banner  

Palaa takaisin   Audifinns > Tekniikka > Moottori ja voimansiirto
Audiclub.fi etusivulle forum

Moottori ja voimansiirto Tekninen keskustelu moottoreista, niiden vaihdosta sekä voimansiirrosta.

Vastaa
 
Työkalut Display Modes
Have Have ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #1  
Vanha 29.01.2016, 09:27 A4 B6 1.8T käynnistyy huonosti moottori viileänä

Terve

Osaakohan kukaan arvailla mikä mahtaisi olla syynä, kun otsikon mukainen A4 (140kw Quattro) 210tkm ajettu käynnistyy huonosti, kun moottori on kylmä, eli jäähtynyt ympäristön lämpötilaan. Esimerkiksi aamuisin lämpimästä autohallista. Eli ei ole pakkasongelma. Avaimesta käännettäessä startti pyörittää innokkaasti, mutta moottori käynnistyy vaivalloististi ja sen jälkeen kierrokset eivät pysy tyhjäkäynnillä, vaan romahtavat alas, jolloin kone sammuu. Kaasupoljinta käyttämällä kierrokset saa nostettua korkeammalle (noin 2krpm esim) ja siellä noin 30sec-1min pitämällä tyhjäkäyntikin onnistuu taas. Lyhyemmän aikaa kaasuttelemalla moottori ei pysy tyhjäkäynnillä, vaan kone sammuu. Kaasupoljinta pitää painaa reilusti, että on mitään vaikutusta. Vaatii pari starttausyritystä yleensä ennen kuin onnistuu.

Sikäli erikoinen vika, että heti kun moottori on lämmennyt hieman, niin vehje starttaa moitteetta. Ajon aikana ei myöskään ole mitään ongelmia millään kierrosalueella. Ongelma ilmaantui täysin yllättäen, sillä vielä viime viikonloppuna pirssi toimi moitteetta, maanantaina ei ollut ajoja ja sitten tiistaina vikatilanne olikin jo päällä.

Varoitusvaloja ei tule ja käytin eilen huollossa, vikakoodeja ei ollut ja eivät saaneet toistettua ongelmaa, kun auto ei ollut seisonut tarpeeksi kauaa.

Kotimaisia ja ulkomaisia foorumeita googlailemalla löytyi samankaltaisia oireita ilman vikakoodia ja monella oli korjaantunut kampiakselin asentotunnistimen vaihdolla. Tein sen eilen illalla, mutta ei vaikutusta.

Olisiko ideoita mistä voisi olla kyse?
ilyx ilyx ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #2  
Vanha 29.01.2016, 09:35

Erittäin todennäköisesti moottorin lämpöanturi, sen toimintaa voi tarkastella VCDS:llä. Vikakoodia ei tule, koska signaali on uskottava, mutta näyttää kokoajan esim koneen olevan lämmin. Tarvikeanturia ei kannata laittaa, yhdessä tapauksessa se kesti noin vuoden ja ongelma uusiutui.
Have Have ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #3  
Vanha 29.01.2016, 09:43

Kiitos vinkistä! Minulla ei ole VCDS:ää, mutta vaikuttaisiko tuo anturi mittaristossa näytettävään lämpötilaan, vai onko sille jokin oma anturinsa?
johny1332 johny1332 ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #4  
Vanha 29.01.2016, 10:00

käsittääkseni siinä anturissa on käytännössä kaksi anturia samassa eli 4 nastaa... toinen peilaa mittaristoon ja toinen eculle.
joku voi korjata jos olen väärässä.
ilyx ilyx ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #5  
Vanha 29.01.2016, 10:11

Juurikin näin. Mittaristolle ja moottorille on omat piirinsä, vaikka fyysisesti ovatkin samassa anturissa.

Et ole laittanut autosi vuosimallia näkyviin, mutta uskoisin anturin olevan vihreä, nelinapainen 059919501A. Kannattaa vielä tarkistaa pellin alta. Tästä ketjusta löytyy jotain tietoa myöskin:
http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...ght=059919501A
Have Have ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #6  
Vanha 29.01.2016, 10:24

Vuosimalli on 2003.

Noita sensoreita on ilmeisesti näissä kaksi kappaletta? Vaihto-ohjeita löytyy ylä- ja alapuolen sensoreille:
http://www.pelicanparts.com/techarti...eplacement.htm

http://www.audiworld.com/tech/eng66.shtml
ilyx ilyx ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #7  
Vanha 29.01.2016, 10:38

Ensimmäinen linkki näyttäisi olevan flektin anturille, joka on 2-pinninen.

Jälkimmäinen on moottorin lämpöanturille.
horch horch ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #8  
Vanha 29.01.2016, 13:45

Enkä laittaisi muuta kuin alkuperäisen.
Have Have ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #9  
Vanha 30.01.2016, 18:14

Hohoo, olitte oikeassa! Vaihdoin lämpötilasensorin ja nyt pelittää taas. Kiitokset avusta!
ilyx ilyx ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #10  
Vanha 30.01.2016, 19:28

Hyvä että tuli kuntoon. :) Taitaa olla valitettavan yleinen vika tuon ikäluokan vaggilaisissa.
miccos miccos ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #11  
Vanha 31.01.2016, 01:56

Passaako tuo sama 059919501A anturi 1995 A4Tq myös? Juurikin sama ongelma kuin aloituspostauksessa.
kari.rautio kari.rautio ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #12  
Vanha 31.01.2016, 04:27

ebayn sivujen mukaan tuo ei sovi noin vanhaan A4:seen.

Siihen sopiinee nämä:

http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=...%20T%20quattro
Hra 48 Hra 48 ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #13  
Vanha 31.01.2016, 19:36

Eikös nuo mene värin mukaan? Esim omassa (1995) anturin väri on musta ja siinä ei toimi vihreä tai sininen (koitettu).

Ebaysta saa halvalla, mutta suosittelen katsomaan alkuperäisen.
http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-METZ...UAAOSwZG9Wl~bW
Juffa Juffa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #14  
Vanha 03.11.2016, 23:07

Itsellä myös samaa ongelmaa, kun käynnistää auton niin ei meinaa lähteä käyntiin vaan pari kertaa piti käynnistää, kaasua antamalla pysyi käynnissä. Mutta kun kierrokset laskee tuntuu että kone alkaa käymään kolmella ja hytkyttää.. Oliko havella myös sama ongelma että kone alkoi ennen sammumista hytkymään?
satanen satanen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #15  
Vanha 04.11.2016, 00:19

Tutkisin imuvuodot ja yksi tuollainen oire voisi olla tulppien huono kunto

Nämä siis helppoja tarkistuksia ettei, tarvitse alkaan osteleen turhia osia.
Have Have ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #16  
Vanha 04.11.2016, 10:41

Hytkymisestä en osaa niin sanoa, mutta kyllähän se käynti oli heikkoa sen hetken. Lämpötila-anturin ongelmassa olennaista lienee se, että auto starttaa hyvin, jos moottori on lämmin, mutta huonosti jos kylmä.
Juffa Juffa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #17  
Vanha 04.11.2016, 12:26

Tulpat oli mustana, tuntuu muutenkin että käy rikkaalla.. paukku pakoputkessa. Maf vaihdettu n 30tkm sitten.
satanen satanen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #18  
Vanha 04.11.2016, 12:47

Itsellä oli mystinen tulppavika, ei kestänyt kierroksia, pudotti pytyn pois jos antoi hanaa enemmän Ja kylmäkäynnistys katkonaista.
Kuumana toimi hivenen paremmin.. Oli hankala hakea vika.

Ja tuo putkessa paukkuminen voisi viitata, että antaa satunnaisesti kipunaa.
Voi tietty olla olla muukin sytytys vika.. Johdot jne.. Läpilyöntejä.
pasi_ pasi_ ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #19  
Vanha 04.11.2016, 12:57

Ei muuta kuin VCDS:llä seuraamaan misfire-laskureita. Siitä näkee, että missä sylinterissä ei polta.
Juffa Juffa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #20  
Vanha 04.11.2016, 13:44

Autossa myös ongelmana, että ei puhalla lämmintä sisälle. Ja tuntuu että tulisi normaalia enemmän pakokaasua, miettinyt ettö olisko kannentiiviste/kansi mennyt.. Voisiko käyntihäiriö viitata myös kanteen? Kiitos vastauksistanne
satanen satanen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #21  
Vanha 04.11.2016, 16:40

Onko termostaatti kunnossa, siis nouseeko normaalilämpöön ja/ tai heitteleekö lämmön viisari paljonkin?

Pienilläkin pakkasilla lakkaa lämmöntulo jos termari huono.

Kylmänänä käyvä moottori myös käryttää jonkinverran enemmän
Japi Japi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #22  
Vanha 04.11.2016, 16:44

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Have Näytä viesti
Hytkymisestä en osaa niin sanoa, mutta kyllähän se käynti oli heikkoa sen hetken. Lämpötila-anturin ongelmassa olennaista lienee se, että auto starttaa hyvin, jos moottori on lämmin, mutta huonosti jos kylmä.
Mulla teki just toisin päin viallisella lämpöanturilla, tosin 2.8 koneisessa. Tai siis yhtä hyvin se starttasi kylmänä ja lämpimänä mutta käynnistyi huonommin lämpimänä. Kylmänä hörähti kuin palmun alta.
Juffa Juffa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #23  
Vanha 04.11.2016, 18:19

Joo lämmöt kyllä pysyy hyvin 90, eikä heilu siinä. Kokeilin termarin jousia niin liikkui kyllä. Muutenkin näytti siistiltä, ei ollut likaa tms.
satanen satanen ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #24  
Vanha 04.11.2016, 19:47

Sitten ei ole hana/läpät auki.. "puhaltaa viilempää"

Hukkaako nesteitä?
Juffa Juffa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #25  
Vanha 04.11.2016, 20:05

En ole kerennyt oikeen huomaamaan, että söisi. Ostin vasta auton.
TeePri TeePri ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #26  
Vanha 05.11.2016, 11:20

Puolat on näissä perinteisesti aiheuttanut kolmella käyntiä. Marmorilla on tässä lähiaikoinakin ollut vielä puolakampanja voimassa, kannattaa tarkistaa jos ei ole tehty. Lämmön puute kabiinissa voi johtua myös viallisista ilmastoinnin läpistä, nämä yleensä jättää vikakoodin ilmastointiin.
Juffa Juffa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #27  
Vanha 05.11.2016, 13:06

Eilen käytin tulpat irti, putsailin ylimääräisestä karstasta, niin auto toimi kyllä hyvin, mutta toisaalta auto oli ollut lämpimässä tallissa. Pitää selvittää miten ulkona käynnistäessä tekee.
Juffa Juffa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #28  
Vanha 06.11.2016, 18:23

Noniin, tulipahan huomattua että kolmosen suutin oli aivan löysällä ja liikkui sormillakin, olettaisin että tässä syy miksi on ollut tyhjäkäynti hiukan vaikeaa. Polttoaineen kulutusmittari näyttänyt myös omia. Kun auto on sammunutkin, niin kulutusmittarissa esim 5l/100km/h. Pitänee vaihtaa o-renkaat suuttimille.
pasi_ pasi_ ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #29  
Vanha 06.11.2016, 18:31

Kyllä ne suuttimet pyörii sormin ihan helposti.
JarnoN JarnoN ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #30  
Vanha 06.11.2016, 20:21

Tyhjäkäyntiin ja sen heikkouteen voi vaikuttaa myös imusarjan alla oleva huohottimen takaisku. Tämän pystyy ainakin jossain tapauksissa todentamaan avaamalla öljykorkkia tai nostamalla öljytikkua kun auto käy, jolloin tyhjäkäynnin pitäisi tasaantua.
Juffa Juffa ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #31  
Vanha 06.11.2016, 22:16

Joo elikkäs kun suuttimet otin irti, niin tuli kurkattua suutinreijistä sisään niin nestettähän siellä oli, eli akannentiiviste tai kansi kiero..
Vastaa

Palaa takaisin   Audifinns > Tekniikka > Moottori ja voimansiirto > A4 B6 1.8T käynnistyy huonosti moottori viileänä

Avainsanat
käynnistysongelma, tyhjäkäynti


Aktiivisia käyttäjiä katsomassa tätä aihetta: 1 (0 käyttäjää ja 1 vierasta)
 
Työkalut
Display Modes

Kirjoittamisen säännöt
Et voi aloittaa uusia aiheita
Et voi kirjoittaa viestejä
Et voi liittää liitetiedostoja
Et voi muokata viestejäsi

BB-koodi on Päällä
Hymiöt ovat Pois päältä
[IMG] koodi on Päällä
HTML koodi on Pois päältä


Samanlaisia aiheita
Aihe Aiheen aloittanut Aihealue Vastaukset Viimeisin viesti
A4 B6 1.8T tehoton, missä vika? Kimm Moottori ja voimansiirto 5 28.12.2013 10:17
A4 1.8t B6 -03 180 000km huolto janski Moottori ja voimansiirto 1 10.11.2013 20:23


Kaikki ajat ovat GMT +2. Kellonaika on nyt 02:16.


vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.