banner  

Palaa takaisin   Audifinns > Tekniikka > Moottori ja voimansiirto
Audiclub.fi etusivulle forum

Moottori ja voimansiirto Tekninen keskustelu moottoreista, niiden vaihdosta sekä voimansiirrosta.

Vastaa
 
Työkalut Display Modes
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #1  
Vanha 03.12.2007, 20:58 A3 BGU käynnistysongelma

Äitimuorin '04-vuoden BGU-koneinen A3 ei tahdo, varsinkaan kylmällä koneella, käynnistyä ensimmäisellä avaimen käännöllä, eikä aina vielä ihan toisellakaan. Vika vai ominaisuus? Vikakoodit on tiettävästi lukematta, mutta ajattelin kysäistä, josko joku olisi törmännyt samanlaisiin oireisiin.

Joku pelotteli BSE (?) koneiden vuotavista suuttimista. Onko noita ongelmia esiintynyt näissäkin?
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #2  
Vanha 27.01.2008, 16:28

Sunday, 27 January 2008, 15:17:54

VAG-COM Version: Release 409.1-US



Control Module Part Number: 06A 906 033 DS

Component and/or Version: SIMOS71 1.6l 2V 5559

Software Coding: 0000071

Work Shop Code: WSC 06435

1 Fault Found:

16725 - Camshaft Position Sensor (G40): Implausible Signal

P0341 - 008 - Implausible Signal - Intermittent


---------------------------------------------------------------------------


Ajoittaista vikaa nokka-akselin asentotunnistimessa siis. Liitännöissä mahdollisesti tämä vika, joten nyt kun tietäisi, mistä sitä anturia alkaa etsiä..
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #3  
Vanha 27.01.2008, 19:11

Olisikohan tuosta apua:
https://erwin.audi.com/erwin/audi/fi...tfaeden-EN.pdf
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #4  
Vanha 27.01.2008, 21:21

Kyllähän noilla luulisi jo löytyvän. Kiitos.

Huojentavinta tässä on se, että tuo anturi näyttäisi olevan venttiilikopan ulkopuolella.
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #5  
Vanha 12.07.2008, 14:28

Nokka-akselin asentotunnistin ja joku noista monista lämpötila-antureista vaihdettu ja vikaa-vikaa ilmeni edelleen ajoittain. Johtosarjan asentotunnistimen johtojen vaihdolla taisi homma viimein ratketa.
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #6  
Vanha 17.09.2008, 18:55

Ja jatkuu.. Edelleen käynnistyshäiriöitä.

Nyt vikaa (implausible signal) ilmoittelee moottorin pyörintänopeusanturi, olikohan G28. Viimeksi se oli nokka-akselin asentotunnistin. Mikä noita särkee?

Auto oli paikallisessa jo yhden aamupäivän tuon edellisen vian kanssa ja silloin sähkäri ei ollut sittenkään löytänyt mitään vikaajohtosarjoista. Tuo nokka-akselin tunnistin on vaihdon jälkeen ollut kiukuttelematta.

Koitin kurkkia jo pannuhuoneeseenkin, mutta muuta ihmeellistä en nähnyt, kuin märkää (öljyä) öljyn täyttöaukon ja huohotinputken imusarjaan yhdistävän T-haaran kohdalla. Ei lammikoksi asti, mutta kuitenkin. Autolla ajettu vajaa 50 tkm, joten ei sitä siellä pitäisi olla.
Öljyn tarkistus osoitti oikean värin ja sen, että öljyä on liikaa, siis yli ylämerkin.

Auto on kuulemma kahdesti käynnistettäessä tuprauttanut mustahkon savupilven pellin alta ja haiseekin ajoittain palaneelle tms.

Huohotin tukkeessa, vai nouseeko paineet liikaa ja siitä johtuu tuo paukuttelu? Voiko liika öljy rikkoa noita antureita? Lambdalle ei varmaan tee hyvää, eikä katille.
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #7  
Vanha 11.01.2009, 16:48

Moottorin pyörintänopeusanturin vikakoodi on pysynyt poissa, mutta G40 eli nokan vastaava anturi kiukuttelee taas. Mitä itse muistelen tuota kännistelleeni, kierroslukumittari kyllä herää.

Moottori käynnistyy kylmänä aamuisin kuulemma ilman ongelmia. Pienen ajon jälkeen tai kuumaksi ajettuna alkaa kiukuttelu. Avainta saa siis kääntää joskus kolme-neljä kertaa, ennenkuin syttyy.

Käynnistymättömyyteen lienee syynä tuon G40-signaalin häiriöt, mutta mikä sitä häiritsee? Anturi on siis jo kertaalleen vaihdettu. Tähän kun lisätään tuo G28:n kikkailu, tulee mieleen ECUn tai jonkin muun tärkeän laitteen maadoitushärö. Lehtoauton sähkäri oli jo taannoin 2 tuntia pakertanut auton johtojen kimpussa, kuulemma sen kummempaa vikaa löytämättä. Ehdottelivat, josko äitimuori ei osaisi vaan käynnistää autoa..

Toisesta merkkihuollosta (Auto Berner Kouvola) oli annettu arvaus vuotavalle suuttimelle. Testausmetodiksi kylmänä käynnistettäessä kaasupolkimen painallus. Jos syttyy paremmin kaasutettaessa, vika on suuttimessa. Tuon perusteella suuttimet olisi siis ok.

Meikäläisellä ei näistä uudemmista bensakoneista ole niin kokemusta, joten vinkit olisi paikallaan.
Jarkko Kalsi Jarkko Kalsi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #8  
Vanha 13.01.2009, 22:53

Jos moottoria joutuu pitkään sahailemaan käyntiin sen käynnistymättä, mutta sen kuitenkin yrittäessä käynnistyä, on nokka ja kampiakseliantureiden virheet hyvin mahdollisia. Kone yskähtelee edes takaisin pyörimättä tasaisesti ja ecu ei saa tolkku signaaleista. Vika ei siis välttämättä ole antureissa. Joskin kokemukseni perustuvat lähinnä kolmannen osapuolen moottorinohjauksiin.

Vuotava suutin ei välttämättä ole kovin huono veikkaus, etenkin kun on ainakin jossakin määrin tyypillinen ongelma. Myös havaintosi öljymäärästä tukee teoriaa. Vuotanut bensiini päätyy lopulta öljyn sekaan.
Lainaus:
Öljyn tarkistus osoitti oikean värin ja sen, että öljyä on liikaa, siis yli ylämerkin.
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #9  
Vanha 14.01.2009, 11:41

Onko noiden suuttimien testaukseen jotain kotikonstia vai pystyykö niiden kuntoa toteamaan yleensä miten?

Dieselin suutinhan lykätään joko suutintesteriin tai ihan käsipumpulla työnnetään tavaraa läpi ja luetaan avautumispaine mittarista.
haraldh haraldh ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #10  
Vanha 14.01.2009, 12:18

Bensainpainemittarin pitäisi pysyä suht vakaana sammuttamisen jälkeen, eikö näin? Jos
suutin jää auki paine tippuisi vuorostaan nopeasti.
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #11  
Vanha 14.01.2009, 19:16

Kyllä juu. Siten ei vaan yksilöidä vuotajaa.

Edit:

Mitäs luulette, onnistuuko tarkastus, jos ottaa PA-jakajan ja suuttimet irti kannesta? PA-pumppu antaa varmaan täyden paineen vaikkei moottori pyöri?

Koko suutinsarjan hinta on ~850€ Marmorilta. Ei niitä huvikseen viitsisi vaihtaa..

Viimeksi muokannut arto s 14.01.2009 21:06 Perustelu: Kysymyksiä, kysymyksiä..
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #12  
Vanha 15.02.2009, 17:21

Suuttimet käytetty tarkistuksessa. Mulle jäi vähän epäselväksi, ottivatko edes irti, mutta kunnossa kuuluvat olevan. Nokka-akselin asentotunnistin vaihdettu.

Välilämpöisenä ei tahdo käynnistyä ilman pientä kaasun painamista. Lämpimällä ja kylmällä koneella käynnistyy kuten kuuluu. Jaaha..
Oswald Oswald ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #13  
Vanha 02.03.2009, 14:58

Oisko nyt sitten lämpö anturissa vikaa. Itellä oli sama juttu ja korjaantu lämpö anturin vaihtamisella. Nyt taas seuraava ongelma eli kylmänä ja välilämpösenä käynnistyy hyvin. Mutta kuumana ei edes lupaile. . Niin juu ja vikakoodeja ei näytä olevan.

Viimeksi muokannut Oswald 04.03.2009 19:58
porkkis porkkis ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

hexlock
ACF jäsen
Admin

  #14  
Vanha 02.03.2009, 15:09

Tyypillinen hall-anturin häiriön ilmenemismuoto, mutta luulisi että koodin sylkisi.
Oswald Oswald ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #15  
Vanha 02.03.2009, 16:47

Joo sieltähän se sitten löytyi kun scannasin uusiks. Engine speed sensor ja muuta en nyt muista. Ihme ettei eilen ollu mitään vaikkakin vika oli ns. päällä kone kuumana.... ei muuta kun tiskille. Tai no taidan köyhänä miehenä tarkistaa johtojen kiinnityksen ensin.

Koodi:
16706 - Engine Speed Sensor (G28): No Signal

Viimeksi muokannut Oswald 03.03.2009 08:40
arto s arto s ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Vuoden kerholainen 2014
ACF jäsen
Moderaattori

  #16  
Vanha 03.03.2009, 09:30

Pitänee tutkia noita lämpöanturin näyttämiä.
Tuo lämpöanturikin on mielestäni kertaalleen vaihdettu ja moottorin pyörintänopeusanturikin on kerran jättänyt koodin, mutta se ei nollauksen jälkeen ole ilmoitellut itsestään.

Katsotaan.
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #17  
Vanha 27.01.2011, 16:55 A3 8L ei käynnisty

Aamulla starttasin auton, lähti käyntiin jonka jälkeen sammui..sen jälkeen startti käy jne mutta käyntiin ei lähde. Sahaa vain.
Missä voisi olla vika?
Yhdessä yössä näköjään voi tapahtua vaikka mitä!
Auto siis 2000 A3 1,8TQ

Viimeksi muokannut hautami 28.01.2011 19:23 Perustelu: otsikon muokkaus
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #18  
Vanha 27.01.2011, 17:05

Sammuuko ajoneston merkkivalo hetken päästä, kun käännät virrat päälle?
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #19  
Vanha 27.01.2011, 17:24

kävin juuri kokeilemassa.
Eli kyllä sammuu.
Pitää yrittää vielä tota b-pumppua kuunnella.Eikö sieltä jotain rohinaa pitäisi kuulua kun virrat laittaa? :)
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #20  
Vanha 27.01.2011, 18:34

B-pumppu ainakin äänen perusteella kerää paineet, joten yksi mahdollinen syy pois? bensaa ei paljoa ole tankissa,ja auto on hiukan "mäessä" mutta en kyllä usko siihen etteikö saisi bensaa tankista. Jos keli huomena on vähän otollisempi niin täytyypä nuo tulpat tarkastella.
audiq audiq ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #21  
Vanha 27.01.2011, 19:11

Bensapumpun ei tarvitse tietää paineista mitään.
Tulpat ei pitäisi voida vaikuttaa noin paljoa, jos ei nyt sitten täysin huoltamaton yksilö ole kyseessä.

Jos tankki on oikeasti kovin tyhjä, niin ensimmäisenä varmistaisin, että bensaa on ainakin riittävästi.
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #22  
Vanha 27.01.2011, 19:18

No sen verran bensaa on tankissa,ettei valo ole ihan vielä syttynyt mutta melko siinä rajoilla. Eli luulisi siellä olevan sen 10l.
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #23  
Vanha 27.01.2011, 22:46

Lisätään vielä, että eihän ajoneston valo myöskään sitten syty moottorin sammuttua?
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #24  
Vanha 28.01.2011, 09:34

Paha sanoa kun tällä hetkellä auto ei lähde käyntiin ollenkaan.
Tänään päivällä päästään katsomaan onko vikakoodeja ilmestynyt niin ollaan ehkä hiukan viisaampia. Palaan asiaan uudelleen, kunhan koodit on katsottu.
ramiv ramiv ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #25  
Vanha 28.01.2011, 11:58

Parempi otsikko olisi ehkä "EI KÄYNNISTY".

Kuinka herkästi se kone pyörii startilla, jos kuulostaa pyörittävän nopeasti niin voisiko olla venttiilinnostimet "pitkänä" eli ei puristuksia koneessa?.
Marko H Marko H ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #26  
Vanha 28.01.2011, 12:19

Mun 99 vuoden vastaavasta rikkinäinen avain
aktivoi käynnistykseneston. "lupasi" joka yrityksellä, mutta ei tietenkään pysynyt käynnissä. Sytytti kyllä käynnistykseneston merkkivalon. Hinurilla pajalle ja käynnistyksenesto koodattiin uudelleen. Onneksi vakuutus kattoi hinauksen.
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #27  
Vanha 28.01.2011, 16:36

Tällä hetkellä startti pyörii mutta ei edes enään lupaa.
Vikakoodit luettiin juuri äsken eikä ollut mitään käynnistykseen viittaavaa.
Pitääpä ehkä alkaa selvittämään kuuluuko minun kaskoon tuo hinauspalvelu vai ei. Alkaa ideat loppumaan.
Dave Dave ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #28  
Vanha 28.01.2011, 19:54

Tämä ei nyt välttämättä liity millään tavalla tähän tilanteeseen, mutta kerronpahan vaikka lämpimikseni...

Muistan ex-audistani erään tapauksen jossa auto ei eräänä aamuna käynnistynyt millään. Tuota autoa oli edellisen päivän aikana siirrelty lyhyitä matkoja useaan kertaan, ilman että auto kerkesi lämmitä välissä. Auto oli sitten yön yli viimeisellä sijallaan ja aamulla ei siis käynnistynyt ollenkaan. Startti pyöritti normaalisti, eikä mitään vikakoodeja ollut.

Syynä oli kaikkien neljän tulpan yhtäaikainen kuoleminen. Tulppien vaihdolla alkoi toimia.
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #29  
Vanha 28.01.2011, 20:11

Näköjään kaikkea voi tapahtua :D
Täytyypä ihan varmistukseen ostaa nuo tulpat, ei ne niin paljoa kumminkaan maksa. Täytyy huomenna käydä jos kerkeää niin saapahan ainakin taas eliminoitua yhden mahdollisen "vian".
Matts Matts ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #30  
Vanha 28.01.2011, 20:50

Tarkista bensapumpun rele, jos se on rikki niin boksikaan ei saa virtaa. Ota releen kansi auki ja paina sormella releen koskettimet kiinni.
jasso jasso ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #31  
Vanha 28.01.2011, 23:49

Lainaus:
Lisätään vielä, että eihän ajoneston valo myöskään sitten syty moottorin sammuttua?
Sammuminen oli vähän harhaan johtavasti kirjoitettu. Tarkoitus oli varmistaa, että ajoneston valo sammuu virtojen kääntämisen jälkeen eikä enää syty startatessa tai sen jälkeen, joka siis kielii ajonestoviasta. Mutta ei ilmeisesti.
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #32  
Vanha 29.01.2011, 12:13

Kyllä tuo bensapumppu ainakin surisee kun virrat lyö päälle.
Kävin juuri ostamassa tulpat ja ajattelin ne nyt varuuden vuoksi vaihtaa.
Kävi vain ilmi että tuo minun tulppahylsy olikin liian suuri, eikä mahdu tuonne audin tulppiin asti.

Motonettiin siis katsomaan josko sieltä löytyisi sopiva.
jakev jakev ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #33  
Vanha 29.01.2011, 12:23

Minulla ollut joskus vastaava ongelma. Moottorinohjauksen sulake oli palanut.
audiq audiq ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #34  
Vanha 29.01.2011, 15:23

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Dave Näytä viesti
...ei eräänä aamuna käynnistynyt millään. Tuota autoa oli edellisen päivän aikana siirrelty lyhyitä matkoja useaan kertaan, ilman että auto kerkesi lämmitä välissä.

Syynä oli kaikkien neljän tulpan yhtäaikainen kuoleminen. Tulppien vaihdolla alkoi toimia.
Tuossa tapauksessa tulpat ovat kastuneet seurauksena tuosta käynnistelystä, tai tarkemmin sanottuna koneen välittömästä sammuttamisesta. Ei kovinkaan harvinainen seuraus. Tulpat olisi saanut hyvin todennäköisesti kuivattua starttaamalla jonkin aikaa kaasu pohjassa, eli tulpat eivät varsinaisesti rikki ole kuitenkaan olleet.

Kysyjän tapauksessa auto on sammunut käynnistä, jolloin tulppien kastelua pitäisin annetuilla tiedoilla hyvin epätodennäköisenä vaihtoehtona käynnistymättömyyteen. Toki ne hyvä on vaihtaa, kun kuluvia osia ovat kuitenkin, niin eipä tuo hukkaan mene kuitenkaan.
hautami hautami ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #35  
Vanha 29.01.2011, 16:13

Auto saatu käyntikuntoon. Vaihdoin tulpat, lisäsin bensaa ja sulakkeet katselin läpi. Yksi sulake oli lähes täysin irti ja liittyi vielä moottorin ohjaukseen.
joten näillä eväillä auto tällä kertaa kunnossa!
Kiitoksia kaikille tasapuolisesti neuvoista!
Jape Jape ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #36  
Vanha 09.02.2011, 17:45 A3, 1.6 vm 2003 starttaa muttei käynnisty

Seuraavanlainen ongelma otsikon autossa, Audi A3 1.6 vm 2003.

Tänään ollut tolpassa lämmityksessä, pakkasta noin -9 astetta. Startti pyörittää hyvin, kerran lupasi muttei kuitenkaan jaksanut lähteä. Tämän jälkeen startti vain pyöritti, mutta ilmeisesti kipinä puuttui. Ainakin oikein ajoitettuna. Bensa kyllä haisi. Lopulta lähti käyntiin noin 10 starttauskerran jälkeen.

Mikäköhän tuota vaivaisi, kilsoja mittarissa n. 60tkm eikä kiinnostaisi viedä audihuoltoon arvailtavaksi. Jääköhän tuosta edes vikakoodeja?

Muutenkin tyhjäkäynti jotenkin hentoa, valot hiipuvat kuin vanhassa warressa liikkeellelähdettäessä jne. Vaikea kuvailla.
audiq audiq ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #37  
Vanha 09.02.2011, 21:18

Oliko auto käynyt edellisellä kerralla vain hetken, vai ajettu ihan lämpöisenä niille sijoilleen, mistä ei meinannut enää käynnistyä.

Minulla on yleismallin OBD2-koodinlukija, jonka pitäisi jotain Volkkareistakin ymmärtää.
Jape Jape ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #38  
Vanha 10.02.2011, 18:22

Lämpösestä talista lähdetty aamulla, noin 15km ajoa eli moottori lämpöseksi. Tämän jälkeen noin 8h ulkona pakkasessa, josta pari tuntia ennen käynnistystä tolpassa.

Tänään kuulemma lähti kolmannella käyntiin. Ekalla lupasi, mutta ei pysynyt käynnissä, tokalla sama, kolmannella sitten pysyi.

Voisihan tuota käyttää Laakkosella pikahuollossa jos siitä jotain löytäisivät, mutta jotenkin on usko vian selviämiseen mennyt Laakkosen suhteen.
Laaki Laaki ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #39  
Vanha 07.05.2012, 08:07 Apua kaivataan 2004 a3:sen ikävä käynnistysongelma !

Terve vaan kaikille. Elikkä autoani vaivaa seuraavanlainen käynnistysongelma, auto siis vm2004 a3 1.6 automaatti.

Joka päivä jossain välissä kun yrittää käynnistää niin tekee sillai että pyöräyttää parikertaa jonka jälkee ei tapahdu mitään, virrat pois ja uusi yritys niin pyörittää komeesti vaikka maailman tappiin jos ei anna reilusti kaasua jonka jälkee tulee pienet savut putkesta ja käyntiin lähteen jokseenkin huonosti, tyhjäkäynti seilaa aluksi paljon. Kylmänä yleensä lähteny mukavasti ja lämpösenäkin jos on lyhyt pysähdys mutta jos ajan koneen lämpimäksi ja annan seisoa vaikka tunnin ni jo on ongelmia edessä !
Tulpat vaihdettu ja vikakoodi lukia anto koodin kampiakselin asentotunnistimesta joka on myös vaihdettu ihan liikkeessä että eiköhän se ole ihan oikein sinne laitettu. Kellään ollu vastaanvanlaisia ongelmia ? Kiitos kaikille jo etukäteen.
spadde spadde ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #40  
Vanha 07.05.2012, 08:33

Antoiko siis koodin vaihdon ja nollauksen jälkeen? Jos oli nollattu koodit vaihdon yhteydessä ja nyt taas antaa koodia, niin ongelma ei ole siis poistunut. Se onko yhteyttä tuohon mainitsemaasi vikaan, en osaa sanoa. Jokatapauksessa haiskahtaa kyllä aika vahvasti anturivialta (mutta mikä anturi). Tsekkaa nyt ensin, että kone on ns. vikakooditon.
pulla pulla ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen
Moderaattori

  #41  
Vanha 07.05.2012, 08:34

Mikä on konetunnus?

Oletan että BGU. Tällöin vika on suuttimissa ja ne on uusittava.
Jos konetunnus on BSE, jota -04 mallissa ei vielä ollut, voi vika korjaantua ohjelmiston päivityksellä joka tehdään marmorilla.
Vika vaihtoehto on BSE koneessa että suuttimet uusitaan ja softa päivitetään.
Laaki Laaki ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #42  
Vanha 07.05.2012, 11:51

Pulla olet oikeassa kävin laakkosella näyttämässä ja 2 suutinta vuotaa, kastelee tulpat yms mukavaa. Hinnaksi 236e kappale ja suosittelevat että vaihetaan kaikki samalla kun ne kaikki pitää kuitenkin nostaa sieltä ulos kerralla..
haraldh haraldh ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #43  
Vanha 07.05.2012, 12:14

Pihalla oli yksi tuollainen A3 1.6 koneella badgen perusteella. Siinä oli hopeassa autossa melko selvästi näkyvissä mustaa pakoputken ympärillä, olisiko se oire kusevasta suuttimesta?
murrmeli
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

Guest

  #44  
Vanha 10.05.2012, 10:42 missä vika?

Täällä aikalailla sama ongelma, kylmällä koneella lähtee käyntiin ilman mitään ongelmia, vaan jos kone on lämmin ja seisoo parkissa jonkun puoli tuntia, vaikka sen aikaa kun käy kaupassa niin ei puhettakaan että pääsee mihinkään.
On sammunut pari kertaa kun on ollut käynnissä ja ite on istunu autossa ja eilen sammu vauhista.
Tilattiin uusi anturi ja vaihdettiin eilen vaan eipä näyttänyt toimivan. Tulpat hyvässä kunnossa.
Kyseessä on A3 1.8 ja vuosimalli 2001.

Viimeksi muokannut murrmeli 10.05.2012 10:48
Huoppi Huoppi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #45  
Vanha 07.02.2016, 15:03

Missä tarkalleen sijaitsee polttoainepumpun rele? Autona a3 1.6 vm 97.
Drunkenmunky Drunkenmunky ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #46  
Vanha 07.02.2016, 17:56

Ratinalusmuovin takana vasemman polven kohdilta löytyy releet.
Huoppi Huoppi ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #47  
Vanha 07.02.2016, 18:01

Osaako sanoo mikä numero siin releen päällä pitää olla?
Sampoq Sampoq ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #48  
Vanha 06.02.2018, 21:35

Moro, ensinnäkin kiitokset pääsystä foorumille!
Ei nyt liity topicin mallin autoon, mutta siis kyseessä A3 8l, päätti jättää käynnistymättä, auto on vuoden 1997, onko näissä vielä erillinen immo-boxi?
Entä voiko kyseessä edes olla ajonesto vika kun valo ei jää vilkkumaan vaan sammuu käynnistäessä?
^^tomppa^^ ^^tomppa^^ ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille

ACF jäsen

  #49  
Vanha 06.02.2018, 22:09

Ei pitäisi olla siitä kiinni, jos valo sammuu. Jos olisi siitä kiinni, niin lähtisi käyntiin ja sammuisi heti. Vikakoodit lukuun niin katsellaan.
Sampoq Sampoq ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #50  
Vanha 07.02.2018, 09:59

Koodi oli ainoastaan 01176 key signal toi low, nämä luettu yleistesterillä koska vcsd/vagcomia ei lähipiiristä löydy.

Jos mäntsälä-lahti akselilta löytyy avulias foorumilainen lukemaan sellasella maksan toki korvauksen!

Nokka-akseli anturin vaihdoin ja sillä ei ollut vaikutusta.
Sampoq Sampoq ei ole kirjautuneena
Nimeä ei näytetä kirjautumattomille käyttäjille


  #51  
Vanha 08.02.2018, 20:44

Sen verran ehdin tänään tutkia että kipinää ei tule, molemmista päistä koitin mistä helposti tulpan sai irti. Puola vaihtoon?
Vastaa

Palaa takaisin   Audifinns > Tekniikka > Moottori ja voimansiirto > A3 BGU käynnistysongelma

Avainsanat
anturivika, bgu, käynnistysongelma


Aktiivisia käyttäjiä katsomassa tätä aihetta: 1 (0 käyttäjää ja 1 vierasta)
 
Työkalut
Display Modes

Kirjoittamisen säännöt
Et voi aloittaa uusia aiheita
Et voi kirjoittaa viestejä
Et voi liittää liitetiedostoja
Et voi muokata viestejäsi

BB-koodi on Päällä
Hymiöt ovat Pois päältä
[IMG] koodi on Päällä
HTML koodi on Pois päältä


Samanlaisia aiheita
Aihe Aiheen aloittanut Aihealue Vastaukset Viimeisin viesti
A3 1.8T käynnistysongelma ja lämpötila-anturin vaihto? BFL2002 Moottori ja voimansiirto 2 06.05.2006 16:12
15" talvivanteiksi A3 Quattroon ? Piirimyyjä Kori, valot, renkaat 10 07.11.2005 13:05


Kaikki ajat ovat GMT +2. Kellonaika on nyt 03:10.


vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.