banner  

Palaa takaisin   Audifinns > Yleiset > Esson baari
Audiclub.fi etusivulle forum

Esson baari Keskustelut asiasta ja sen vierestä. Ei tekniikkakysymyksiä!

Vastaa
 
Työkalut Display Modes
MarkoA
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #1  
Vanha 03.07.2006, 16:06 Audi TT:n sisätilat

Terve,

Uusi tällä foorumilla. Salaa Audista usein tulee haaveiltua, ja ajatuksissa pyörii TT malli. Lähinnä "märkänä päiväunena". Sen verran kuitenkin mielenkiintoa oikeasti on herännyt tuota mallia kohtaan, että kyselen nyt täällä tuon mallin sisätiloista. Eli minkälaiset tilat käytännössä on? Esim 2 henkilöä ja jonkinlaiset matkatavarat käytännössä mahtunee mukaan? Entä takapenkin kaatomekanismi, jääkö sitten enempi tilaa, vai nouseeko "pohja" liian ylö penkistä johtuen? Mitäs luulette onko takapenkki poistettavissa/korvattavissa jollain alustalla, jos esim koira matkustaa autossa satunnaisesti?
Ulkoisesti ja paperilla ominaisuuksiltaan auto kuuluu meikäläisen taulukossa kastiin "erittäin haluttavat", mutta sisätiloja ei oikein ole päässyt koskaan sillätavalla arvioimaan että jotain käytännön käsitystä asiasta olisi muodostunut. Pitäis varmaan mennä "perhe" ja matkalaukut mukana kauppaan koeajolle...
Teemu M Teemu M ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #2  
Vanha 03.07.2006, 17:52

Lainaus:
Mitäs luulette onko takapenkki poistettavissa/korvattavissa jollain alustalla, jos esim koira matkustaa autossa satunnaisesti?
Vagpartsista on saatavissa takapenkin poistosarjoja...eli tyyliin TT quattro Sport. Tuohon vaan tulee tuo poikittaistuki, että ei siellä rekun kovin kiva ole matkustaa.

linkki
Presto Presto ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #3  
Vanha 03.07.2006, 18:03

Kannattaa hakeutua jonnekin tsekkaamaan ihan käytännössä nuo TT:n sisätilat.

Mikään perheautohan se ei ole, mutta 2 ihmistä matkustaa mielestäni oikein mukavasti. 181cm/+100kg kuskillakin on ihan mukavat oltavat. Kabiini on tiivis positiivisella tavalla. Tosin olisin valmis väittämään, että yli 190-senttisellä ottaa pää kattoon.

Ajettiin juuri paremman puoliskon kanssa kesälomareissua, ja hyvin mahtui kahden ihmisen kohtuullisen runsaat matkatavarat.

Tavaratila on alaltaan suht laaja, mutta matala. Kaksi isoa urheilukassia + reppu ja muuta sälää sinne menee hyvin takapenkit pystyssä. Penkit kaatamalla mahtuu tietysti lisää rojua.

Takapenkki on lähinnä nimellinen, lapsi siellä ehkä voisi mahtua istumaan. Kyllä siellä n. 160-senttinen, notkea daami kulkee muutaman korttelin siirtymän puoliksi sivuasennossa, tyyliin baarista toiseen tms, mutta ei juuri muuta. Lähinnä sopiva paikka treenikassille.

Koiran kuljettamiseen TT olisi kyllä hankala, jos peto on isompi kuin chi hua hua. Oletettavasti takapenkin saa ruuvattua irti, tulihan tuo ainakin UK:ssa ja Saksassa myyty Quattro Sport-versio ilman takapenkkiä painon säästämisen vuoksi.

EDIT: Teemu ehtikin jo pistämään takapenkin eliminointia koskevan linkin.

Takapenkin poistaminen vaatisi ihan rehellistä modaamista, varsinkin kun lattiasta pitäisi tehdä tasainen ja siisti. Toisaalta, siinä olisi ainekset hauskaan rakenteluprojektiin - Koiralle mesta TT:hen.

Yhteenvetona:

Sinkulle tai lapsettomalle pariskunnalle kiva auto - Kaksi ihmistä tavaroineen liikkuu mukavasti. En suosittele yhtään isommalle kuppikunnalle ainoaksi kulkineeksi. Oma TT katoaa viimeistään, kun jälkikasvua alkaa ilmestymään.
jols jols on kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #4  
Vanha 03.07.2006, 19:44

Juuri oltiin puolison kanssa Keski-Euroopassa TT:llä kahdestaan. Matkatavaroita tuli mietittyä etukäteen kun aiemmin on reissut tullut tehtyä huomattavasti isommilla biileillä. Silloin on ollut maastofillarit sisällä ym. mistä joutui luopumaan, ei en laittanut niitä katollekaan vaan jäivät talliin.

Tuliaisia sai osteltua vähemmän mutta muuten aivan loistava matka-auto. Parina päivänä tuli vetäistyä yli 1000 km ja ei tuntunut missään. Takapenkki soveltuu koiralle, jos se on esim. mäyräkoira, se pitää takapenkkiä omana valtakuntanaan ;)
vpurhonen88
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #5  
Vanha 03.07.2006, 21:29

Kyllä nuo tilat mutkii yllätti positiivisesti, edessä ei tule todellakaan ahdasta, mutta takapenkki on kyllä tosiaan tarkotettu pienemmille. pikkusisko mahtuu matkustamaan tosi hyvin mukana, tosin hänellä onkin pituutta mahtavat 130cm...=) on tuolla tullu itekkii matkustettua, kerrallaan jopa yli 100km, nimenomaan sivuttain ja mulla kuitenkii on pituutta semmoset 170cm =) Ja kun takapenkit käännettiin ja etupenkit pistettiin ihan eteen, ni saatiin täysikokoinen aikuisten polkupyörä tulemaan, tietysti eturengas piti irroittaa ja tanko laskee mut kuitenkii, et jos lapsia ei vielä oo tai lapsoset o vielä tommosia alle kymmenen vuotta ni kyllä sillä aika pitkälle pärjää.
MarkoA
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #6  
Vanha 03.07.2006, 21:29

Kiitos ystävällisistä vastauksista! Tämä jo selventi asiaa paljonkin. Perhe tosiaan kattaa tällähetkellä itseni ja vaimoni. Koirakin löytyy, ja on kyllä tosiaan hieman kookkaampaa kuin chihuahuat (Belgianpaimenkoira). Eli tuo takapenkin poisto ois aivan ehdoton, varsinkin jos se ei todellisuudessa sovellu kuin hyvin pienikokoiselle lapselle. Aika hintavalta vain vaikuttaa tuo valmis "kitti". Eikä varmaan mahdoton toteuttaa DIY hommana jos on aiemminkin autojen kanssa harrastellut ja sisustoja rakennellut. Ajatuksena(ni) tosiaan on pieni coupe, vielä kun ei lapsia ole. Toisena autona vois pitää jotain jääviileakaapin vetävää Saabia, kuljetustarpeeseen. Eli nämä kommentit rohkaisee ehdottomasti tutustumaan aiheeseen hieman tarkemmin. Normaalitarpeeseen luulisi 150hv:n riittävän, mutta tuossa autossa ois varmaan ajo-ominaisuuksia joten täytyy varmaan suunnata suoraan tehokkaampaan, vai? Ja quattrokin pitäis olla, jos menee hiihtolomareissulle lappiin. Vuokrasuksiahan on tarjolla kiitettävästi.. ;) Onkos noihin saatavana kattotelinettä johon mtb pyörä menis? Ajatus tuntuu hieman abrsurdilta!
Mutta kiitos vielä kerran että viitsitte kommentoida asiaa näinkin tarkkaan.
pyry pyry ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #7  
Vanha 03.07.2006, 23:58

saakos tota vanhaa tteetä ees vajaavetosena? ja uuskin tt on tullut, on ilmeisesti aavistuksen tilavampi muttei viel suomessa saatavilla
Heikki J. Heikki J. ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #8  
Vanha 04.07.2006, 00:34

Saahan sitä toki etuvetoisena, 150-heppaiset on kaikki, 180-heppaisista osa. 225-heppaiset (ja tehokkaammat) on sitten aina quattroja.

Roadsterissahan ei takapenkkiä ole lainkaan, mutta toistaiseksi on tilat riittänyt siinäkin ihan hyvin. Kahden ihmisen viikonloppukamat (teltta ja makuupussit mukaanlukien) kyllä mahtuu quattro-Roadsterinkin takaluukkuun. Penkkien taakse mahtuu jotain pikkusälää.

Umpimalliin on saatavilla jotain pyörätelinettäkin (melko hirveän näköinen), juuri hiljan siihen tuolla ameriikan foorumilla törmäsin.

Edit: tuossa: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2627622

Ja tuossa jotain takapenkin poistamisesta http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2638461
TTblack TTblack ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #9  
Vanha 04.07.2006, 08:19

Taisi asia jo selvitä mutta eikai lisäkokemukset haittaa :)

Takapenkillä ei aikuinen matkusta. Sinne kyllä mahtuu ja kuten todettiin niin baarista toiseen vielä menee. Ongelmana on lähinnä penkin lyhyys ja matka etureunasta etupenkkien selkänojaan. Riippuen kuskin ja pelkääjän pituudesta sitä on 3-15cm. Tunge siihen sitten polvet väliin...

http://www.pbase.com/mmalo/image/62906619/original.jpg

Lapsi mahtuu sen sijaan matkustamaan pidempiäkin matkoja mainiosti oman kokemuksen mukaan (7v poika). Ehkä hiukan tarvitaan kompromissia pelkääjän jalkatiloista.

4.5 kiloinen JackRussellTerrieri menee tavaratilaan ainakin vielä nuorempana. Kaataa sen selkänojan eteen niin säilyy kontakti kanssamatkustajiin. Tavaratilassa on edessä ja takana kiinnityspaikat joihin saa turvavaljaat kiinni. Sen sijaan _mikään_ kuljetuskoppa ei takaluukkuun mahdu koska se on niin matala. Russelin kopan _saa_ mahdutettua takapenkille mutta on melkoinen taiteiluoperaatio. Pitää laittaa takaluukun kautta ja sompailla takapenkkien selkänojia ylös/alas kääntelemällä. Jos nojat on alhaalla ottaa kattoon kiinni mutta kun sen saa veivattua siihen takapenkille nojat ylhäällä niin mahtuu kyllä. Ei mikään kiva homma kuitenkaan. Siksi päädyttiinkin turvavaljaisiin ja tavaratilaan makailemaan.
MarkoA
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #10  
Vanha 04.07.2006, 09:39

Tuo kuva selventää aika paljon. Joo, tosiaan turvavaljaathan TT:n tapauksessa on ainoa vaihtoehto. Taka "jalkatila" on tosiaan aika koomisen kokoinen, silti tuolta turvavyöt löytyy ja kahdelle muotoiltu istuin. Jos tuolla meinais 30kg paimenkoiraa kuskata, tarkoittaisi se ehdottomasti takaistuimen/selkänojan poistoa ja tuolta em linkistä löytyvän kaltainen kuormaverkko tavaratilan eroittamiseen. Muuten ei saisi mitään tavaraa mukaan.
Kuvat kyllä kertoo aina hyvin mistä on kyse, joten kiitos linkeistä. Ei tuo nyt ihan mahdottomalta ajatukselta vaikuta. Jopa nuo jenkkisivulta löytyvät pyörätelineet näyttää asialliselta, tosin hieman koomisilta. Mutta eipä ne pyörät koskaan mitään komistuksia katolla ole, sama minkä auton katolle laittaa. Täytyy pyrkiä tutustumaan ko malliin hieman lähemmin nimenomaan sisätilojen käytön kannalta. Löytyykö tuolle tavaratilalle vdo tilavuuslukemaa? Tottakai tämmöisen auton hankkijalle tila ei saa olla avainjuttu, mutta kylla sekin jokatapauksessa on otettava huomioon.
TTblack TTblack ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #11  
Vanha 04.07.2006, 10:18

Löysin pari vanhaa kuvaa yhdestä TT:stä jota kävin katsomassa. Nämä selventänee lisää...
Niinkuin huomaat ei tavaratilassa ole korkeutta kovinkaan runsaasti. Jopa takapenkillä pitää olla varovainen ettei kolauta luukkua kenenkään päähän (tästä on muuten varoitustarrakin autossa ;) )

http://www.pbase.com/mmalo/image/62910752/original.jpg

http://www.pbase.com/mmalo/image/62910732/original.jpg

http://www.pbase.com/mmalo/image/62913788/original.jpg

(niin. Tiedoksi vielä että tämä ei ole siis oma TT. Yritän sentään pitää sisältä vähän siistimpänä ;) )
Murtsi Murtsi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #12  
Vanha 04.07.2006, 13:49

Tuossa viime vuonna istahdin liikkeessä yhden TT:n kabiiniin. Voin kertoa, että 188 senttimetrinen henkilö (=minä) ei sieltä pihalle kovinkaan hyvin näe, yritin ronkkia penkkiä alemmaksi mutta ei enää mennyt. Piti painaa päätä alas jos halusi nähdä muutakin kuin kattoverhoilun yksityioskohtia.
Jarruletku Jarruletku ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #13  
Vanha 04.07.2006, 15:50

Lainaus:
Tuossa viime vuonna istahdin liikkeessä yhden TT:n kabiiniin. Voin kertoa, että 188 senttimetrinen henkilö (=minä) ei sieltä pihalle kovinkaan hyvin näe, yritin ronkkia penkkiä alemmaksi mutta ei enää mennyt. Piti painaa päätä alas jos halusi nähdä muutakin kuin kattoverhoilun yksityioskohtia.
Hmm. Tähän ei voi olla muuta syytä kun et osannut vain säätää asentoa oikeaksi. Jos selkänojat laittaa turhan pystyyn ja vielä korkeussäätö on topissa niin takuuvarmasti kattoon osuu pää (ja näyttää myös, että istuisi zetorin kyydissä). Urheilullinen asento on kaiken aa ja oo ;)!!!!

185cm ja ei ongelmia.
SamiR SamiR ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #14  
Vanha 04.07.2006, 21:52

Ja 190 cm eikä ongelmia muuten, mutta ainoa haitta on kaupungissa liikennevalot, koska tuulilasin yläreuna on paljon alempana kuin normaalissa autossa, eli joutuu niskoja venyttelemään jonkin verran jos on ensimmäisenä autona valoissa.

Tiloista sen verran, että 1 muutto on tullut tehtyä TT Coupella.... Penkit kun kaataa niin tilaa riittää yllättävästi. Roadster tuntuu aika ahtaalta Coupen jälkeen.
arc arc ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #15  
Vanha 05.07.2006, 00:58

aiheeseen liittyen; onko jollain kuvaa roadsterin takakontista? oli tarkoitus vuokrata tuollainen reissulla talvella, mutta pitäisi mahtua kaksi matkustajaa ja matkalaukkua kyytiin, onko mitään tsäännsiä?

mahtaisiko mistään löytyä oikein mittoja tuosta?

tässä ainoa kuva minkä löysin: http://www.cars.com/features/mvp/aud...ter_trunk1.jpg

yllättävänkin isolta näyttäisi
SamiR SamiR ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #16  
Vanha 06.07.2006, 11:10

kahta matkustajaa ei mene, ja kahden matkalaukunkin kanssa tekee helposti tiukkaa, täytyy käydä mittaamassa tarkemmin.
Kasaasta Kasaasta ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #17  
Vanha 06.07.2006, 11:42

Vahvistan kaiman kommentit liikennevalojen näkyvyydestä täysin. Itsellänikin on mittaa 190 cm ja valoja saa paikoitellen kytätä mielenkiintoisissa asennoissa... Muuten ajoasennossa, pääntilassa tai näkyvyydessä ei ole mitään valittamista. TT:n kanssa eletyt reilut kolme kuukautta ovat olleet oikein miellyttävät.

Ja onpa sillä tehty Jyväskylän reissukin. Mukana yhteensä kolme miestä, pituudet 186, 190 ja 200 cm... Munkasta lähtiessä iskettiin 2m pitkä kaveri poikittain takapenkille makaamaan ja iso tyyny selän taakse. Siellä se tyytyväisenä köllötteli ja joi lonkeroa. Eikä valittanut. Mahtoi tosin takana ajavilla olla arvuuttelua, että mikä siellä takapenkillä on, kun kaverin polvet näkyivät takalasista :)

Toissapäivänä laitoin autoon APR:n softan ja voin suositella varauksetta. Jo aiemmin kohtuullisen mukava kulkupuoli sai vielä reilusti lisää henkeä! Ehdottoman suositeltava!
Heikki J. Heikki J. ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #18  
Vanha 06.07.2006, 12:09

Otin muutaman kuvan Roadsterin tiloista. Käsittääkseni etuvetoisessa takaluukku on syvempi.
http://pajalle.com/misc/tt/tt_roadst...takaluukku.jpg

Takaluukun perällä on syvennys, jossa itse olen säilytellyt normaalisti maglitea ja kameran jalustaa. Luukun saa lastata aivan piripintaan tiivistepintana asti ja vähän ylikin, koska takaluukun kannessa on vielä syvennykset.

Sisällä tilaa on sitten niukemmin. Yleensä apparin penkin voi siirtää vähän eteenpäin, jolloin penkin taakse jää 10-15cm tilaa. Itse olen 182cm jolloin kuskin penkkikään ei ole ihan taka-asennossa.

Oikein jos tiukkaa tulee ja tavaraa pitää kuskata, niin sitten pidetään kangaskatto ylhäällä, jolloin hattuhyllylle mahtuu jonkin verran tavaraa. Tuohon tilaan se katto sitten laskostuu alhaalla ollessaan.
Kema Kema ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #19  
Vanha 06.07.2006, 15:18

Kuinkas pitkä tuo normi TT:n tavaratila on penkit kaadettuina? 2M tavaraa olis tarkotus kuljetella.
spadde spadde ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #20  
Vanha 11.07.2006, 22:37

Itseäni kiinnostaa myös tuo pituus, jos vaikka tarvii kuljettaa lumilautaa ja suksia?
kauppakassi
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #21  
Vanha 13.10.2007, 00:50

Meillä hommattiin just kauppakassiksi TT ja kaikki ovat kyllä sopineet (2 aikuista ja alle 9 vuotiaat lapset). Tavaraa sopii normaalin kauppareissun kamat, tarhakamat ym. Ei tila siitä lopu, korkeus on lähinnä rajoite. Lapset asettuvat kivasti penkkeihin ja etupenkilläkin voi kuskata pinempiä airbag off. Takapenkiltä lasten suusta kuuluu lähinnä se, ettei ikkunaa voi avata. Mielestäni se on vain +:aa.

Jos ei televisioita kuljeta, on auto ainakin kakkosautoksi aika hieno valinta. Ja koska penkit kaatuu tulee tilaa kyllä aika kivasti (oliko se 500 litraa?) lisää.

Ainakin meidän perheelle (aiemmin 2 hieman isompaa autoa) nappiostos!

Viimeksi muokannut kauppakassi 13.10.2007 01:02
Jede Jede ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #22  
Vanha 13.10.2007, 13:14

Coupessa kulkee 2 ihmistä ja kultainen noutaja nätisti. Meikäläisen ajoasennolla (ajan kuitenkin aika läheltä) taakse ei kyllä mahdu ketään istumaan. Hätävarana joku siellä on poikittain jalat penkillä ollut. Kesälomareissun kamat mahtuu nätisti mukaan.

Tilantarpeen yllättäessä tavaratilan suojan saa pois, ja penkit kaadettua. Onpahan tuolla yhden seinäremontin tarpeet kerralla kuskattu. Ruotsista tullessa tuossa oli 4x 18" vannetta kumit päällä kyytissä, silloin alkoi kyllä etupenkilläkin olla aika ahdasta :)
Skeeny Skeeny ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #23  
Vanha 13.10.2007, 14:02

Hyvin mahtui 2 ihmistä ja kolme keskikokoista koiraa TT:hen. Takaluukun pohjastahan tulee tasainen kun penkit kaataa.
uiop uiop ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #24  
Vanha 13.10.2007, 16:42

TT on kiva reissuauto vaikka jotkut toisin väittää, viime kesänä tein reissun vaimokkeen kanssa norjan kautta suomeen lomailemaan. Omat kitaravehkeet ja repullinen vaatteita ja vaimokkeen valtaisa määrä vaatetta mahtu oikein hyvin kyytiin. Nyt on sitten koirakin ja se kulkee oikein mukavasti boksissansa http://picasaweb.google.com/mari.paakkonen/EkaPaiva/photo#5115708109207090450
..MaP ..MaP ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #25  
Vanha 30.03.2008, 21:21 Etupenkin pystytila

Löytyykö yhtään yli 190cm TT:n omistajaa? :) Kovasti himottaa kyseinen kärry, mutta en ole vielä päässyt tsekkaamaan livenä.

Itse olen nimittäin 191cm hujoppi. Joutuuko ajamaan pää kallellaan vai jääkö tilaa pään yläpuolelle riittävästi?

Kyse siis ensimmäisestä versiosta vm. 98-..

Etukäteen kiittäen!

Marko
Teemu M Teemu M ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #26  
Vanha 30.03.2008, 21:58

Itse olen 185cm ja penkki alas säädettynä päätilaa jäi n. 10cm, eli luulisi jäävän myös sulla tarpeeksi tilaa.
liki liki ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #27  
Vanha 31.03.2008, 08:46

Itse taas 184cm ja pää meni jo pahasti kyyryyn että pystyi ajamaan. :) Ajoasento ratkaisee, ja jossain määrin myös ruumiinrakenne, itse pidän jalkoja kohtuullisen suorina ja selkää vastaavasti melko pystyssä. Polvet enemmän koukussa ja taaksepäin nojaavassa asennossa mahtuu luonnollisesti paremmin.

Vain kokeilemalla selviää ja ainahan sitä ajoasentoa saa hieman muutettuakin totuttelemalla.
jugurtti jugurtti ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #28  
Vanha 31.03.2008, 16:51

Marko ! Itse olen 188 cm ja +100 kg ja ajoasento löytyy helposti eikä tiloista ole mitään moitittavaa. Ja +190 cm kuskille viä sen verran inffoa, että mitä faija on välillä meikäläisen TT:llä ajanu niin eipä ole pää kattoon kopissut ja kaikki on kuulemma ok, faijalla kuitenkin mittaa ~192 cm. Siis tiloiltaanhan toi on oikein passeli kahdelle hengelle ja konttiin mahtuu tavaraa oikein mukavasti.
..MaP ..MaP ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #29  
Vanha 31.03.2008, 20:14

No tuohan kuulostaa hyvältä jos 192cm kaveri löytää helposti ajoasennon ilman että penkki on takapenkkien päällä täysin kallellaan! Ehken sitten 191cm:llä on toivoa vaikkakin tuossa vähän toisen suuntaista kerrottiin.
RS_Performance RS_Performance ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #30  
Vanha 01.04.2008, 00:34

Melko paljon ajaneena voin todeta myös 194 cm kuskin mahtuvan mukavasti.
Takapenkkiä en suosittele kuin tilapäiskyytiin.
Takakontti on auton mallin huomioiden toimiva, ei tosiaan isoille tavaroille.
Yli kahden hengen perheen ainoaksi autoksi en ottaisi.

Ajettavuudeltaan ainakin tuo ajamani 225 hv TT quattro oli miellyttävä.
Kasaasta Kasaasta ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #31  
Vanha 02.04.2008, 13:57

Jep, hienosti mahtuu. Itse olen 190, eikä ollut mitään ongelmia. Kaveri on noin 2 m ja mahtui myös ajamaan hyvin.
pta pta ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #32  
Vanha 28.12.2017, 12:37 Entä Roadster

Kuinka hyvin 190-200 cm kuski mahtuu ajamaan ensimmäisen sukupolven TT Roadsteria? Siinähän ei saane selkänojaa yhtä kallelleen kuin Coupéssa.
J-M Koopikka J-M Koopikka ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #33  
Vanha 29.12.2017, 14:33

Voi olla aika haasteellista, toki rättikatollisessa katto hieman korkeemmalla kuin kovakatossa. Muistelisin, että entinen pomo (195) mahtui ainakin apukuskin paikalla istumaan, mutta ei se oikein mukavalta asennolta näyttäny. Suosittelen kokeileen itse, kuiteskin ihmisten kinttu/selkä-suhde vaihtelee (kaikki ei välttämättä ole savolaisia ;) )
pta pta ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #34  
Vanha 29.12.2017, 20:29

Noita Roadstereita ei ole Tampereen nurkilla myynnissä, että pääsisi koeistumaan.
Hezekiel Hezekiel ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #35  
Vanha 29.12.2017, 22:24

Olen 205 cm pitkä ja pystyin ajamaan ykköskopan manuaalivaihteista TT coupea, pienellä vaivalla tosin. Yleensä ensimmäinen ahdistus tulee pitkällä kuskilla tulee polvien, ratin ja keskikonsolin maastosta. Siihen ei selkänojan kallistus auta.
pta pta ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #36  
Vanha 29.12.2017, 23:20

Olen 198 cm ja poika 5 cm pidempi. Pojalla lisämitta on jaloissa. Eron huomaa selvästi, kun ajellaan 4B/C5 koppaisella A6:lla.

Hupiautona minulla on 1992 vuoden MR2 Turbo ja siinä meinaa ottaa pää kattoon patsi kun vetää kypärän päähän ja lähtee radalle - silloin sopii mihin autoon vain mainiosti :D MR2 kovalla katolla olisi tilavampi, kun siinä ei ole samanlaista kattopalkkia kuin T-topissa. Kaupunkiajossa MR2:ssa tulee kytkinjalan sääri kipeäksi, kun se kolahtaa kojelautaan aina kytkintä hätäisemmin polkiessa.

TT Roadsterissahan on hyvin pääntilaa, mutta tuulilasin yläreuna voi haitata eteenpäin näkemistä kuten MX5:ssä (joka jäi sen takia aikoinaan ostamatta).
Vastaa

Palaa takaisin   Audifinns > Yleiset > Esson baari > Audi TT:n sisätilat


Aktiivisia käyttäjiä katsomassa tätä aihetta: 1 (0 käyttäjää ja 1 vierasta)
 
Työkalut
Display Modes

Kirjoittamisen säännöt
Et voi aloittaa uusia aiheita
Et voi kirjoittaa viestejä
Et voi liittää liitetiedostoja
Et voi muokata viestejäsi

BB-koodi on Päällä
Hymiöt ovat Pois päältä
[IMG] koodi on Pois päältä
HTML koodi on Pois päältä


Samanlaisia aiheita
Aihe Aiheen aloittanut Aihealue Vastaukset Viimeisin viesti
TT:n lämppärin moottori HAntti Sisusta ja sähköt 6 15.04.2011 09:58
TT:n kumimatot hd_janne Sisusta ja sähköt 1 19.01.2007 17:03
TT:n vaihteistotyypit eipii Moottori ja voimansiirto 2 01.12.2006 11:56
Sisätilat A6 4B Avant vs. A4 B6 Avant jukkar Kori, valot, renkaat 4 12.04.2006 16:54


Kaikki ajat ovat GMT +2. Kellonaika on nyt 18:40.


vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.