n nettisivuilla on todella usein pienempienkin rikosten yhteydessä mainittu tuomitun nimi ja usein on jopa kuvakin. Näin siis tietenkin vain enkkulaisten rikosten yhteydessä.
salonenm salonenm ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Sensei
ACF jäsen
Admin

  #27  
Vanha 18.05.2007, 17:51

Ongelma lienee se, että suomessa lakia tulkitaan kirjaimellisesti ja lain henki/oikeudenmukaisuus ja päätösten harkintavalta jää melko vähäiseksi.

Tars tehdä jotain.
jtlukkari jtlukkari ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #28  
Vanha 18.05.2007, 18:50

Juurihan me sen teimme!
Uusi lainsäädäntövaltaa käyttävä eduskunta valittiin kansalaisten äänillä. Jos jokin asia ei miellytä, vikaa pitää lähteä etsimään itsestä tai siitä kanssaihmisestä, joka äänesti väärän päättäjän ratkaisemaan asioitamme.

Demokratiassa on se vika, että tyhmätkin pääsevät äänestämään.
J-M Koopikka J-M Koopikka on kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #29  
Vanha 18.05.2007, 19:08

Alkaa mennä tää valtiovaltajuttu vähän offtopikiksi, mutta hyvä uudistusidea olis näin tositeeveen kulta-aikoina laittaa semmosta tonne päätäntäelimiin. Eli kerran viikossa/kuussa, eniten tötöilly edustaja pois kännykkä-äänestyksellä. Voi kuinka näen sielun silmillä kuinka Lex-Karpelankin jälkeen olis tapahtunut, jos tuo olisi ollut käytössä.

Ehkä tuo olis kyllä parasta suunnata ministereihin tai noihin ministeriön asiamiehiin, joihin meillä ei ole muuten valtaa ja omaavat mukavat suojatyöpaikat. Saisivat samalla vähän tulta perseen alle, ja tekisivät joskus myös hyödyllisiä ideoita ja eikä mitään aivopieruja tai muuten vaan näpertele epämääräisyyksillä.
paju paju ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #30  
Vanha 18.05.2007, 19:15

Jari Jari.. ei ole mitään merkitystä vaikka sinne eduskuntaan saisi yhden joka oikeasti ajattelee järjellä tällaisia asioita. Yksi tai jopa useampi ei vain pysty vaikuttamaan saati sitten jos kuuluu johonkin isoista puolueista niin ei ole mitään merkitystä ellei se ole puolueen linjan mukaista.

Hyvä esimerkki on muistaakseni tämä Kasvi. Vastusti äänekkäästi uutta tekijänoikeuslakia, mutta ei ollut merkitystä: Lex Karpela tuli voimaan. Ei järjen hiventä itse laissa, mutta niin vain tuli voimaan.

Olisi paikallaan näin EU aikana, että alettaisiin ostamaan vankilapalveluita muista maista - vähemmän kehittyneistä maista (Turkin jäsenyyttä odotellessa..). Samalla voitaisiin yhtenäistää käytäntöä rikollisten käsittelyssä: esim. tuo Englannin malli on hyvä. Aikoinaan oli jalkapuu, jonka varmaan suurin vaikutus oli häpeän tuominen rikolliselle. Nyt rikolliset piilotetaan medialta, keksitään lieventäviä asianhaaroja jne. Lopulta jos tuomio tulee niin automaattisesti valitetaan valtion kustannuksella ylemmäs ja mikäli tuomio pysyy niin hotellilomalle pääsee.

Ettei ihan OT:ksi mene niin tässä threadin tapauksessa olisi paikallaan T.A.:lle hankkia kimppahuone Turkin vankilasta. Varmasti halvempaa kuin Suomessa pitäminen ja ehkä voisi oppiakin jotain sen "koulun" jälkeen.
salonenm salonenm ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Sensei
ACF jäsen
Admin

  #31  
Vanha 18.05.2007, 21:44

Jari, Kyllä se lain tulkinta enemmän menee oikeusasteiden ohjeistuksiin ja menettelytapoihin. Tosin ehkä auttaisi jos itse lakiin kirjattaisiin selkeämmät määreet lain hengestä ja annettaisiin hieman joustovaraa tuomioistuimelle.

Eduskuntavaaleissa on se ongelma, että yleensä pitää valita pienin paha, eli se jolla keskittyy enimmäkseen tärkeisiin asioihin. Yhden asian edustajat eduskunnassa eivät saa kyllä mitään aikaiseksi.
Ere Ere ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #32  
Vanha 18.05.2007, 23:45

Kyllä syyttäjänkin pitäisi jo kattoa vähän peiliin. Mää en voi mitenkää käsittää miten syytön voi olla syytettynä...

Viimeksi muokannut Ere 19.05.2007 00:08
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #33  
Vanha 18.05.2007, 23:47

Lainaus:
Demokratiassa on se vika, että tyhmätkin pääsevät äänestämään.
Aivan. Demokratian vika on tunnetusti siinä, että idiootin ääni on yhtä painava kuin viisaan.
Antti Määttä Antti Määttä ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #34  
Vanha 19.05.2007, 08:20

"Mulle antoivat
lapset Saatanan
demokratian"

-Juice Leskinen
jtlukkari jtlukkari ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #35  
Vanha 19.05.2007, 08:32

Rupeaa syyhyttämään, kun ajattelee, miten mädännäistä tuo puoluepolitiikka on. Yksittäisen kansanedustajan äänen vaimentaa puolueen ryhmäpäätös. Puolueet, jotka saavat mittavia lahjoituksia toimintansa pyörittämiseen puoluetuen muodossa. Monet muut aatteelliset järjestöt joutuvat oikeasti tekemään töitä saavuttaakseen edes jonkinlaisen talouden tasapainon.

Vieläköhän tämä topikki muuten seuraa alkuperäistä aihetta?
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #36  
Vanha 19.05.2007, 10:36

Mu puolesta tää saa jatkua vaan :) Hyvää ja mukavaa tekstiä luettavana. Tajuaa että muutkin ajattelee samoin kuin minäkin.
quattro20v quattro20v ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #37  
Vanha 19.05.2007, 11:24

Tämä ja Kimmon norjan juttu on vaan jotain niin käsittämätöntä että ei mene millään mun kaaliin.
pipo_esa pipo_esa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #38  
Vanha 19.05.2007, 11:25

Jokos jani tekee uuden "oikeusmurha" tekstillä olevan paitasarjan?
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #39  
Vanha 19.05.2007, 13:34

Tänään luin lehdestä, kuinka isännöitsijä joutui maksamaa vuokralaiselle 7000e kunnianloukkauksesta. Kyseessä oli jotain epäselvyyksiä vuokranmaksujen kanssa, ja vuokralla oleva oli lopulta niin solmussa, että soitti hätänumerosta konsulttiapua keskusteluun. Isännöitsijä oli hätänumeron pyytäessä hänet puhelimeen, kertonut vuokralaisen olevan valehtelija ja psykoottinen valehtelija.

Puhelinkeskustelun perusteella oikeus tuomitsi kunnianloukkauksesta isännöitsijän 7000e korvauksiin vuokralaiselle.

Tämähän alkaa olla kuin neuvostoliitossa. Sana on vapaa, mutta väärän sanan sanomisesta tulee pahat sanktiot. Ja sen väärän sanan määrittely vedetään tapauskohtaisesti hatusta.

Ei prkl. Nyt täytyy kyllä laittaa kissa mikroaaltouuniin ja ottaa oikeudessa miljoonat laitteen valmistajalta pois.
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #40  
Vanha 19.05.2007, 14:21

Heh eiköhän me jotain krääsä hommaa keksitä :)

Jotain on pakko tehä jotta pääsee taas kuulusteluihin :D
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #41  
Vanha 19.05.2007, 14:35

Olen tässä yrittänyt miettiä jotain sanottavaa tästäkin jutusta.
Mutta ihan sama kuin se Kimmon juttu, niin käsittämätöntä ettei löydä mitään järkevää sanottavaa...
Jari Kanerva Jari Kanerva ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #42  
Vanha 19.05.2007, 22:50

Mielivaltaista touhua. Emmeköhän, foorumiveljet, tekisi niin että ilmoittaudumme vapaaehtoisiksi talkoisiin. Pienellä henkilökohtaisella uhrauksella helpottaisimme hieman oikeusmurhan kohteeksi joutunutta.

Tämä vaatii Janilta muutamaa hiiren klikkausta, mutta homma hoituisi näin:

- pyydä Jania tässä ketjussa ottamaan privalla yhteyttä
- Jani antanee tilinumeronsa
- laitat ko. tilille itse määrittelemäsi summan

Asioihin perehtyneemmät kertokoot, jos ideassa on jotain pielessä. Tarkoitan verotuksellisista tm. syistä. Tietysti olisi ihan kiva saada jonkinlainen varmistus, että Jania on oikeasti mainitulla summalla rokotettu.

Otapas Jani Privalla yhteyttä!
salonenm salonenm ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Sensei
ACF jäsen
Admin

  #43  
Vanha 19.05.2007, 23:04

Jani, haluaisin ostaa sinulta yhden käytetyn viestin, lähetä se privaan, niin maksan tilille.
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #44  
Vanha 19.05.2007, 23:52

Veljet, toverit, ystävät

Tuo idea on hyvä siinä näen että olette minun puolellani.

Tuota on vaan veikea toteuttaa sillä ystävämme Aura tekee tutkintapyynnön poliiseille siitä ( tai tekee joka tapauksessa) ja taas olen kuullusteltava :)
Olen nimittäin ollut viime kesänä kuulusteluissa siitä paita hommastakin :D

Tai no eipä se minua kyllä haittaa ollenkaan :D Olen siihen jo tottunut.

Uskoisin että tämä varmaan jotenkin muuten ratkaistaan :)

Älkää vielä hätäilkö. Toivon etä tämä sama tunne teillä säilyy vielä kuitenkin useamman viikon ja vuoden :)

Epäilijöille skannaan heti laskun ja sakon kun saan ne himaan vaan. Ja korvaussummat mitä Aura on piikissä ja mitä Golffin korjaus tuli maksamaan voin skannata Helsingin hovioikeuden tai käräjäoikeuden tuomiosta :)
kontio kontio ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #45  
Vanha 20.05.2007, 09:09

Onhan tämä hauska aihe vääntää vitsiä, mutta vähän turhan kallista vitsiä JSahlmanille =D
Mike Beuf Mike Beuf ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #46  
Vanha 20.05.2007, 18:18

Eiköhän kesäkuukausina jokunen hääpari halua Risan kyytiä edullisesti. Myö voidaan syödä sitten kilokaupalla ananaksia jotta saahaan kalistimet narun perään.
jones jones ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #47  
Vanha 21.05.2007, 10:12

No huhhuh! Onpa taas sellanen juttu jota ei voi käsittää. Tsemppiä Jani, hengessä mukana! :)
juuso juuso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #48  
Vanha 21.05.2007, 12:54

Luin tuon kaiken läpi. Voimaa osallisille! kaikesta näkee sen miten epätehokasta on hoitaa mielenterveysongelmia oikeudessa! Oikeasti hölmöläisten hommaa.
Kyseessä ei siis tarkkaan ottaen mielestäni ole rikollinen vaan sairas ihminen. Yhteiskunnassa pitäisi olla mekanismit kunnossa moisen varalle ja se olisi kaikkien etu, myös "ongelmatapauksen" itsensä.
Mielenterveyspalveluiden tarve ja tarjonta ovat kasvaneet eri suuntiin viime aikoina.
Gizmo Gizmo ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #49  
Vanha 21.05.2007, 14:21

Uskomatonta että tuollainenkin on mahdollista,eikös tuosta saisi jo jonkun elkokuvan väännetty:)
tsempiä vaan Janille!
Smooth Smooth ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #50  
Vanha 21.05.2007, 15:29

Oliko se Karpo jo eläkkeellä? =)
Puuhapete Puuhapete ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #51  
Vanha 22.05.2007, 07:15

Kertokaa tyhmälle mikä on tutkintapyyntö poliisille? Ei poliisille voi soittaa ja sanoa, että tutkikaa JOS tuolla tehdään jotain hämärää. Siitä pitää tehdä rikosilmoitus. Ja väärästä ilmiannosta pitäisi joutua taas raastupaan.

Melko veijari jos saa poliisin noin helposti tutkimaan asioita. Mutta tiedän kokemuksesta, ettei tämän maan oikeuslaitos ole mikään oikeuslaitos varsinkaan isompia firmoja vastaan. Herrat ja Raha menee oikeuden edelle.

Ai niin, varo pistämästä sitä päätöstä yleiseen jakeluun. Sehän voi sisältää jonkun toisen henk. koht asiota ja taas käräjille.
liki liki ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #52  
Vanha 22.05.2007, 07:42

Lainaus:
Ai niin, varo pistämästä sitä päätöstä yleiseen jakeluun. Sehän voi sisältää jonkun toisen henk. koht asiota ja taas käräjille.
Ei kai nyt sentään? Oikeuden päätöshän on julkinen asiakirja.
Puuhapete Puuhapete ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #53  
Vanha 22.05.2007, 09:48

Julkinen ja julkinen, ei niitä sovi lehdissä ilmoitella. Tuskin tuossa on mitään pienellä präntillä olevaa "Salainen" leimaa, joita tuntuu nykyään olevan pienemmissäkin jutuissa. Nimet kannattaa ainakin poistaa, koska alle 2v (tai sinne päin) tuomiossa ei saa nimeä julkistaa ainakaan lehdissä.
whoooops whoooops ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #54  
Vanha 22.05.2007, 11:15

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Petri.Koskinen
Kertokaa tyhmälle mikä on tutkintapyyntö poliisille? Ei poliisille voi soittaa ja sanoa, että tutkikaa JOS tuolla tehdään jotain hämärää. Siitä pitää tehdä rikosilmoitus. Ja väärästä ilmiannosta pitäisi joutua taas raastupaan.
Tutkintapyyntö nimenomaan on ilmoitus poliisille tapahtumasta tai vastaavasta josta on syytä epäillä rikosta. Poliisi tutkii onko ko. tapauksessa syytä epäillä rikosta ja jos on niin aloittaa asiasta esitutkinnan.
Rikosilmoitus taasen on ilmoitus tapahtuneesta rikoksesta.

Nimet sinällään hyvinkin selkeitä ja kuvaavia, eikä näitä varsinaisesti pidä sotkea toisiinsa. Lisäksi on vielä sellainenkin termi kuin syytepyyntö, kaikki keinoja rikosoikeudellisen prosessin käynnistämiseksi. (Muitakin toki on.)

Esimerkkinä vaikkapa tuossa pari viikkoa sitten jätetty tutkintapyyntö Susan Kurosen toimista lastensuojelulliselta kantilta. Eihän tästä voida rikosilmoitusta tehdä, kun ei voida osoittaa suoraan rikoksen tapahtuneen.

Eli kyllä, jos on syytä epäillä että jossain tapahtuu jotain rikollista, siitä voidaan poliisille "soittaa ja sanoa, että tutkikaa JOS tuolla tehdään jotain hämärää."
Puuhapete Puuhapete ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #55  
Vanha 22.05.2007, 11:35

Lain mukaan vain ei ole olemassa tutkintapyyntöä, tai ei ole ennen ollut. Se on vain poliisin oma toimintatapa. Ilmiannot erikseen.

Jos joku ilmoittaa poliisille esim vaikka että mä kasvattan ehkä laittomasti unikonkukkia niin, ei sen pitäisi riittää poliisille, jotta alkaisivat tutkimaan asiaa. Toki nuo ilmoitusket on harkinnan varaisia ilmeisesti, mitä taas rikosilmoitus ei ole.
whoooops whoooops ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #56  
Vanha 22.05.2007, 12:03

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Petri.Koskinen
Jos joku ilmoittaa poliisille esim vaikka että mä kasvattan ehkä laittomasti unikonkukkia niin, ei sen pitäisi riittää poliisille, jotta alkaisivat tutkimaan asiaa. Toki nuo ilmoitusket on harkinnan varaisia ilmeisesti, mitä taas rikosilmoitus ei ole.
Johtuupi siitä että moisessa tilanteessa hyvin suurella todennäköisyydellä ei ole syytä epäillä rikosta tapahtuneen, joka johtaa siihen että juttua ei viedä esitutkintaan.

Mutta onpahan noita tilanteita tullut vastaan, jossa avulias naapuri on soitellu poliisille epäilystään että naapurustossa kasvatetaan huumehia. Koska tässä tilanteessa naapurin todistus on ollut vahva (ympäri vuorokauden voimakas natriumvalaistus asunnossa, yms.) on poliisi todennut että on syytä epäillä rikosta ja homma on otettu käsittelyyn.
Ko. tapaus pääsi päivälehtiinkin, kun poliisi päätyi kotietsintää suorittaessaan melko kattavan chiliviljelmän keskelle...

Ainainen foorumivääntöhän nämä termit ovat olleet ja tulevat olemaan vastakin. Yhtäkaikki tutkintapyynnön voi tehdä ja se johtaa tahi ei esitutkintaan ja siitä edemmäs syyteharkintaan siinä missä rikosilmoituskin erona vain se että jälkimmäisessä tiedetään rikoksen tapahtuneen ja ensimmäisessä epäillään rikoksen tapahtuneen.

Viimeksi muokannut whoooops 22.05.2007 12:22
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #57  
Vanha 23.05.2007, 21:53

Menishän se kesä mukavasti hääkyytejä antaessa :)
kimmo paakkanen kimmo paakkanen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #58  
Vanha 26.05.2007, 20:34

Olen tätä tapausta seurannut alusta lähtien ja kyllä nyt on taas kerran menty niin Lepikkoon kuin vain voidaan mennä.

Ymmärrän Sahlmannin tunteet ja ajatukset aika hyvin, mutta minkäs teet, nuija on lyöty pöytään ja nyt vaan maksellaan, prkl....missä se kirves on?

Vielä se syöpäläinen kusettaa väärää miestä, joka ei tuollaista sutkaamista kato kahta maksupäivää enempää. Sellaiset menee saranoiden kautta hakemaan omaansa/oikeutta. Sille kaverille/leille on aivan turha uhitella poliiseilla/käräjillä ym tauhkalla, silloin heitetään vaan löylyä pesään ja sitä varmemmin tullaan sisään...

Minussa oleva pikkupiru toivoo näin käyvän, jotta, t.aura saisi oikeutta hänkin.

Olen viime aikoina seurannut noita oikeuden pöytäkirjoja/päätöksiä Suomesta/ruotsista ja täältä norjasta, niin ei ole Sahlmann enkä minä, joiden oikeuden päätökset päin hevon v...:tua. Eipä paljon lohduta kumpaakaan.

Jokin joissain päätöksissä mättää. Se että, luetaanko lain kirjaa kirjaimellisesti vai tulkitaanko niitä väärin, en tiedä? Lukeneita ihmisiähän noi tuomaritkin ovat, mutta onko ote oikeaan elämään/oikeuteen kadonnut heiltä jossain vaiheessa?
Allrad Allrad ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #59  
Vanha 26.05.2007, 23:43

Niin, taitaa olla tällaisilla tyypeillä senverran silmään kustuja/puliveivattuja yksilöitä kontollaan että kenttäoikeus saattaa aloittaa istuntonsa missä hyvänsä maan päällä tämä poloinen kulkeekin...
Hilakitkutin Hilakitkutin ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #60  
Vanha 27.05.2007, 08:04

Laittakaa, jotka osaatte, tämä juttu Nissanin ,Wv, honda, Mese Ym treadeille
JamoS JamoS ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #61  
Vanha 28.05.2007, 13:16

Ei tämä Tommiin liity, mutta löysin tämän päivän Ilta-Sanomista seuraavan jutun, lievästi lyhennellen:

Lainaus:
Laulajaa huijattiin autokaupoissa

Etelä-Karjalalainen iskelmälaulaja harhautettiin ostamaan henkilöauto mieheltä, joka oli saanut sen väärennettyjen paperien avulla.

Laulaja meni ostamaan imatralaiselta mieheltä vuoden 1997 farmari-Audista 4 500 €. "Olen tehnyt autokauppaa yli 20 vuotta, ja tässä tapauksessa Audin paperit olivat mielestäni aivan kunnossa."

Ostettuaan auton ja rekisteröityään omiin niminsä paljastui jonkin ajan kuluttua, että auto on ilmoitettu varastetuksi.

Imatralainen nainen ilmoitti ostaneensa Audin vuotta aiemmin 16 000 eurolla ja rekisteröineensä auton omaan hallintaansa ja tyttärensä omistukseen. Nainen arveli miesystävänsä varastaneen auton.

Kävi ilmi että miesystävä oli väärentänyt tyttären nimen rekisteriotteen ilmoitusosan luovuttajaksi. Itsensä mies merkitsi auton uudeksi omistajaksi.
"Minuun iski tilanteessa ahneus ja olin itsekin rahapulassa" mies tunnusti poliisille.

Imatran käräjäoikeus tuomitsi 40-vuotiaan miehen väärennyksestä ja petoksesta kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen. Oikeus hylkäsi syytteet törkeästä varkaudesta, koska arvioi miehen toimineen naisystävänsä luvalla.

Mies velvoitettiin korvaamaan laulajalle oikeuskuluja yli 2 500 euroa. Laulaja ei joudu palauttamaan Audia.

Kouvolan hovioikeus ei ole muuttanut ratkaisua.
Kertokaas joku viisaampi... eli tämä naisystävä jäi ilman korvausta jutun mukaan. Menetti pitkälti yli kymppitonnin auton ja ei senttiäkään? Vai saako vakuutuksista jotain? Hiukan epäselvä lopputulos jutussa sen kannalta.
liki liki ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #62  
Vanha 28.05.2007, 14:07

Lainaus:
Menetti pitkälti yli kymppitonnin auton ja ei senttiäkään? Vai saako vakuutuksista jotain? Hiukan epäselvä lopputulos jutussa sen kannalta.
Toki rikoksen tekijä on velvollinen korvaamaan, eri asia onnistutaanko syylliseltä ikinä mitään ulosmittaamaan.
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #63  
Vanha 29.05.2007, 10:10

Ja tästäpä se lähtee taas :

http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=80603


Pankaas sanaa kiertään. Meneekö viime kesän määrä rikki.
puerco puerco ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #64  
Vanha 30.05.2007, 11:00

Tilaus tehty :) Tehkää muutkin.
MikaSS MikaSS on kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #65  
Vanha 30.05.2007, 17:11

joo tilattu on :D
amikkola amikkola ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #66  
Vanha 01.06.2007, 12:19

Tiedoksi että päivän kauppalehden mukaan ilmeisesti erään palstalla mainitun herran liiketoimintakielto päättyy 26.6.2007...
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #67  
Vanha 12.08.2007, 14:27

Vielä olisi tapaukseen liittyviä muistotuotteita :D

http://ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=80603
Carpio Carpio ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #68  
Vanha 12.08.2007, 16:25

Mites tuossa maksujupakassa on nyt sitten käynyt vai onko edenny mitenkään?
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #69  
Vanha 12.08.2007, 19:44

Meikäläise kohdalla ainakin voitte veikata kuka jäi maksumieheksi :D
ez-E ez-E ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #70  
Vanha 16.08.2007, 22:06

"Hauskanpitosi"(laulujen lunnaiden) rahoittamiseksi voisit myydä niistä oikeuden pöytäkirjoista/poliisin tutkintapöytäkirjoista yms dokumenteista jotain tivistelmää(parhaat palat), jotta me muut osataan välttää samanlainen kohtalo ja sais siitä varmaan parit naurutkin, ehkä. Ehkä ei.

Tapauksesta tulee elävästi mieleen eräs uraansa aloitteleva(reilusti kömpelömpi) yrittelijä, joka täällä espoon suunnalla yritti keplotella itseltäni tuota kaupan olevaa kakkosautoani ilman rahaa.
En varmalla osaa sanoa, oliko kaverilla puhtaita jauhoja pussissaan, mutta hemmetin epäilyttävää touhu oli. Eikä nimellä, eikä puh.nrolla, eikä osoitteella, eikä sotulla tietenkään ollut mitään tietoja saatavilla(mistään).
Meilitse tapahtui koko pitkähkö keskustelu. Eikä tämä "kaupanhieronnan" kohdekaan kyllä ollut kuin 1700€:n arvoinen, eli näpertelyähän tämä.
Mutta kai tämäkin kaveri muutaman vuoden päästä suvereenisti heittää samat höpöpuheet kasvotusten. Mene ja tiedä. Mutta yrittäjää on monenlaista.

Sääliksi käy meitä rehellisiä ja lainkuuliaisia veronsa maksavia kansalaisia.
svc svc ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #71  
Vanha 05.05.2009, 17:37

Onkos tuttu mies kuvassa?
http://www.iltalehti.fi/helsinki/200...32483_hi.shtml
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #72  
Vanha 05.05.2009, 17:40

Hommat samat mutta ikä ei passaa :D Ei kuvasta voi ainakaan meitsi tunnistaa.
Ugemi Ugemi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #73  
Vanha 05.05.2009, 17:58

Heh, samaa mietin itsekin kun tuon luin, että onkos se Tommi boy taas liikenteessä :)
PaSilba PaSilba ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #74  
Vanha 05.05.2009, 18:21

Mistä nämä lehtien kirjoittajat kaivaa näitä nykyään "superbemarin", huoh. Nykyään vissiin 15 vuotiaat kesäkirjottajat juttujen takana.
Ugemi Ugemi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #75  
Vanha 05.05.2009, 19:07

No joka toisessa jutussa tuntuu olevan typoja ainakin näissä laadukkaimmissa iltalehdissä. Keskimäärin tällä saitilla on parempaa kielioppia kuin tuolla.
psiiskonen psiiskonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #76  
Vanha 05.05.2009, 20:20

Aiemmin tuossa uutisessa luki että varas voihki, ovat näköjään huomanneet typon:-)
Jami Jami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #77  
Vanha 06.05.2009, 09:47

Lainaus:
Mistä nämä lehtien kirjoittajat kaivaa näitä nykyään "superbemarin", huoh
No onhan tuo "superbemari" nyt kohtuu lähellä oikeaa, kun uusikoppainen M5 on kyseessä. Taannoin oli Seiskassa muistaakseni Tapani Kansan uusi ÖKYAUDI esittelyssä, etuvetoinen A4 2.0FSI (tai 1.8T, en muista tarkasti).

Toivottavasti Aura pysyy poissa uutisista jatkossakin...
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #78  
Vanha 06.05.2009, 16:01

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/.../1135245710174

Löytyi kaveri ja auto. Tiedä kuinka mones kerta jo eikä tunnu menoa haittaavan. Pari sakkoa, johon voi näyttää tyhjiä taskuja ja taas mennään.
-Maukka- -Maukka- ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #79  
Vanha 06.05.2009, 16:28

Sitä päivää innolla odotellessa, kun kyseinen henkilö kusettaa väärää porukkaa.
HannuH HannuH ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #80  
Vanha 06.05.2009, 19:22

Kaverille pitäisi saada ehdotettua vaivihkaa, että Sortavalasta, Viipurista tai Pietarista (ehkäpä myös Tallinnasta) löytyisi rahakasta sekä isoille ja nopeille autoille hakkia asiakaskuntaa...
Kinkkujuusto Kinkkujuusto ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #81  
Vanha 08.05.2009, 18:38

Näin tuon M5 tänään Herttoniemessä, oli nuo samat kilvet kun noissa valvontakamerakuvissa.
KuiKelo KuiKelo ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #82  
Vanha 12.09.2010, 22:28

En tiiä oliko jo tässä, tai jossain muussa ketjussa, mut bongasin btcf:ltä....... Eei vit... http://www.katsomo.fi/?progId=43282&itemId=26686

Omakohtasia kokemuksiakaan ei "valitettavasti" oo, mut tunnistaako joku??

Viimeksi muokannut KuiKelo 12.09.2010 22:33
diffas diffas on kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #83  
Vanha 12.09.2010, 22:36

Mitäs tos oli nyt?
KuiKelo KuiKelo ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #84  
Vanha 12.09.2010, 22:41

Öö.. siis Tommi Aura ratikkakuskina ja kuulemma saman näköinen ja oloinen kaveri?? Kuten sanoin ei omakohtaista kokemusta..

Linkki topicciin:

http://www.btcf.fi/forum/showthread....t=aura&page=35

Ah.. Joo, sori. Ei näköjään näy rekisteröitymättöneille.

Viimeksi muokannut KuiKelo 12.09.2010 22:51
KuiKelo KuiKelo ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #85  
Vanha 12.09.2010, 22:56

Näkyykös tämä: http://www.katsomo.fi/?progId=43282&itemId=26686

Loppukevennys, alkaa n. 18:39
cancermann cancermann ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #86  
Vanha 13.09.2010, 16:24

On sama tyyppi.
Puuhapete Puuhapete ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #87  
Vanha 13.09.2010, 16:47

Niin oliko se pölliny sen ratikan tai huijannu sen käyttöönsä? Kai kriminaalikin saa töissä käydä :)
salonenm salonenm ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Sensei
ACF jäsen
Admin

  #88  
Vanha 13.09.2010, 17:36

Eiköhän tuo ole hyvä juttu jos herra on rehellisiin hommiin ryhtynyt. Nythän niistä palkkarahoista sitten lyhennellään mahdollisia velkojakin. Antakaa tehdä rauhassa työtään.
KuiKelo KuiKelo ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #89  
Vanha 13.09.2010, 17:51

Joo, ei mun pointti ollu se, ettei saisi tehdä rehellistä työtä, vaan se, että hauskaa miten juuri tuollainen "tunnettu" henkilö onkin sattunut median huomioon..
jannes jannes ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #90  
Vanha 13.09.2010, 17:54

Joo kieltämättä melkoinen yhteensattuma, että kaveri sattui juuri kohdalle. Tuskin toimituksessa on tiedetty miehen taustoja.

Hyvä juttu kuitenkin näin.
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #91  
Vanha 13.09.2010, 18:43

Hyvänhän se on et mies on duunissa. Saa rahoitella minunkin harrastuksiani nyt :D
salonenm salonenm ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Sensei
ACF jäsen
Admin

  #92  
Vanha 14.09.2010, 06:54

Ootko muuten Jani saanut jotain rahoja?

Paljonkohan tollakin on ulosotossa noista söhläilyistä.
Mr.Crossfire Mr.Crossfire ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #93  
Vanha 14.09.2010, 08:10

Pääseepähän kerrankin luvan kanssa ajamaan jotain sellaista mikä ei ole oma...
jsahlman jsahlman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #94  
Vanha 14.09.2010, 08:37

Olen saanut :D Tosin tahti rahojen tulemiseen voisi olla kovempi ja paukut isommat :D
cancermann cancermann ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #95  
Vanha 16.09.2010, 00:40

Tulipa mieleen eräästä oikeudenkäynnistä sana "pataan", ja miten se syyttäjän mielestä oli uhkaavaa. Nyt iltasanomat menossa samaan retkuun: Iske pataan - hauduttele hitaasti
Pataruoka valmistuu kuin itsestään. Uunissamuhimisajan voi käyttää tehokkaasti hyväksi tekemällä muita asioita.

;-)
number 6 number 6 ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #96  
Vanha 28.01.2011, 08:54

Onko Tommi hypänny Jeffen kelkkaan politiikassa vai onko kyseessä täysin eri henkilö? http://www.kd.fi/KD/www/fi/yhteystie...stot/index.php
KuiKelo KuiKelo ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #97  
Vanha 14.11.2011, 16:05

T. Aura bongattu jälleen mediasta. (Nimi ainakin sama ja naamakin mielestäni täsmää..)

Paikallislehdessä puolen sivun juttu kuvan kera siitä, kuinka häntä on huijattu autokaupassa täällä Salon seudulla. Mikähän tämän asian oikea laita mahtaa olla..?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2011-11-14-142.jpg‎
Views:	1612
Size:	314,0 Kt
ID:	13375  
cancermann cancermann ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #98  
Vanha 14.11.2011, 16:58

:D Ei helv... Sama tyyppi kuvan perusteella :D
Ympyrä sulkeutuu, vai onko tämä uusi tapa ottaa rahat pois?
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #99  
Vanha 14.11.2011, 17:34

Ai se on itse hän. Ajattelin vaan juttua lukiessani, että siinäpä on sattunu nimi kohdilleen...
salonenm salonenm ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Sensei
ACF jäsen
Admin

  #100  
Vanha 14.11.2011, 18:25

Jotenkin tulee mieleen, että näinköhän oikeasti autossa on noin paljon hämärää ja Tommi on järjestänyt vaan sopivat hinnanalennukset itselleen. Vaikka kai se leopardi shortseistaan voi päästä. Tutkivalle journalismille kyllä töitä.
Vastaa

Palaa takaisin   Audifinns > Yleiset > Esson baari > Tommi Aura edelleen/taas vauhdissa!


Aktiivisia käyttäjiä katsomassa tätä aihetta: 1 (0 käyttäjää ja 1 vierasta)
 
Työkalut
Display Modes

Kirjoittamisen säännöt
Et voi aloittaa uusia aiheita
Et voi kirjoittaa viestejä
Et voi liittää liitetiedostoja
Et voi muokata viestejäsi

BB-koodi on Päällä
Hymiöt ovat Pois päältä
[IMG] koodi on Pois päältä
HTML koodi on Pois päältäKaikki ajat ovat GMT +2. Kellonaika on nyt 16:49.


vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.