banner  

Palaa takaisin   Audifinns > Yleiset > Muu tekniikka
Audiclub.fi etusivulle forum

Muu tekniikka Kaikki autoihin liittymätön tekninen keskustelu. esim. rakentaminen, kodinkoneet, jne.

Vastaa
 
Työkalut Display Modes
Jani Jani ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #1  
Vanha 25.01.2009, 16:08 Maksu-TV kanavat. Ehdotuksia?

Olen miettinyt, josko hankkisin, jonkun maksu-TV paketin itselleni, kun alkaa olla välillä aika köyhää valikoima TV:ssä, varsinkin päivisin.

Millaisia paketteja olette ottaneet kaapeliin ja mitä olette pitäneet tarjonnasta? Entä satelliittiin?
Onko kellään mitään HD-pakettia? Onko niissä eroa tavalliseen?
Itseäni kiinnostaisi etenkin moottoriurheilu, dokumentit, elokuvat ja tällaiset american chopper -tyyliset rakentelu ohjelmat.

Yritin etsiä, että olisiko löytynyt sopivaa keskustelua aiheesta, mutta löysin vain yhden vanhentuneen ketjun, joka sekään ei otsikoltaan ja sisällöltään aivan vastannut hakemaani.
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #2  
Vanha 25.01.2009, 16:53

No HD:ta tietysti, jos laitteet riittää.
pipo_esa pipo_esa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #3  
Vanha 25.01.2009, 17:22

Meille, antennitalous, hommattiin plus tv että emäntä voi katella telkkkaria mutta on alkanut valittaa ettei tule sopivaa ohjelmaa.

Eli pitäisi saada ava ja sarjakanava näkymään.

Seuraavaksi pitää kai sateliittilautanen hommata mutta meneekös digi poksi vaihtoon?
Paranormalix Paranormalix ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #4  
Vanha 25.01.2009, 18:57

Menee boxi vaihtoon jos antennista siirtyy satelliittiin. Tosin taitaa noissa paketeissa saada kaupan päälle jos kahdeksi vuodeksi sitoudut.
Tolkkju Tolkkju ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #5  
Vanha 25.01.2009, 20:09

Tämä avautuminen koskee ainoastaan antennitalouden Plus-TV pakettia, muista ei juurikaan ole pidempiaikaista kokemusta.

Ainakin Plus TV:llä saa (oliko se nyt vajaat 23 eurolla / kk) juurikin haluamiasi kanavia. Tulee formula 1, WRC-rallia, kiakkoo, mäkihyppyä, dokumentteja, elokuvia, koti kuntoon ameriikan tyylillä, hirmusia katastrofitarinoita, pokerin pelaamista ihan rahalla, ameeriikan chopperia, tuuniinkia ja tatuointitarinoita, aikuisten XXX-elokuvia ja ihmeelistä luontoa (jollei tuo nyt jo ollut edellisessä...). Lisäksi tietysti piirrettyjä -tosin onnettomia, jos minulta kysytään ja muita keskenkasvuisten ajanvietettä.

Ongelma on vaan se, että samat ohjelmat tulee ko. kanavilta ns. miljoonaan kertaan, on varmaan varmistettu, että kaikki halukkaat näkee varmasti haluamansa ohjelmat. Sama ongelma alkaa vaivaamaan tosin noita maksuttomia kanaviakin, uusintoja öbaut 40% ohjelma-ajasta...sitten kun ohjelma ei ole uusinta (esimerkiksi vaikkapa myytinmurtajat, ajoneuvos, top gear...), niin se sama ohjelma tulee "uutena" joltain maksuttomalta kanavalta puolen vuoden viiveellä. Eli maksukanavien hankinta tavallaan kaventaa pienen siirtymävaiheen jälkeen myös maksuttomien kanavien tarjontaa. Nehän on sitten jo sinulle uusintoja.

Plus TV:n paketissa sub-leffassa tulee niitä elokuvia, jotka on videovuokraamossa siinä öö-hyllyssä (= ota 10 -älä tuo takaisin) eikä se Kino -kanava ole juurikaan paljon parempi.

Discovery on sen sijaan melko hyvä (dokkari)kanava, tosin sitäkin riivaa tuo uusintojen ja uusintojen uusintojen - tauti.

Sitten saa urheiluhullu valita vielä juurospotin ja teineille MTV-nordic. Hakutessaan saa valita vielä ns. lasten kanavia jne esim. Disney channel, jollei asu Kuusiston linkin alueella, jossa ko. kanavapaikka on varattu aina niin tärkeälle Turku-TV:lle, samassa paketissa meni turkulaisilta nuorisokanava Voice / TV5...

Jos haluaa kunnon valikoimaa ja uudempia elokuvia (+HD-kuvaa joillakin kanavilla. jos päätelaitteet kotona sitä toistaa) niin varmaan kannattaa ottaa satelliitiviritin. Nykyään taitaa laitteet saada kaupantekijäisiksi ja kanavia on sitten joka lähtöön. Kuukausimaksu tosin taitaa pompsahtaa jonnekkin viidenkympin seutuville vähän paketista riippuen.

HD:stä vielä sen verran, että kävin kaverillani ihmettelemässä kuvan eroa tässä taannoin. Jos päätelaitteet toistaa sen mitä tuubista työnnetään, niin eroa on ehkäpä sen verran mitä oli aikanaan VHS:stä DVD:lle siirryttäessä, eli ei ihan vähän. "Alan" elokuvamogulia lainatakseni: "joka karva näkyy"...
hildebad hildebad ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #6  
Vanha 25.01.2009, 20:20

Kaapeliin saa esim. viasat kulta- kanavat, mistä löytyy ihan hyviä elokuvakanavia (tv1000), lisäksi mm. dokumenttikanavia. Kaapeliin ei saa hd- kanavia tietääkseni, eli lautasen kautta.
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #7  
Vanha 25.01.2009, 23:08

Kyllä Welhon ja DNAn kaapelissa käsittääkseni kulkee jopa Nelonen HD:na, tai oikeastaan vain ilmeisesti skaalattuna 1080p:lle. En tiedä onko edes alkuperäisesti HD-ohjelmat oikeasti siinä aitoa HD:ta.

Welholla kyllä näyttäisi olevan oikeaakin HD:ta tarjolla aika laajasti, yli 10 kanavaaa. Saa kotiteatterin kajareillekin käyttöä muutenkin kuin vain dvd:tä katsellessa.

Mitä olen tarjontaa katsellut ostoaikeissa, niin antenniverkon maksukanavatarjonta on mielestäni aika onnetonta ja lisäksi vielä aivan ylipakattua laadun kustannuksella. Formuloiden ollessa tauolla tulee vain jotain ylijäämäohjelmaa ja pitää vielä kärsiä usein yhtä paljon mainoksia kuin ilmaiskanavillakin. Discovery on ainoa, jota kaipaisi Formuloiden ohella. Ei ole tullut siis kauppoja :)

Itse ainakaan en leffakanavistakaan niin panosta. Onhan ne kivoja, mutta ei sitä arkisin jaksa leffoihin keskittyä ja muutenkin uusimmat tulee nähtyä paljon pienemmällä viiveellä muuten. Ainoat mitä kaipaisin olisivat aidot NBC, ABC, BBC, SVT:t yms. yms. eli aidosti ne kanavat mitä muualla katsotaan.

Viimeksi muokannut jasso 25.01.2009 23:17
Jani Jani ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #8  
Vanha 25.01.2009, 23:17

Entä jos haluaa kaapelitalouteen laittaa satelliittivastaanottimen, niin miten nuo piuhojen vedot hoidetaan, kun katolta ei tule johtoa? Vedetäänkö antennilta vain johto talon päädystä läpi ja villojen seassa sähkökaapille?
Meneekö antennirasiatkin vaihtoon? Muistelen vain, että joissain rasioissa lukee: radio/TV/SAT ja mulla on vain radio/TV

Ainakin joissain paketeissa tulee asennus kaupan päälle, joten ei varmaan tarvitse itse huolehtia siitä? Vai mitä tuo asennus sitten kattaa? Sen että pistävät johdot boxilta seinään ja itse pitää kuitenkin johdotukset vetää? ;)

Jos jollain on satelliitti HD-paketti, niin kertokaa kokemuksia hommasta, että miten sujui asennus ja oletteko olleet tyytyväisiä tarjontaan.
jronkainen jronkainen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #9  
Vanha 26.01.2009, 08:30

Lainaus:
Vedetäänkö antennilta vain johto talon päädystä läpi ja villojen seassa sähkökaapille?
Meneekö antennirasiatkin vaihtoon? Muistelen vain, että joissain rasioissa lukee: radio/TV/SAT ja mulla on vain radio/TV
Periaatteessa kyllä se tarvii vetää noin ja ilmeisesti myös irroittaa se tuleva kaapeli. Rasiat pitäisi kelvata, oliskos toi radio/TV/SAT rasia semmonen johon tulee kaksi eri tv signaalia(myös kaksi eri johtoa) eli esim kaapeli/antenni ja sateliitti.
Tosin se SAT- asentaja varmaankin osaa noi jutut paremmin kuin meikäläinen.
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #10  
Vanha 26.01.2009, 08:52

Tuosta Plus-TV:stä vielä...
Heillähän on kolmea eri vaihtoehtoa, koko paketti, oma paketti ja pikku paketti.
Koko paketti sisältää kaikki 13 kanavaa, oma paketissa saa valita yhdeksän haluamaansa kanavaa ja pikku paketissa kuusi haluamaansa kanavaa.

Pikku paketti olisi 10e/kk halvempi kuin koko paketti ja kuusi kanavaa riittäisi meille vallan mainiosti.
Ongelma vaan on siinä kun MAXia ei saa valittua tuohon pikkupakettiin...
Ipsi Ipsi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #11  
Vanha 26.01.2009, 14:53

Kokemukset satelliitti/antenni-combotaloudesta. Mulla oli aikoinaan jotain kolme vuotta Canalin isompi paketti. Sisälsi muistaakseni muutaman kymmenen kanavaa. Eurosport 2 kiinnosti silloin erityisesti kun tarjosi koripalloa. Hintaa sillä tais olla 45€ kuussa. Sitten tuli hommattua Viasatin kulta-paketti. Kahden vuoden sopparilla sekin kun sen mukana tuli vähän isompi lautanen ja boxi. Lautasessa oli valmiiksi kahden mikropään teline, joten nyt mulla on samalla lautasella kaks päätä ja molempien noiden boxit telkkarin vieressä. Canalin boxi on combo, joten sen kautta näkyy myös peruskanavat. Kaukosäätimiä kylläkin kaikki paikat täynnä ...

Viasatiin vaihdoin kun siellä on kolme urheilukanavaa ja pakettiin sisältyi vielä MTV:n paketti, jossa Max, Leffa, Sarja ja mitä niitä oli. Erityiskiinnostuksen kohteena Euroliigan koris jota tuli S1 ja S3 kanavilta. Vuoden vaihteessa päättivät, kuulemma asiakaspalautteen perusteella, poistaa Sport 2 ja 3 ja ykkösellä panostavat kotimaisiin (buahhhaha, vähemmän mua häiritsee liettuankielinen josta ei ymmärrä mitään kuin kotimaankielinen jossa selostaja ei ymmärrä mitään) selostuksiin sekä jääkiekkoon, jota ilmeisesti muualta ei vielä tule ihan korviin asti. Saivat aika kitkerää asiakaspalautetta. Saas nähdä vastaavatko. Sen jälkeen on vielä aika usein Sport ykkösellä teksti "kanava ei kuulu tilaukseesi" kun lähettävät sieltä jotain sarjaa, jonka lähetysoikeuksia ei kaikkialle ole. Tai jotain sinnepäin. Prkl.

Jos noista kahdesta isosta paketista pitäisi valita, niin mun intresseillä selkeästi Canal+. Leffat tuoreempia ja urheilua enemmän. Ilman kokemuksia se MTV:n uusi tsydeemi, tuo Akin mainitsema oma paketti, voisi olla aika hyvä. Siinähän sai kai itse vaihtaa vielä niitä kanavia suht vapaasti.
kalsket kalsket ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsenvastaava
Admin

  #12  
Vanha 26.01.2009, 15:55

Itsellä on cAnal Digitalin lautassetti perhepaketilla, kk-hinta alle 30e. Ei siis leffa- tai muita canal+ -kanavia mutta paljon paljon muuta, kuten discoveryt yms. Leffa-kanavat jätin pois kun totesin 2kk aikana katsoneeni niiltä 2 leffaa.

Paketin mukana tullut grundigin kovalevyllenin digiboksi on kaukana hyvästä mutta kyllä se hintansa on kuitenkin haukkunut moneen kertaan. HD-boksin tasosta en tiedä.

Toistaiseksi en ole tuon hankintaa harmitellut. (Plussana voi maksukanavakauppiaille puhelimessa todeta "lautaspaketti on jo, kiitos ja hyvää päivän jatkoa".)
Pekka Pekka ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #13  
Vanha 26.01.2009, 17:42

Tarvittaessa voin luopua tuollaisesta canalin lautasesta ja combo boksista. (antenni/sateliitti)
Puuhapete Puuhapete ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #14  
Vanha 04.02.2009, 17:00

Lainaus:
Periaatteessa kyllä se tarvii vetää noin ja ilmeisesti myös irroittaa se tuleva kaapeli. Rasiat pitäisi kelvata, oliskos toi radio/TV/SAT rasia semmonen johon tulee kaksi eri tv signaalia(myös kaksi eri johtoa) eli esim kaapeli/antenni ja sateliitti
Mikään sähkömies tms en ole, mutta meillä piti asentaa lautaselle ihan SAT-tarkotukseen tarkotetut rasiat. Jokin vastus siellä ainakin näytti olevan sisällä. Tavallisilla rasioilla ei jostain syystä muuten suostunut kanavat näkymään.
Ja meillä on omat rasiat lautasta ja haravaa varten(turhaan), koska lautasen piuhat vedettiin vasta kun seinät oli jo valmiit. Lattiassa sitten vedettiin sen piuhat. Sat rasiassa on se bnc-liitäntä
valmiina.

Meillä on PlusTV ja Canal+ maanpäällisenä. Lautaselta ei tule katsottua juuri mitään, koska ilmaiset kanavat on lähinnä Venäläisiä. Jossain vaiheessa pitää katsoa josko vaihtaisi IPTV:hen.
Scifi fanina ei maaseudulle toimiteta MTV3 Scifiä ja sitä välillä huvittais seurata.
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #15  
Vanha 04.02.2009, 18:16

Vanhat rasiat vissiin voivat aimentavat käytännössä kokonaan yli UVH ja UHF alueen taajuudet, joilla antennisignaalit liikkuvat. Satelliitti tulee korkemmilla.
Jani Jani ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #16  
Vanha 13.03.2009, 11:03

Helpottui maksu-TV:hen siirtyminen. Eli tarkoitus olisi ottaa Canalin HD paketti. Pitää vielä miettiä, että otanko tuon ilmaisen ei HD-boxin ja ostan itse jonkun paremman tallentavan HD-boxin vai ottaisinko paketin mukana saatavan HD PVR -digiboxin, hintaan 349 € (tallentava sekin).

Liittymistä puolsi se, että talossamme olevan KTV-liittymän piti siirtyä talokaupan mukana meille (merkattu kauppakirjaan), mutta entinen omistaja ehti sen irtisanoa, eikä Elisa kytke sitä, ellei me makseta uutta liittymismaksua 650€. Samalla vaihtui talouden kaikki liittymät (puhelimet ja ADSL) elisalta Soneralle. Samalla putosi myös kk maksut ja kytkykaupan mukana sai vielä 16gb iPhonen. No, johan sitä ehdittiin elisan asiakkaana ollakin n.15 vuotta putkeen (nimi oli alussa radiolinja).
juhop juhop ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #17  
Vanha 13.03.2009, 14:20

Itsellä on mtv3 paketti sekä discovery kanavat.

Mtv3 paketti on melkein turha, maxilta tulee tosin top gear.

Discovery paketti ihan loistava, animal planetilta jo yksinään tulee vuorokauden ympäri jotain mielenkiintoista.

Hinnat: mtv3 = 15e/kk ja Discovery 10e/kk
okkim okkim ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Tee-se-itse -mies
ACF jäsen
Moderaattori

  #18  
Vanha 06.07.2009, 21:59

Tuli muuten erittäin hieno myyntisoitto Plus-TV:n markkinoijalta. Äijä höpötti siinä pikaisesti jotain ja kysyi että "monesko Kimi Räikkönen on tänä vuonna parhaillaan ollut?". Arvasin että toinen, mutta sehän oli kolmas. Noh, sain "lohdutuspalkintona" kaksi viikkoa ilmaista Plus-TV aikaa, ja myyjä lupasi lähettää kortin kotiin.

Sieltähän se tuli, ja aloin lukemaan mukana tullutta lappua. Olin näköjään ostanut kuuden kuukauden sopimuksen, joka jatkuu sen jälkeen normaalihintaisena! Mistään "palkinnosta" ei ollut mitään puhetta. Sopimus olisi pitänyt perua kirjallisena, ja lähettää kortti takaisin. Kaiken lisäksi se oli tarkoitettu antenniverkkoon, ja meillä on kaapeli. Siitäkään ei ollut puhetta.

Soitin asiakaspalveluun, ja sieltä pyydeltiin ihan heti anteeksi kun vähänkään kerkesin kertoa soiton syytä. Olivat antaneet jo palautetta markkinointifirmalle, oli kuulemma tullut paljon soittoja asiakkalta joita oli samalla tavalla huijattu. Kyrsi kyllä aika melkoisesti tuollainen myyntitapa.

Että tällaista, menikö kukaan muu samaan lankaan?
Vänni Vänni ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #19  
Vanha 07.07.2009, 08:28

Mulle tuli joku vastaava soittto kesäkuun lopussa. Nuori herra (joka oli ilmeisesti hankkinut kannuksensa loma-osake bisneksessä) alkoi vaahtoamaan tarinaa ja minä yritin keskeyttää noin 7 kertaa. Sitten kaveri veti henkeä, niin ehdin sanomaan, että ihan hyvää pakkopullaa sä vedät, mutta me ollaan kaapelissa, joten en tee sillä PlusTV kortilla yhtään mitään.
Sitten ase alkoo myymään vokaaleita "ää-öö-ee..." Sanoin etten tilaa vokaaleitakaan. Hetken hiljaisuuden jälkeen totesi että "joo, niin tämä onkin joo ihan antennitalouksille suunnattu kampanja, joten ei muuta kuin hyvää päivän jatkoa."
Mietin siinä sitten että tajuskohan se sitä vokaalijuttua ollenkaan?

Edit: Niin ja itse alkupeäriseen kysymykseen. Otin tuossa alkuvuodesta Wehon M paketin, ja sillä saa ihan kivasti töllön täytettä. Asiaa: Discovery, Animal planet, TravelChannel, NationalGeografic ja MTV3 Max. Urheilua: Eruosportit1+2 ja Urheilukanava+. Lasten ja akkojen ajanvietettä: Nickelodeon ja Star! taisipa siinä olla sitten vielä Kinokin. Jostain syystä noi ensimmäiset 5 kanavaa + Nicke on ne mitä meillä katsotaan, kansallisten kanavien parin sarjan lisäksi (jotka on tietysti kesällä tauolla.)

Viimeksi muokannut Vänni 07.07.2009 08:36
Audi95 Audi95 ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #20  
Vanha 07.07.2009, 12:18

Toi Welho M vaikuttas melko samalta ku Elisa M kaapelissa, itsellä on juuri Elisa M ollu puolisen vuotta.
24,90e/kk. Ihan tyytyväinen oon ollu pakettiin mut Elisan toiminta välillä jurppii.
On tullu 2 laskua kanavapaketista mikä ei ees näy mulla ja sit kun mulla on vielä netti Elisalta ni nekin laskutukset on välillä mitä sattuu, onneks ei oo suoravelotus sopimusta :)
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #21  
Vanha 08.07.2009, 21:20

Nyt kun on viimein saatu vanha taajuskaistakin taas bisnekseen mukaan, niin saa nähdä mitä tulevan pitää. HD:tä pitäisi viimein saada myös antennista kohta puoliin.
Dieselman Dieselman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #22  
Vanha 08.07.2009, 22:52

Maanantaina laitoin Canal Digitalille irtisanomisilmoituksen sähköpostilla. Tänään jo soitettiin perään ja kysyttiin syytä, syynä tietenkin epäselvyys sm-liigan näkyvyydestä. Tänään oli kuulemma ratkennut ja näkyy edelleen Canalin paketissa, painotti vielä että eri yrityksen hallussa on kuitenkin oikeudet. 3kk sai vielä ilmaiseksi "bonuksena", kumma kyllä edes paketin hinta ei nouse.
M.V. M.V. ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #23  
Vanha 17.11.2009, 20:57

Itseäni on alkanut kiinnostamaan satelliitti-tv:n hommaaminen. Tällä hetkellä ei taida olla vaihtoehtoina kuin Viasat ja Canal Digital. Elisan Whatsoever Viihde -palveluun ei kaista riitä vaikka käytössä onkin 24/1M fullrate. Eikä se oikeastaan kiinnostakaan..

Viasatilla näyttäisi olevan parempi tarjonta (hintaluokassa ~40e/kk) kuin C-Analilla, mistä ei tuolla rahalla saa edes leffakanavia. Ja nyt painaa aikas paljon myös se, että änärikin siirtyi Viasatille.

Nyt kiinnostaisi tietää, kannattaisiko tallettava HD-poksi ostaa satelliittipalveluntarjoajalta (Viasatilla purkki maksaa noin 400e, eli todella liikaa ja Canalilla samanlainen näyttää olevan tarjouksessa 200e)? Vai kannattaako semmoinen etsiä jostain muualta. Muualta hommattuna saisi varmasti halvemmallakin, mutta epäilyttää miten sellainen toimii noiden pakettien kanssa. Jos joskus haluaa lopettaa satelliittikanavien tilauksen, niin silloin varmaan saa tuon dikipoksin omakseen? Toimiiko se sitten samalla tavalla kuin "normaalit" dikipoksit?

Tähän kaipaisinkin jeesiä, joten osaisitteko auttaa? Ja aina parempi jos jopa osaisitte ehdottaa jotain dikipoksi merkkiä / mallia.
barro barro ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #24  
Vanha 23.01.2010, 16:31

Kai se on antennitalouteen alettava miettimään jotain Canal Digital-tyyppistä pakettia, sillä tuntuu kaikki oman kiinnostuksen piirissä olevat urheiluohjelmat menevän maksukorteille.

Nyt menee MotoGP:kin ja palloilulajeista mm. lentopallo, kiekko ym. on jo URHO TV:llä.

Onko nyt niin että antenniin ei ole tarjolla muuta kuin PlusTV:n paketti, jossa tulee kaikkee soppaa väkipakolla ja Canalin HD lautaspaketti?

Siinäkin tulee joutavia LIV-tyyppisiä kanavia, mutta mukana mm. Eurosport, joka on tähän saakka hoitanut esim. rallilähetykset ihan eri tyyliin kuin "maikkarin nami-nami-hali-pusi" juontoporukka sekä puolen tunnin rallilähetyksestä on itse rallia 12,5 min.....sekä loput "maikkarin netissä"..

HD-paketti kiinnostaisi kuvanaadun ja äänen puolesta, mutta onko kokemusta äänestä, onko se oikeasti monikanavaa?
TTH-80 TTH-80 ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #25  
Vanha 23.01.2010, 23:21

Onkos kellään tietoa miltä kanavalta tämän vuoden MotoGP-kisat tullaan näkemään??
Hieman jo valmiiksi ottaa päähän jos Nelkku aikoo siirtää live-lähetykset SportPro-kanavalle...
vesa u vesa u ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #26  
Vanha 24.01.2010, 02:11

Minulla on kaapeli-TV jossa on kaapelikortti, ei maksullisia kanavia. Jos haluaa katsella Eurosporttia pitää olla kaapelikortti. Eurosportilta tulikin nyt Monte Carlosta IRC-rallia, jonka Hirvonen voitti ja Hänninen oli toinen. Olihan mahtavaa LIVE-kuvaa suoraan ralliautosta, kamera oli autojen kojelaudan päällä. Kuva vaihteli eri autoista ja kello kävi kokoajan kuvan alareunassa. Ihan kuin olisi itse ollut ralliautossa. Tulisipa MM-rallikisoista samanlaista kuvaa. Kyllähän kuva muutamia kertoja pikselöityi, mutta ei minua haitannut. Suosittelen.
barro barro ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #27  
Vanha 24.01.2010, 09:31

Kaikki MotoGP-kisat tulee näillä tiedoin näkymään maksullisella SportPro-kanavalla, suurimman luokan jälkilähetykset näkyy sit nelosella.

Kiva, kiva...
TTH-80 TTH-80 ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #28  
Vanha 24.01.2010, 16:44

No on joo tosi kiva kiva..... Toivottavasti edes kommentaattorit pysyis samoina ku aikasemmin!
Jay Jay ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #29  
Vanha 24.01.2010, 18:03

Mikäli ei kaapelista löydy haluamiasi niin lautasiin on vaihtaminen.

Jos IT-säätö-intoa löytyy niin Dreambox, pari lautasta ja mikropäätä on oiva valinta.


Pakko hankinta tuo SportPro itselle ainakin Motogp lähetysten vuoksi.
roadthunder roadthunder ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #30  
Vanha 24.01.2010, 19:46

Itse hankin tuon canalin hd-viihde paketin syksyllä ja ainakin tähän asti olen ollut tyytyväinen. Paketissa on tietysti melko paljon turhiakin kanavia mutta paljon katsottavaakin, discovery,animal planet, history channel sun muut tarjoaa paljon mielenkiintoista seurattavaa. Leffoja tulee myös jonkin verran katsottua, paketin hankinnan jälkeen en ole juuri dvd:tä käyttänyt.

Kuva hd-kanavilla on varsin nannaa :D Tavalliset satelliitti kanavat ovat kuvanlaadulta mielestäni hieman parempaa kuin antenniverkossa ja ennen kaikkea häiriöt kuvassa loppuivat lähes kokonaan.

Kaikki leffa ja hd-kanavat taitavat tarjota vielä monikanava äänenkin, joka ainakin minulla on toiminut ongelmitta.

Ja ei hyvää ilman huonoakin, tallentava hd-boksi on hitusen hitaan oloinen, päivityksellä asia korjautui jonkin verran mutta silti kaipaisin ripeyttä enemmän esim. ohjelmaoppaan katsomiseen. Hintaisekseen (199€) kuitenkin ihan kelpo peli. Tekstitykset myös uupuvat joltain kanavilta mitä itse kaipaisin, mm. national geographic ei ole tekstitty ainakaan kokonaan.
TeroPee TeroPee ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #31  
Vanha 24.01.2010, 20:28

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Jay Näytä viesti
Jos IT-säätö-intoa löytyy niin Dreambox, pari lautasta ja mikropäätä on oiva valinta.
Dreambox muuten toimii sitten myös kaapelissa ja antennissa tai erilaisilla yhdistelmillä. Laite joka vaatii hiukan enemmän huomiota kuin perus Topfield tms. mutta palkitsee kyllä vastaavasti sitten ominaisuuksilla jota on vaikea saada gigantista haettuihin malleihin. Suosittelen.
barro barro ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #32  
Vanha 24.01.2010, 20:51

Tuohan vaikuttaa oiken säätäjän unelmalta?!

Siis näkeekö tuon kautta minkä listan maksukanavia?

Olisi kätevää jos voisi samalla laitteella katsoa niin PlusTV:n, CD:n ja Viasatin nippuja.

Niin, tällä haavaa on tieto että MotoGP näkyy uudella SportProlla ja se näkyy Viasatin paketissa....siis onko oikeesti näin?
ksarvala ksarvala ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #33  
Vanha 24.01.2010, 21:03

Yritin etsiskellä vaan en löytänyt: kuinka paljon näistä HD-lähetyksistä/ohjelmista tulee oikeasti Full-HD resoluutiolla 1080, vai yrittävätkö 1080i ja 720p tarjota "HD"-palvelua. Tietysti se vaihtuu ohjelmakohtaisesti, mutta itse en haluaisi vaihtaa hyvää HD-ready töllöä vain saadakseni 720p-lähetyksiä ...

Dreambox ei taida tukea kaapelin korttilinkitystä ?

p.s. Eurosportin Montecarlon lähetyksistä voisi kerätä kolehdin, oli sen verran mahtavaa materiaalia ja riittävästi ! Eurosport2 kun alkoi myös näkymään Elisan kaapeliverkossa "pikkupaketilla".
Vmatti Vmatti ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #34  
Vanha 24.01.2010, 21:25

Itselläni on ollut alusta asti toi PlusTV, nykyisin 11 kanavalla ja kahdella lisäkortilla (yht. siis 3), taitaa maksaa 42.50eur/kk. Osa kanavista on kyllä aika syvältä, mutta minkäs teet. MAX pitää näkyä jotta näkyy noi formulat.

Toivottavasti tohon pakettiin on jatkossa valittavissa myös tuo SportPro, jotta pääsee seuraamaan Kallion edesottamuksia suorana myös jatkossa.

Ja HD lähetykset puuttuu toistaiseksi vielä kokonaan. Tollekin olisi keksittävä joku fiksu ratkaisu.
RobTq RobTq ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #35  
Vanha 25.01.2010, 12:48

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja ksarvala Näytä viesti
Dreambox ei taida tukea kaapelin korttilinkitystä ?
Dreamboxiin ei löydy tukea HD-kuvan vaatimaan korttilinkityksen. Täältä löydät listan hyväksytyistä Cable Ready HD-laitteista.
RipeThe RipeThe ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #36  
Vanha 25.01.2010, 13:43

Tuli itekkin väijyttyä eurosportilta monten ralli. Maikkari voi lopettaa ne puheet, maailman parhaasta rallin televisioinnista. Kattelin miten sieltä ruotsin rallista tuleekaan lähetystä, niin onnetontahan tuo on. Iltaisin pari puolen tunnin pätkää ja tulosruudussa samat jutut. JEE!

Ja uusintojahan tässä saa näiltä kanavilta katella.
Vmatti Vmatti ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #37  
Vanha 27.01.2010, 14:34

Hyviä uutisia PlusTV:ltä:

"Nelonen Sport Pro korvaa URHEILU+KANAVAn ja näkyy myös Turun alueella. Jos paketissasi on valittuna URHEILU+KANAVA, sinun tarvitsee vain tehdä kanavahaku."
M.V. M.V. ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #38  
Vanha 17.02.2010, 11:29

Nyt taisi Toppari heittää veivin nurkkaan, joten uutta Digipoksia pitäisi hommata pikaisesti. Uudet "perus"tallettavat (väh. kaksi viritintä, HDMI, yli 250G) poksit taitavat keskimäärin kustantaa noin 250e ja Viasatin tallettava HD-poksi maksaa suurinpiirtein saman verran, joten ajattelin pitäisikö sellaista lähteä hommaamaan Viasatin Tuplaplatinan kanssa.

Osaako joku sanoa millainen on tuo Viasatin tallettava HD-purkki? Voiko silläkin tallettaa kahta ja katsoa kolmatta, kuten "perus"tallettavalla? Vai hoituuko noissa satelliitti-TV:issä homma jotenkin erilailla kuin C/T:ssä? Ei oikein Viasatin sivuilta irtoa vastauksia, tai sitten en vaan löydä.
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #39  
Vanha 23.11.2012, 21:28

Tuli sitten suutuspäissään irtisanottua PlusTV.

Tässä ihmetelly kun Discovery ja Eurosport ei ole näkyny viikkoon ja koitin oma plustv palvelusta päivittää tilanteen ajan tasalle, koska puuttui jostain syystä yksi kanava setistä ruksittuna (vaikka ko. kanava näkyy).

Tänään sitten soitin sinne, kun ei vaan näy.
"Joo, sieltä Fiskarsin linkistä ei enää lähetetä noita kanavia. Teille ei olekaan näköjään jostain syystä lähtenyt infokirje."

Yllätys taas tällä palveluntarjoalla ja se riitti.

Voi olla, että joutuu huomenna soittamaan ja ottamaan setin takaisin, kun nyt pikaisella tutkinnalla ei kyllä löydy settiä mistä näkyis formulat suorana, ralli, Fakta ja Discovery.

Vai onko heittää ehdotuksia?

E: Löytyi tuollainen laajakaista-tv kuin Maxivision, kokemuksia?

Viimeksi muokannut A6tonen 23.11.2012 21:36
HiTec HiTec ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #40  
Vanha 25.11.2012, 21:28

Mulla on Maxivision täällä Inkoossa ja toimii Saunalahden 8/1 netillä siten, että pätkii välillä. Johtunee pätkiminen tuosta Saunalahdesta, koska lähin tukiasema on 4 km päässä. Olisin Soneran ottanut tännekkin mutta eivät tarjonneet palvelujaan korpeen. Maxivisionilla saa myös tallennettua kätevästi kun ostaa tallennustilaa. Tallennukset menee nettiin, joten sitä lähtetyksen aikaista pätkimistä ei tule kun tallennetta katsoo. Peruspaketti maksaa 6€ ja siihen sisältyy kaikki "normaalit" kanavat sekä lisäksi muutama uutiskanava sekä Eurosport ja Discovery. Omaan käyttöön en ole nähnyt tarpeelliseksi tilata lisää kanavia. Kanavat voi tilata alkaen 2€/kk yksi kerrallaan ja tilauksen jälkeen 30sek niin kanava näkyy.

Viimeksi muokannut HiTec 25.11.2012 21:29 Perustelu: kanavat alkaen 2€/kk
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #41  
Vanha 26.11.2012, 18:57

Jep, eilen lueskelin tuota vähän tarkemmin ja päädyin tilaamaan.

Mulla Elisa full rate ja nopeus täällä maaseudun tapaisella vaihtelee siinä 10-20 megan välillä, mitä nyt välillä tulee testailtua.

Huono puoli tossa on tosiaan se, että tallennustila pitää ostaa erikseen, eikä voi millekään omalle medialle tallentaa.

Ja sekin, että boksista pitää erikseen maksaa. Tilasin tosin niiden joulutarjouspaketin, niin sai MTV3 Totalin siihen "kaupan päälle" helmikuun loppuun.
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #42  
Vanha 01.12.2012, 23:05

Tiistaista saakka ollu Maxivision ja maanantaina lähetän boksin takaisin.

Ottaa sitten PlusTV:n takaisin tai ei mitään.

Ensinnäkin tuo digiboksi... suoraan sanottuna paskempaa en ole tavannut käyttöliittymältään ja toiseksi vaikka netistä viimein hoksasin konfata tuon boksin toimimaan 8 megaisena (boksista itsessään ei tietenkään tuollaista löydy), niin pari viime päivää ei ole oikeastaan ollenkaan voinu katsoa sieltä ohjelmaa, kun kuva ei vaan liiku. Varsinkaan iltaisin.
Kuitenkin speedtest.net näyttää 13megaa nopeudeksi hetkellä, kun kuva pätkii.

Muutaman kerran on saattanu HD kuva näyttää HD kuvalta.

Elisa viihdettäkään tänne ei saa, niin PlusTv antenni tai Canal Digitalin satelliittilähetykset, siinä ne vaihtoehdot.

Ehkä pitää pyytää joku antennisetä kattomaan saako tänne nykyään muualta signaalia kuin Fiskarsista.
Apo11o Apo11o ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #43  
Vanha 03.12.2012, 14:18

Onko harkittu vaihtoehtoa nimeltä netflix? Jos löytyy xbox360 tms. saa toistettua suoraan sen kautta. Älytön määrä materiaali ja saat valita mitä katsot. Itsellä ainoastaan käytössä tämä ja telkkaria tule katsottua ollenkaan. Suosittelen!
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #44  
Vanha 04.12.2012, 10:15

Kyllä sitäkin tutkin mutta esim. F1 suorana olisi kiva nähdä ja tuolla palvelulla sitä ei näe.
mikaj mikaj ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #45  
Vanha 04.12.2012, 11:49

Itse sen sijaan en ole pätkääkään katsonut Netflixiä. Sopii ihmiselle kuka ei ole katsonut uusia leffoja tai sarjoja viimeiseen 3vuoteen, sen verran iäkästä materiaalia sieltä löytyi. Pitäisikin muuten irtisanoa se kun alkaa testikuukausi olemaan lopussa. Älytön määrä siellä on tosiaan materiaalia, on vain joko katsottua tai sitten semmoista tuubaa etten halua katsoakkaan.
James Potkukelkka James Potkukelkka ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #46  
Vanha 04.12.2012, 12:29

Samaa mieltä Netflixistä kuin mikaj. Katson ilmaistarjouksen loppuun ja sen jälkeen saa mokoma jäädä pois. Muutaman vanhan TopGearin ja Pikku-Britannian jakson olen jaksanut katsoa sekä pari leffaa kuten Trainspotting ja Pulp Fiction ja ihan vaan sen vuoksi että on ilmainen, mutta ei tuosta sisällöstä totisesti tee mieli maksaa 8€/kk.
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #47  
Vanha 04.12.2012, 19:18

Tuli palautettua tosiaan se maxivision tänään.
Soitin eilen tekniseen tukeen ja viikonlopun pätkimisen syynä oli huoltotoimenpiteet kuulemma, jotka maanantaina sitten olivat jo ohi.

Eilen kuitekin pätki edelleen, joten se siitä sitten.

PlusTV tuli otettua takaisin, eikä tarvinnu maksaa avausmaksuakaan (tarjous).

Tollasen sovelluksen riipasin puhelimeen:
http://www.windowsphoneapplist.com/e...r-a133638.html

Ehkä sen kanssa saa jotain aikaiseksi, ainakin se löysi maston ja jopa tarkalleen saman suunnan mastolle, josta nykyinen lähetys tulee.

Saa sillä nyt ainakin muiden mastojen suunnat otettua ja katottua tuleeko kuvaa, eihän tuo signaalinvoimakkuutta osaa kertoa sillä sen mukaan 20 eri mastosta tänne sais signaalin, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa.
haraldh haraldh ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #48  
Vanha 04.12.2012, 22:52

Netflixiä tuli jopa tilattua, mutta kun selvisi ettei toimi linuxissa niin peruutin tilauksen samantein. Niillä on joku DRM-järjestelmä joka toimii vain niissä hienossa käyttöjärjestelmissä, äänestänpä jaloillani.
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #49  
Vanha 09.12.2012, 22:25

Tänään tuli kaverin kanssa värkättyä antennihommia ja se sojottaa edelleen Fiskarsiin :)

Ensin käännettiin antenni Turun suuntaan, vaan sieltä ei saanu näkymään kuin kanavaniput A ja B.
C ja varsinkin se toivottu E ei näkynyt.

Espoosta vielä kokeiltiin, niin sieltä ei sitten näkynyt kuin A.

Joko tässä lähtee repimään vanhan kämpän seinästä lautasta irti tai oottelee, että Canal Digitalille tulee joku hyvä tarjous lautassetistä.
Parhaillaan siellä ei ole tarjous kuin HD digiboksista eurolla, mielestäni siellä on välillä koko setinkin kattavia tarjouksia.

Tai sitten nielee vaan tappionsa ja tyytyy nykytilanteeseen.
Puuhapete Puuhapete ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #50  
Vanha 10.12.2012, 22:38

canal digitalin anti on mennyt sitten C Moreksi muuttumisen jälkeen umpisurkeaksi, paitsi jos tykkää valioliigasta.
Se hyvä on, että mtv3 kanavat ja C More maksaa jatkossa 29.90e eli itelle tuli joku

Nelosen ja viasatin tarjonta on paljon parempaa, mutta sieltä ei saa formuloita
Timangi Timangi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #51  
Vanha 10.12.2012, 22:54

Canalin viihde HD-paketti ollu jotain puolitoistavuotta. Vaihdoin Viasatilta pois kun Mtv3 Max siirtyi. Viasatilla muutenkin silloin surkeampi tarjonta mutta nyt on alkanu taas tuntua siltä että hyvillä tarjouksilla on saatu canalille riittävästi porukkaa niin tarjonnalla ei enää väliä... samat elokuvat jatkuvasti...64euroa kuukaudessa siihen että selaa about 30 turhaa kanavaa läpi joita voi tallentaa Hd-virittimeen...
Puuhapete Puuhapete ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #52  
Vanha 11.12.2012, 09:34

C morelta tosiaaan tuntuu tulevan harvakseltaan noita ison luokan uusia leffoja. Muut on vanhaa tuubaa vuosien takaa. Nää max ja faktat yms on täynnä tuubaa myös.

Kummasti fox, kutonen ja vitonen on alkanu olemaan se kanava mitä tulee katottua.
gedu gedu ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #53  
Vanha 11.12.2012, 18:54

ViaSat ja Canal ovatten samaa kuraa jos sisältöä katsoo... "Silloin kun olin pieni" meillä oli kaikki kanavat auki, ja ekan 3kk jälkeen oli kaikki samaa paskaa.
Hezekiel Hezekiel ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #54  
Vanha 11.12.2012, 20:14

Silloin ammoisina aikoina kun Suomessa näkyi 2-3 kanavaa niin tuli katsottua telkkaa selvästi enemmän kuin nyt jolloin ilmaiseksi näkyviä on runsaasti enemmän maksukanavista puhumattakaan :)
makekake makekake ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #55  
Vanha 11.12.2012, 21:00

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja gedu Näytä viesti
ViaSat ja Canal ovatten samaa kuraa jos sisältöä katsoo... "Silloin kun olin pieni" meillä oli kaikki kanavat auki, ja ekan 3kk jälkeen oli kaikki samaa paskaa.
Tuo on niin totta. Itse irtisanon kaikki maksukanat, kun rupes ketuttaa nuo uusintojen uusinnat. Ainut mikä näkyy on tuo "kuukauden kanava" kun en ole jaksanut viedä korttia pois :)
A6tonen A6tonen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Admin

  #56  
Vanha 11.12.2012, 22:17

Ja taas päivitystä tähän meidän kanavataisteluun.

Soitin eilen Digitalle ja sain tietää, että kaikki niput lähetetään yhdestä mastosta aina samalla teholla.

Siitä sitten ihmettely miksi nippu E ei näy Turusta meille...

Eka epäily oli, että antenni ei kuitenkaan olis laajakaista, vaikka talo valmistunut digiaikana.

No, sehän selvis aika pian, kun kiipesin välikatolle eilen kattomaan onko vahvistimessa gainit täysillä ensinkään ja eihän siinä ollu, kun ei ollu koko mastovahvistinta.
Oli vaan combiner ja sitten sähkökaapissa linjavahvistin, doh!

Tänään hain oikean vahvistimen, laitoin kiinni ja käänsin antennin Turun suuntaan.

Jo näkyy kaikki mahdolliset kanavat ja näkyy edelleen myös Fiskarsin kanavat moitteetta, vaikka antenni ei ole suunnattu sinne päinkään :)
James Potkukelkka James Potkukelkka ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #57  
Vanha 17.06.2013, 09:39

MTV3 Max sporttikanavat tuli tilattua tuossa ennen kevään jääkiekon mm-kisojen alkua. Nyt on vaan alkanut ahdistamaan kun Max Sport 2:lta tulee edelleen pelkkiä uusintoja noista mm-kisoista. Taitaa välissä tulla jotain uusintoja Englannin valioliigasta. Ketä kiinnostaa katsoa jotain 2 kk sitten pelattua Latvia-Svetsi matsia? Meinaavatkohan koko kesän noitä pyöritellä uusintoina? Ei sillä että kaipaisin erityisen paljon lisäviihdettä telkkariin, sillä paljoa ei tule kesän aikana tv:tä katseltua mutta tuntuu kusetukselta kun maksukanava pyörittää repeatilla samaa shittiä monta kuukautta. Taidan periaatteen vuoksi irtisanoa heti kun sopimuskausi päättyy.
marre marre ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #58  
Vanha 17.06.2013, 18:04

Kolme vuotta Canal plussaa / Cmorea riitti, ja talvella vaihtui Viasat Kultaan. Syinä kyllästyminen Cmoren tarjontaan varsinkin kun jalkapalloa ei kiinnosta seurata. Toinen syy oli, että Cmorella olisi pitänyt maksaa toinen kanavapaketti täysimääräisenä että saisi rinnakkaiskortin toiseen telkkuun (ei kiitos), ja kolmanneksi se, että Viasatilla on kuusi teräväpiirtokanavaa, joista kahdella omasta mielestä keskeisimmillä leffakanavalla äänet lähetetään 5.1 Dolby - monikanavana.
HiTec HiTec ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #59  
Vanha 25.06.2013, 22:00

Maxivisioniin päivitetty uusi, huomattavasti sulavammin toimiva käyttöliittymä. Suosittelen edelleen
Maxpres Maxpres ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #60  
Vanha 24.09.2013, 08:14

Te joilla on on tuo Canalin sateliittipaketti, niin sieltähän ilmeisesti ohjelmat lähetetään suuremmalla bittivirralla kuin kaapelissa, niin minkälainen se kuva on oikeasti verrattuna kaapeliin? Canal ei vaan tarjoa esim MTV3 Maxia, Nelosta, FOXia HD lähetyksinä ollenkaan, niin onko ne SD lähetykset sitten niin hyvä laatuisia, että eivät paljon jää vastaaville kaapelin HD-lähetyksille?

Kun sehän on niin, että suomessa pitäisi valita paskojen systeemien väliltä se vähiten paska (Digiboxit, netti-tv, kaapeli, lautanen jne), niin muuten tuo Canali vaikuttas ihan ok:lta, kun senhän pitäisi muutenkin toimia kaiken kaikkiaan paremmin kuin kaapeliverkon tarjonta. Sitten siellä olisi vielä tuo etätallennuskin.

Ps. ja tiedän että myös tuossa DNA:n welhon 110 megan netillä, minkä juuri hommasin on mahdollisuus etätallenukseen. Ainut vaan, että se ei toimi W8 puhelimilla ja sieltä ei voi tallentaa maksullisia, eli toisin sanoen sillä ei tee sitte yhtään mitään.
aakman aakman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #61  
Vanha 24.08.2018, 21:22

Tulee istuttua kulkuvälineissä paljon niin ajattelin sijoittaa vastamelukuulokkeiden lisäksi johonkin palveluun josta voi ladata offline-tilaan elokuvia. En katso telkkaria muuten ollenkaan joten ainoat vaatimukset Android tuki, edullisuus ja offline mahdollisuus. Tuoreet kommentit 2018?
concorde concorde ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #62  
Vanha 24.08.2018, 21:49

Netflixistä ainakin saa osan sisällöstä ladattua offline-katselua varten.
Jultsu_ Jultsu_ ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #63  
Vanha 24.08.2018, 23:07

Löytyykö androidille jotain youtube-clienttiä jolla saisi latailtua tavaraa laitteen muistiin? Vai tukeeko tuo Youtube Red (vai Pro vai mikä sen nimi on nykyään) offline latailua virallisen ohjelmiston kautta?
Yle Areenasta saa myös ladattua tavaraa apuohjelman kanssa koneelle ja sieltä sitten siirrettyä laitteen muistiin (jos siis haluaa sniiduilla)
Ilkka L Ilkka L ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #64  
Vanha 24.08.2018, 23:22

Viasat vaihtui C Moreen, kun lopettivat Viasatilla fudiksen Champions Leaguen. Ihan epähuomiossa tuli Formulat ja MotoGP C More total paketin mukana niin riittää taas motorsporttia seurattavaksi :) Hintakaan ei ollut paha 12kk määräaikainen soppari josta 2kk ilmaiseksi eli kustantaa keskimäärin 24,99€/kk.
aakman aakman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #65  
Vanha 25.08.2018, 09:04

Yle Areenassa olis tosi paljon hyvää tavaraa, mutta pikaisella googlailulla ei ihan kätevästi siirry Androidiin. Päädyin nyt sitten Netflixiin 7,99e/kk ja eiköhän sillä muutama reissu mene. Ehkä seuraavana sitten kyselen vinkkejä parhaaseen puhelimeen mistä niitä katella :)
Viltro Viltro ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #66  
Vanha 25.08.2018, 13:35

Vahvasti suosittele että sijoitat pari euroa enemmän eli 10,90/kk ja saat HD lähetykset. Lisäksi saa 2 käyttäjää jotka voivat vaikka samaan aikaan katsella ja omat suosikki listat.

Mutta tuo HD tarkkuus pelkästään mielestäni lisäeurojen arvoinen ihan puhelin/tabletti käytössäki
Ilkka L Ilkka L ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #67  
Vanha 26.08.2018, 15:43

Eilen otin ruutu+ paketin koekäyttöön (1. kuukausi 0€) nähdäkseni Serie A -pelejä. Kuvanlaatu oli kyllä suuri pettymys, kun olen tottunut fudista katsomaan HD-laadulla. Tämä oli siis netin kautta tietsikalla katsottuna. Ei jatkoon tällä laadulla.
matrikkel matrikkel ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #68  
Vanha 27.08.2018, 08:02

Tökkii kyllä ihmisten valveillaoloaikaan 4G verkot jo ajoittain siinä määrin että HD-kuvan saaminen ei ole itsestään selvyys. Vielä viime kesänä tuli 90-100Mbit/s alaspäin, tänä kesänä on ollut vain pari piikkiä että on mennyt yli 20Mbit/s.
Puuhapete Puuhapete ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #69  
Vanha 27.08.2018, 10:41

Ei se HD ole puhelin tai tablettikäytössä mikään pakollinen juttu. Ruutu on niin pieni, että SD laatu riittää.
TV käytössä HD on pakollinen jos ruutu on iso. Esim oma 65" TV vaatisi parempaa laatua kuin HD, mutta vanhassa 47 tuumasessa HD piisaa aivan mainiosti.
Charly Charly ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #70  
Vanha 27.08.2018, 12:25

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja aakman Näytä viesti
Yle Areenassa olis tosi paljon hyvää tavaraa, mutta pikaisella googlailulla ei ihan kätevästi siirry Androidiin.
Flickfetchillä ohjelmat Areenasta tietokoneelle, sitten esim. muistikortilla puhelimeen ja katselu VLC for Androidilla. Pitäisi toimia hyvin, myös ohjelmien tekstitykset toimivat.
Anamonta Anamonta ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #71  
Vanha 04.09.2018, 03:47

Ja nykyään Youtubella on se maksullinen versio, ainakin mainoksissa lukee että sen kanssa voi katsoa offlinenä videoita.

Itse juuri hommasin Motortrend on Demandin, muuten kyllä hyvä palvelu mutta siitä tosiaan puuttuu offline katselu kokonaan.
aakman aakman ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #72  
Vanha 04.09.2018, 09:39

Täytyy vielä palata tähän kun avasin keskustelun, eli oon muutaman lentomatkan jälkeen tosi tyytyväinen sekä Netflixiin että Sonyn vastamelukuulokkeisiin. Viihtyy ihan eritavalla penkissä.
Vastaa

Palaa takaisin   Audifinns > Yleiset > Muu tekniikka > Maksu-TV kanavat. Ehdotuksia?


Aktiivisia käyttäjiä katsomassa tätä aihetta: 1 (0 käyttäjää ja 1 vierasta)
 
Työkalut
Display Modes

Kirjoittamisen säännöt
Et voi aloittaa uusia aiheita
Et voi kirjoittaa viestejä
Et voi liittää liitetiedostoja
Et voi muokata viestejäsi

BB-koodi on Päällä
Hymiöt ovat Pois päältä
[IMG] koodi on Päällä
HTML koodi on Pois päältäKaikki ajat ovat GMT +2. Kellonaika on nyt 03:05.


vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.