Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Talon rakenteissa vielä kummasti voimistuu tietyissä paikoissa kuten nurkissa ja oviaukkojen kohdilla. Ymmärrettävästi sinne naapurihuoneeseen ei kuulu juuri muuta kuin ne matalat murinat jolloin kuulostaa pitkälti samalta kuin jos kerrostalossa naapuri soittaisi vehkeitään kovempaa. Kunnon soittokoneissa hyvän tunnistaa siitä että niitä voi kuunnella myös pienemmällä voimakkuudella niin että musiikki kuulostaa silti hyvältä. Se on se dynamiikka ja herkkyys mistä maksetaan.

    Comment


      Eilisen lyhyen testin perusteella ihan jees paketti nyt olkkarissa, aamullakin emännys tykkäsi kyttyrää kun pikku neidin kanssa testattiin, ei keritty edes subia laittamaan päälle :)

      Se on kieltämättä mielenkiintoinen/vittumainen ominaisuus noiden matalien äänien kanssa, kun kulkeutuvat aika hyvin ympäri taloa. On sitä joskus itsekkin tullut kuuneltua kun joku naapuri kuuntelee musiikkia jossa on bassoa "ainoastaan".

      Tosin se jäi järjestelmästä vituttamaan, että jotta, kun pelasin niin että äänet meni vahvarin kautta (standby tilassa) telkkarii, niin jäi Dirt 2 pelissä osa äänistä vahvariin. Muuten kuului hyvin telkkarista, mutta kartturin äänet jäi vahvarin uumeniin, vahvari päällä kuului kajareista kaikki äänet. Noo, tänään taisteillaan uusiks, jos sitä muuttuis viisaammaksi :)

      Comment


        Veikkaisin että jos pleikalla tai tietokoneen kautta pelaat niin sinulla on nyt vehkeet tunnistanu tai itse oot laittanu äänet menemään monikanavaisina, joissain peleissä juuri jotkut kommentoinnit tai vaikka kartturin äänet sitten menevät sellaisille kanaville mitä ei stereona voi soittaa.

        Itse huomasin kyseisen ongelman kun buzz tietovisaa pelattiin ja oli musiikin kuuntelun takia jäänyt vahvarissa stereoksi niin ei kuulunut tämän buzz miehen kommentointia edes vahvarista ennen kuin muutti monikanavaiseksi, meni hetki ennenkuin hoksas... :)

        Comment


        • Pieni ressi auton valmistumisesta ennen kortin saantia, 7 viikonloppua aikaa huoltaa, säätää alusta, hommata vanteet, spacerit ja katsastaa sekä muutoskatsastaa. Ei vielä kauhea kiire ole, mutta kohta voi olla..

          Comment


            Taas ollaan jännän äärellä. On jo niin surullista että ennemmin naurattaa kun ei osaa oikein totisestikaan olla. Kyseessä siis tämä rouvan rikkoontuneiden autonrenkaiden keissi. Pikku kertaus:

            Mamma ajoi kadussa olleeseen teräväreunaiseen asfaltinreikään ässän molemmat oikean puolen renkaat rikki joulukuun lopussa. Soitin joulun ja uudenvuoden välipäivinä Sastamalan kaupungin teiden kunnossapidon vastaavalle mestarille (1.). Minulle jäi sellainen kuva että "jos" tiessä on jotain vaurioita ollut ja "jos" jotain on mennyt rikki niin tekninen lautakunta tekee asiasta päätöksen. Rivien välistä ymmärsin että koitti saada asiaa kuulostamaan niin hankalalta että lannistuisin heti. Sain kuitenkin teknisen lautakunnan puheenjohtajan (2.) yhteystiedon ja soitin hänelle asiasta. Näiden puhelinkeskustelujen jälkeen laitoin vielä sähköpostia em. henkilöille, liitteenä kuvat vaurioista ja tapahtumapaikasta sekä auton ja tapahtuma-ajan tiedot.

            Seuraavana päivänä hain omaan laskuuni rengasliikkeestä kaksi kappaletta Hankook renkaita koska rikkoontuneita Bridgestoneja ei hyllystä löytynyt. Hankookit painivat ehkä hiukan eri sarjassa laadullisesti, parihinta oli ~120€ halvempi kuin Bridgestone olisi ollut. Hain vahingonkorvausta Bridgestone renkaiden mukaan, lisättynä vielä pyöränkulmien säädön kustannuksilla. Korvauspäätös lopulta tuli tasan siitä summasta jota olin Hankookeista maksanut. Hiukan kritisoin tätä asiaa koska minusta olisi oikeudenmukaista korvata se, mitä on rikkunut eikä sitä mitä on ostettu tilalle. Käänteinen esimerkki: Jos minä rikon kaupungintalon kaikki ikkunat ja ne peitetään ensi hätään pressulla niin olenko korvausvelvollinen siitä pressusta vai ikkunoista? Samaa logiikkaa noudattaen minun olisi kannattanut ostaa kaiken kalleimmat renkaat tilalle jos kerran korvataan todelliset kulut eikä sitä mitä autossa on alla ollut tapahtumahetkellä. Käsittämätöntä minun mielestäni.

            Korvauspäätös kuitenkin tuli helmikuun puolenvälin jälkeen. Päätös oli päivätty 17.2 ja perillä sähköpostissa se oli 22.2, missä lienee matkustanut 5 päivää, ei selvinne koskaan. Päätöksessä oli 14vrk oikaisuvaatimusaika joka on päättynyt 1.3. jolloin päätös on tullut lainvoimaiseksi ja maksun olisi voinut suorittaa. Jo viime kuun puolella minuun otti sähköpostitse yhteyttä tekninen avustaja (3.) joka kyseli tarkat tili- ja henkilötiedot maksatusta varten. Nämä toimitin noin tunnin viiveellä ko. henkilölle. Seuraavana päivänä Sastamalan kaupungin palvelusihteeri (4.) palasi asiaan ja pyysi tilinumeroa IBAN-muodossa koska perinteinen muoto ei enää järjestelmään kelvannut. Tähänkin vastasin välittömästi.

            Tänään näistä viesteistä on kulunut taas 9 päivää ja tänä aamuna käytiin seuraavanlainen sähköpostikeskustelu:

            Terve.

            Olen yrittänyt pidätellä itseäni mutta nyt oli jo pakko kysyä että mitenköhän kauan tässä asiassa vielä kestää? Korvauspäätöksen päiväyksestä tulee huomenna 3 viikkoa ja kaikki tilitiedot yms tarpeelliset on toimitettu jo yli viikko sitten. Oikaisuvaatimusaikakin tuli ja meni mutta itse korvauksesta ei tietoakaan.

            - Mikko Salorinne
            Hei!

            Maksuosoituksemme maksupäivä on 9.3., meillä maksut kulkevat ensin postitse vanhan Äetsän puolella olevaan SaTu Oy:n josta ne skannataan sähköisiksi ja lähetetään asiatarkastukseen ja hyväksyntään eri henkilöille. Tästä johtuen maksu ei tapahdu heti.

            t. Sirpa
            Näillä näkymin rahat olisivat matkalla siis ylihuomenna. Tämä viimeisin tietoisku oli taas jotain ihan muuta. Minä näen tämän asian käsittelyn nyt niin että tähän mennessä asiaa on käsitellyt 4 ihmistä noin 2½ kuukauden ajan. Nyt joku näistä ihmisistä on kirjoittanut Wordilla korvauspäätöksen joka minullekin on PDF-muodossa tullut sähköpostiin. Sitten se sama PDF-tiedosto tulostetaan, laitetaan kirjekuoreen, liimataan kirjekuori kiinni ja postimerkki päälle, lähetetään naapuripitäjään jossa joku (5.) avaa sen kuoren ja ottaa sen tulostetun paperin, JUMALAUTA SKANNAA SEN!? Sitten se sama skannattu artikkeli lähtee tarkistukseen ja hyväksyntään vielä jonnekin, todennäköisesti jollekin ketjun aiemmista tahoista ja viimeiseksi sihteeri (6.) saa luvan painaa verkkopankissa enteriä.

            Excuse my French mutta mitä vittua?

            Comment


            • ...lähetetään naapuripitäjään jossa joku (5.) avaa sen kuoren ja ottaa sen tulostetun paperin, JUMALAUTA SKANNAA SEN!? ...
              No näinhän se tietysti virastobyrokratiassa kulkee kun ei satunnaiselle vahingonkorvausvaatimukselle ole vakiintunutta prosessia rakennettu, tuollaisen asian käsittely maksaa ja kuormittaa kuntaa. Esimerkiksi sähköisessä laskutuksessa vanhojen paperilaskujen käsittely on usein ulkoistettu ja siitä johtuen paperit kulkevat erikoisia reittejä monien eri käsittelijöiden kautta vaikka itse asia on hyvin yksinkertainen.

              Itse olisin kyllä tyytyväinen jos saisin uudet renkaat rikkoutuneiden tilalle vaikka ei olekaan samaa merkkiä vanhojen kuluneiden kanssa, Hankook ei ole mikään kiinakumi ja siitäkin löytyy arvostettuja malleja. Vaimo ajoi kolme vuotta sitten yhden renkaan kuopan reunaan rikkoen kudoksen, eipä tullut mieleenkään lähteä syyttämään tapahtuneesta tienpitäjää. Valitettavasti näkee joka päivä aika rankkoja kuoppia tiessä ja jotkut on korjaamatta useita viikkoja, tarkkana joutuu olemaan.

              Comment


              • Sain Focucksen takakulmaani. Harvinaisen kovaa tekoa audin pellit kun takalokari painu sisään ehkä 4cm ja takapuskuriin tuli naarmut. Focus sen sijaan.. etupuskuri, etulamppu, etulokari, konepelti ja ehkä sisäpuolelta vielä jotain. Vai löysinkö justiin sen audin kovimman kohdan siihen fordin keulan tielle.

                Onneksi menee sentään vastapuolen piikkiin.

                Mitenkä yleinen toimenpide muuten on tollasen pokatun pellin oikominen sähköllä, kun korikorjaamolla sanoivat että lyödään vaan virtaa tonne ja tonne niin oikenee ja maalila se puskuri uudistuu? Viimeksi kun sain bussin vanhan auton etukulmaan, vaihdettiin kaikki uuteen ilman vanhojen korjailuja. Molemmissa tapauksissa pätevä korjaamo. Johtuuko vaan siitä että etuosa pulteilla kiinni?

                Comment


                  Etupäähän on tosiaan paljon helpompi vaihtaa peltiosia kuin takapäähän.

                  Comment


                  • Se oli laakeri. 190 euroa kiitos ja matka jatkuu.

                    Comment


                    • [ame]http://www.youtube.com/watch?v=y9OGa9vB42Q&feature=related[/ame] Ite kokeilee oikomista.

                      Comment


                        Mitähän helv* tinapaperia toi auto oikein on :O Ei tavan teräs ihan noin helposti oikene jos mutkalle pääsee :D Kuvakulmaki tekee näppärän tepposen tossa, molemmat on kuiteki aika hyvin viel näkyvissä..

                        Comment


                        • Kun selaa juutuuppia läpi nii noit löytyy useampiakin. Toisaalta sen verran uskottavia että miks ei toimis. Isännän kanssa aateltii kokeilla. Sopiva kohde ois tallissa.

                          Comment


                            jos vastapuoli maksaa niin eikun uutta osaa kehiin

                            Comment


                              Oon kokeillu vanhaan pösöön. Vanha lommo, ettei täysin oiennu, mutta hieman parempi.
                              Riippuu pellistä kuinka hyvin, mutta oikenee jotenkuten.

                              Comment


                              • Ei tarvii monta päivää olla poikessa, niin jo on joku neropatti torpannu Transitin meikäläisen tolppapaikalle. Teki mieli kokeilla quattroa tositoimissa, miten se hilautus narun perässä mutta ei sitte kuitenkaan..

                                Comment


                                • Tuon isomman lommon olis saanu kohtuu hyväksi kun olisi vain irrottanut verhousta kontista ja painanut kämmenellä lommon takaa ylös. Ja kokeiltu on myös bemarin pikkulommoja oikoa kuumailmapyssyllä ja hiilihappojäällä, ei noussut yhtään.

                                  Comment


                                  • Reilu neljänkympin ylitys nopeudessa ja poliisit vastaan.
                                    Laskin nopeuden 110km/h ja jatkoin ajoa poliisit perässä n.5km jonka jälkeen vasta pysäyttivät.
                                    Tuumasivat vain että luulit vissiin rajoitusta 100 kun jatkoit viekä yli 20 ylinopeudella vaikka oltiin perässä.
                                    Minun epäonneksi se olikin oikeasti se 80 rajoitus. Onneksi olivat reiluja ja sain pitää kortin, mutta laskun sentään antoivat 32km/h ylityksestä :)

                                    Comment


                                      Tapaako nuo postin sivut olla nykyään aina jumis? Ei sitte millään aukase sivua että sais seurattua pakettia.

                                      Comment


                                      • Ens keskiviikolle oli hankittuna liput Niko Kivelän stand up-shown. Vaan annas olla, pomo ilmoitti tuos työpäivän päätteeksi, että saan lähtiä sen kans tuolloin Kevitsaan. Ja sinne pitää lähtiä yhden ainoa palaverin takia.. ttu!

                                        Comment


                                        • - möin torppaamatonta rc-kopteria, jota en tosiaankaan ole torpannut.
                                          Ostaja tuli toiselta puolelta suomee tänään kopua hakemassa, esitellessä romuja osu silmään että peräputki halki.
                                          Olin kevyesti wtf, ei mitään havaintookaan että missä ois voinu ottaa kipua, veikkaisin että joko a) lapset tai b) kuljetuksessa itsellä, monasti autossa lyöny kopun kakaroille kätee että piä tota.

                                          Hillomunkki plopsahti, olin käynyt aikaisemmin hakeen 2mm kuitutankoa että jatkan putkee kun jaksan, äkkiä hakeen se kämpiltä ja harjotuslandarit kaupantekijäisiksi = all happy.

                                          - multicopter kahden lennon jälkeen lentokiellossa, joko kiina lastulevyrunko ei kestä tuota massaa tai/ja yks ropelli rankasti epätasapainossa = osia lenteli kesken lennon.
                                          Ja toki "oikee" runko on vielä jossain merellä seilaamassa = ei lentoja mulle.

                                          - tossa kolmen hujakoissa olin hiekoittelemassa pyöräkuormaajalla, kone linkussa ahtaassa pihassa ja pakkia päälle = kone meni eteenpäin vaikka pakkipiipperi vinku, kauheella renkkaamisella sain pakin toimin ja suorinta tietä takas varikolle.

                                          Pihassa renasin suunnanvaihtoa eessuntaas, samanlailla jumi.
                                          Tusina renkkausta myöhemmin, ei liikkunut eteenpäin ollenkaan, siinäpä olis ollu näky kun painanu perettäen pitäjän läpi varikolle :)

                                          Vaihtelin ajosuuntien releet ristiin, korjaantu = rele mykkä.
                                          Noh, sit kaappeja tonkii, ei toki ollut, auto alle ja paikalliseen autotarvikkeeseen, ei ollut, sit biltemaan jossa ei ollut diodillista versio, sitten janhuselle jossa luki ettei käteismyyntiä, sitten JA-toolssiin josta vihdoin löytyi.
                                          Releet vaihtoon ja pihassa ajelin hurua eessuntaas, toimihan se.

                                          Olishan sitä voinu aikasemminki lähtee himaan, onneks tuosta sentään sai ylityökorvausta :)


                                          - em syystä en ehtinyt käydä kaupassa pyöräkuormaajalla, enkä jaksanut isoon kauppaan mennä mönkkärillä ku saa riisua puoli miestä että viittii mennä ilman että soittavat karhukoplan paikalle.

                                          - kotiin päästessä potkin posteja, ei pakettikorttia, riisuin kamat ja möyhin lisää = pakettikortti välissä (multicopterin kamerateline automaagivakautuksella), enpä sit jaksanut enää vetää ajokamoja niskaan.



                                          puuh!

                                          Comment


                                          • Audissa on jo pitkään tuo taustapeili värissyt ajossa, eikä siitä mitään silloin kun värisee, saa vaan pään kipeeksi jos siitä jotain yrittää ajossa nähdä taaksepäin. Noh tuossa töistä tullessa ajattelin nykäistä peilin irti, ja katsoa miksi se pääsee pyörimään, ja eihän se mennyt kuin elokuvissa. Peilistä kiinni, ja pyöräytin jalkaa sillä seurauksella että irti se jalka ei lasista lähtenyt, mutta nyt peilin kohdalla on autossa sisällä 8 kpl noin 15cm pitkiä halkeamia. Vituttaa lievästi, kun aioin jättää tuon lasin uusinnan kesäksi kun pitää vähän muutenkin maalailla tuulilasin alta.

                                            edit. ja auto katsastettava 3.4.2012 mennessä...

                                            Comment


                                              Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kyllä saa taas ihmetellä itellaa, kuinka pitää runtata että saa muoveissa olevan lehden repeämään noin?

                                              Eiköhän tuo oikealla esiintyvä esine tosin helpota hieman.
                                              Attached Files

                                              Comment


                                                Kyllä saa taas ihmetellä itellaa, kuinka pitää runtata että saa muoveissa olevan lehden repeämään noin?
                                                Omanikin oli onneksi vain vähän kärsinyt, mutta selkeästi ruvella.

                                                Harmittaa varsinkin kun on laadukas tuotos kyseessä.

                                                Comment


                                                • Mulla oli samassa kohtaa samanlainen repeämä, olisko jossain muovituksessa tms tullut.

                                                  Comment


                                                  • ihan yleinen avautuminen

                                                    Irrottelin päivällä särkynyttä sivulasia eräästä golfista ja siinä kun liimoja tasailin ja leikkasin jämiä irti, niin siinähän niitä siruja lentää todella paljon ympäriinsä. No haalarin sisäänhän niitä ihan normaaliin tapaan meni ja paidasta sisään. Taas sai strippailla että saa sirpaleet pois vaatteiden alta. Ette voi kuvitella miten ihanalta lasinsirut tuntuu muuten persvaossa. Ei jumalauta miten häijyltä tuntui vaan kävellä. Minä sitten niin vihaan irrottaa paskaksi räjähtäneitä laseja. Mulla on muutenkin aina sellainen tunne kun on noita edes nähny että joka paikkaa pistelee vaikka ei lasiin ole edes koskenut.

                                                    Comment


                                                      Itella hoitaa täälläkin. Pakettiseurannan mukaan paketti on saapunut määränpäähän ja on noudettavissa. Harmi vaan että ko. postikonttori on noin 100km sieltä mitä osoitekortissa lukee. Kyselin sitten perään niin lajittelussa ovat vaihteeksi mokanneet ja lähettäneet paketin ihan vika paikkaan. Näitä on nyt sattunut enemmän ja enemmän, postien viivästymisiä ja rikkumisia. Kumma miten nopeasti sekin laitos on saatu ajettua niin paljon huonompaan jamaan mitä oli vielä muutama vuosi sitten.

                                                      Ihan hyvä että tulee vähän kilpailua sillekin sektorille, ehkä edes pakon edessä tapahtuu jotain parannusta.

                                                      Comment


                                                      • Kaverilla oli takalasi joskus polosta räjähtänyt lämmityksestä. Siivotessa silmään mennyt sirua.. Polille heti matka, joten varmaan se persvaossa ollut siru olisi vielä menetellyt mielummin... Mut suojalasit kyllä aina kun tollasta siivoo.

                                                        Comment


                                                          Ei kuulemma tartte ku vajaa 2v vintiön ni silmäklinikalle on matka, näin työkaveri kerto.

                                                          Itsellä onneksi nää simmulasit "suojana" edessä ku oma vajaa 2v tökkii kynsi edellä silmää kohden.

                                                          Comment


                                                            Vertailin vakuutusmaksuja, kyllä taas vituttaa kun on tullut tyhjästä maksettua n.400€ vuosi. Ois vissiin pitänyt vertailla vähän aikasemmin..

                                                            Comment


                                                            • Isä oli käyttäny audin katsastuksessa ja leimaa ei tippunu. Oli kuulemma ollu eestä jousi vinossa ja katsurin mielestä se on poikki. Ihanan kallista päivärahoilla laittaa uudet -40mm H&R eteen.... Vois kuitenkin vielä varmistaa että se jousi oikeasti on poikki....

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X