Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
    Uusi tarjoustelkkari osoittautuikin murheeksi. Töllötin on 120,3 cm leveä ja kappas, meikäläisen kirjahyllyssä oleva paikka on 118cm leveä. Nyt pitää sit mennä tv-tasokin ostamaan.

    Toisekseen ovat jättäneet uudesta Samsungista kokonaan RCA-äänilähdöt pois, jäljellä optinen ja 3.5mm plugi eli pitää vahvistinkin uusia jos haluaa tosissaan olla ja pakkohan se on kun tuli tuo plasma kerran ostettua. Harmittaa vähän kun on puuttuvia HDMI-liitäntöjä lukuunottamatta aivan loistava ja tehokas Denonin nuppi.

    Harva jätkä on vittuuntunut kun saa 50" telkkarin...
    Ittellä kävi ihan samanlailla kun samsungin ostin. Samsung-->vahvistin--->aktiivisubbari :D
    Vanha bassokaan ei toiminu ku ei ollu aktiivi :D Ja nyt pitää vielä loputkin kajarit vaihtaa parempiin :D

    Itte käytin optista ulostuloa.

    Comment


      On mulla noita 3.5mm -> 2RCA johtoja vaikka kuinka monta mutta kai se on pakko venyä uuteen vahvariin. Nyt on kolme HDMI lähtöistä laitetta jotka on kytketty suoraan telkkariin, harmittaa kun 7.1 surroundit hukkuu tuohon aataminaikaiseen stereolähtöön telkkarista.

      Comment


        Ei taida hirveesti 7.1 ääniä hukkua, kun ei niitä taida olla millään kanavalla tarjolla. Ja aika harva kanava lähettää DD5.1 ääntäkään.
        Elokuvakanavilla taitaa olla ja joskus harvoin ylen kanavilla?

        Mutta laatu tuossa 3.5mm ulostulossa ei välttämättä ole hyvä.

        Comment


        • Oisko Mikko tarkoittanut että äänet menee ohjelmalähteen hdmi:ltä telkulle ja ne sais sieltä kätevimmin ulos yksistä liittimistä tarvitsematta pelautua äänilähteen vaihtamisen kanssa ?

          32" kuvaputkitöllö rules :P

          Comment


          • Ottaako peltipoliisi takaapäin kuvan jos ajaa ylinopeutta, ja mikä on se etäisyys missä se räppäsee kuvan...?
            E: Eli vastaantulijoitten kaistalla oleva peltipoliisi
            Viimeksi muokannut juhagee; 11.12.2010, 13:58.

            Comment


            • Mutuna veikkailisin et perustolpat ei valvo molempia ajosuuntia, anturilangat voi kuitenkin olla koko tien leveydeltä, ettei niitä pääse kiertämään vastaantulevien kaistan kautta.

              Comment


              • Takaapäin ei voida todistaa kuljettajaa.
                Ei. Ei ota.

                Comment


                • Alkuperäinen kirjoittaja Oko^^ Näytä viesti
                  Takaapäin ei voida todistaa kuljettajaa.
                  Kuljettajaa ei tarvitse nykyään tunnistaa/todistaa.

                  Comment


                    Ei ota takaapäin kuvaa tolpat, mutta kamera-auto kuvaa myös loittonevaa liikennettä videolle, jotta moottoripyöristä saadaan rekisterinumero tarvittaessa talteen. En ole havainnut, että olisi yli tien vedetty silmukat, mutta voihan niitä olla.
                    Sakottajalla on edelleen todistusvastuu kuskin henkilöllisyydestä. Ainoa muutos minkä saivat silloin läpi oli, että RIKEsakko voidaan lähettää suoraan kotiin, kun se ennen piti hakea asemalta.

                    Comment


                    • Alkuperäinen kirjoittaja epe Näytä viesti
                      Sakottajalla on edelleen todistusvastuu kuskin henkilöllisyydestä. Ainoa muutos minkä saivat silloin läpi oli, että RIKEsakko voidaan lähettää suoraan kotiin, kun se ennen piti hakea asemalta.
                      Näinhän se tosiaan on. Halusivat ilmeisesti että voisivat sakottaa omistajaa/haltijaa jokatapauksessa, mutta se ei tainnut mennä läpi...

                      Mutta mitenkäs tuo menee siinä tapauksessa että saan postitse sakon, jonka on aiheuttanut vaikkapa kaverini. Pitääkö minun siis "käräyttää" kaverini jotta vältyn itse sakolta, vai riittääkö että kiistän ajaneeni ja heillä on todistusvastuu kuljettajasta?

                      Comment


                        Minulle kävi noin pari vuotta sitten, tuli lappu kotiin jossa komennettiin saapumaan laitokselle selvittämään kuka autoa on ko ajanhetkenä kuljettanut.

                        Vein sit paperit kaverille, jolla auto oli tuolloin ollut lainassa. Itse en käynytkään poliisilaitoksella eikä koko hommasta kuulunut minulle mitään jälkeenpäin.

                        Jos tulee himaan rikesakko eikä kuljettajan henkilöllisyyttä pidä selvittää, kannattaa varmaan pyytää rahat kaverilta ja maksaa pois. Jos ei maksa niin sitten laitokselle "käräyttämään", kyllä sieltä kuvasta kuskin tunnistaa.

                        Comment


                          Eilen tuli kaupan/kylmäaseman pihassa Astra ceenelkun kylkeen. Vauriot lähinnä kosmeettisia, mutta suurin harmi tulee siitä että liikkumis- ja kuljetustarpeita olis juuri parina seuraavana viikkona enemmän kuin tarpeeksi. Korjaamollekaan ei autoa saa, ennen kuin vastapuolen vakuutusyhtiöstä tulee korjauslupa. Noh, ei onneksi sattunut henkilövahinkoja ja VR sekä julkiset kyllä kuljettavat.

                          Comment


                            VR sekä julkiset kyllä kuljettavat
                            Hah. Et ole tainnut VR:llä liikkua pariin vuoteen :)

                            Comment


                              Just nyt junassa, aukeavat ovet ja muita mukavuuksia ;) Aikataulukin pitää. Taidan myydä Audit pois...
                              Viimeksi muokannut okkim; 13.12.2010, 11:37. Perustelu: Tapatalk signeeraus poistettu.

                              Comment


                                Grrh.. talon vintillä revitty häkkikomero auki. Eipä siellä sinänsä ihmeitä viemisiä ollu, enkä ainaka huomannu et olis mitää hävinny. Mitä lie ovat hakeneet.. autovahvistin ei kelvannu. Vituttaa kuitenkin kun laatikot pengottu ja levitelty ympäriinsä. Onneks kesävalssit on tallessa mökillä. Noh.. pyörävarastosta vietiin kuitenkin maastopyörä :(

                                Lähes kaikki talon häkkikomerot oli keikattu.. melkei mitä kattelin niin 3/4:tä oli revittu auki reilusta 60:tä asunnosta..

                                Comment


                                  Eka lämmitys webastolla ja akku hyyty heti kättelyssä, tietenkään en huomannut ennekuin piti käynnistää kylmä auto. No boosterilla käyntiin ja helsinki-vantaata kohti ja kiirekin oli, linnatuulesta piti käydä öljyä ostaa kun huohotin oli jäätynyt ja öljyt valuu pitkin konetta. Eli ihan normaali työmatkalle lähtö

                                  Comment


                                    kolmas päivä paskataudissa ottaa päähän, nyt kaks päivää saikkuu ja katotaan sitte uudestaan. Paska tauti tää ku ei uskalla kauheen pitkälle vessasta lähtee..

                                    Comment


                                      Kolme autoa pihassa ja ainoa joka toistaiseksi liikkuu on Audi.
                                      Golffista pääsi tietysti katsastus umpeutuun pari viikkoa sitten ja oletettavaa on ettei se mene heittämällä läpi. Caddystä tilattas N75, joka ei olekkaan mikään yksittäinen magneettiventtiili tuossa vehkeessä.
                                      Pihalla ei voi tehdä yhtään mitään autoille näillä keleillä ja Käyttöauto pääsee nyt ryöstään meikäläisen ihan yrittämättä.
                                      Siihen päälle vielä vanhat viat mitä on korjaamatta.

                                      Voi ***tu näitä "suomiautoja". Aina merkkiliikkeessä huollettu.

                                      Comment


                                      • Kuvitelkaa tämä tilanne. Sain tänään 4 kk autonmyynnin jälkeen sovittua autokaupat. Olen lähdössä Australiaan vuoden vaihteessa ja siksi autonmyynti oli must. Iloisena sovin kaupat ja noudon perjantaiksi.

                                        Saavun autolle työpäivän jälkeen ja ihmettelen kun on peili vinossa. KOKO kylki vedetty jollain työkoneella tuhannen paskaksi. Takalokarissa läpi menevä reikä, ovi painunu sisään, etulokari mutkalla ja koko kyljen läpi menee 10cm leveä rantu.

                                        Jos joku tietää Eirassa toimivan raktorin tms. joka on vaalean vihreä ja ajaa päin oikein pysäköityjä Audi TT:tä niin voi ottaa minuun yhteyttä.

                                        Comment


                                          Taitaa tulla sen verran kallista remonttia, että saattaa sun vakuutusyhtiötäkin kiinnostaa sen raktorin touhut. Tiedätkö oliko auratessa tölvässy vai muuten vaan joku osunut? Kaupungillahan on varmaankin tiedossa kaikkien auraajien vastuualueet ja yhteystiedot.

                                          Valokuvat varmaan otit tapahtumapaikalta ja poliisin jutulla ainakin kannattaa käydä....

                                          Comment


                                          • Voi olla myös kuorma-auto mutta jäljistähän sen voi päätellä, noilla kapeilla kaduilla tämänhetkisessä perunapellossa kuorma-autoilla ei ole helppoa ja on voinut lipsahdella sivusuunnassa. Tänne on hiipinyt viime vuosina itänaapurin rehellisyyskulttuuri joten ei välttämättä ota itse yhteyttä. Tiedän yhden tyypin joka puhelin kädessä isoa pakua pysäköidessään vetäisi kyljen yhteen Poloon kiinni, meinasi jättää kertomatta "kun ei kukaan nähnyt".

                                            Comment


                                            • Joku v##### urpo känniääliö tempas nyrkillä konepeltiin. Äijä lähti putkaan selviämään, kiisti tietenkin kaiken. Katsotaan maksaako äijä vapaaehtoisesti maalauksen..

                                              Comment


                                              • Näin kerran Tapiolassa jonkun perheenisän pamauttavan nyrkillä Almeran konepeltiin, tuossa tapauksessa oli ehkä ihan aiheellista kun meinasi Nisu ajaa lasten päälle tullessaan punaisia päin. Oli aika liukasta ja veti törkeästi punaisiin mutta joutuikin jarruttamaan kun edessä liikenne pysähtyi ja liukui päin katukivetystä lasten kohdalla. Ei jäänyt edes selvittelemään lommoa, taisi sen verran korvat punottaa kaverilla.

                                                Comment


                                                • Tää urpo käveli punaisiin päin, vedin lukkojarrutuksen ja painoin torvea ja sain juuri pysäytettyä auton ennen suojatietä. Siitä kiivastuneena äijä päätti sitten lyödä konepeltiin. Jälkeen päin kun nyt mietin niin oisko vaan helpompi ollut vetää turpaan samantien. Ei varmaan kuitenkaan ilman "taputtelua" tule maksamaan..

                                                  Comment


                                                  • http://www.flickr.com/photos/11393326@N08/ Siitä sitte vahinkoa. Poliisia ei kiinnostanut juttu, koska "auto on ajokunnossa". Enää on jäljellä turvakameramateriaali (jos jossain on ollut kamera) ja sitten tiukka silmä duunin vieressä. Näkyy yksikin vaalean vihreä rekka tai raktori niin käyn katsomassa sen kyljet.

                                                    Comment


                                                      Meillä päin taitaa käydä vihreä roskiksen tyhjennys auto, vois olla myös yksi mahdollinen.

                                                      Comment


                                                      • Itseasiassa hyvä vinkki. 2 viikkoa sitten en päässyt ajamaan kyseiselle kadulle kun roskakuski oli tien tukkeena.

                                                        Muistatko mikä firma?

                                                        Comment


                                                        • Alkuperäinen kirjoittaja 2 FAST Näytä viesti
                                                          Tää urpo käveli punaisiin päin, vedin lukkojarrutuksen ja painoin torvea ja sain juuri pysäytettyä auton ennen suojatietä. Siitä kiivastuneena äijä päätti sitten lyödä konepeltiin.
                                                          Aina voi jossitella, mutta olisi saattanut tulla kolhuja Audiin siinäkin tapauksessa, jos olisit ajanut vaan yli. Laillistettu jälkiabortti känniääliöille olisi kyllä ihan kiva.

                                                          Alkuperäinen kirjoittaja osmopena Näytä viesti
                                                          ...Poliisia ei kiinnostanut juttu, koska "auto on ajokunnossa".
                                                          Aika harva asia heitä enää tuntuu kiinnostavan. Kaverin autosta potkaistiin peili irti ja syyllisten olinpaikka oli tiedossa, sekä auton kyljessä erittäin hyvin erottuva kengänjälki, mutta ei poliisia kiinnostanut tuokaan keikka.

                                                          Jos Audin vierestä on jokin traktori mennyt, niin siitä on varmasti jäänyt jäljet auton viereen. Tuskin siinä sivupeilin alla on muuten liikennettä ollut. Ja kadun kunnossapitäjät selvittää todennäköisesti melko nopeasti.

                                                          Alkuperäinen kirjoittaja quattro20v Näytä viesti
                                                          Meillä päin taitaa käydä vihreä roskiksen tyhjennys auto, vois olla myös yksi mahdollinen.
                                                          http://yle.fi/ecepic/archive/00083/R...olt_83696b.jpg
                                                          Viimeksi muokannut audiq; 13.12.2010, 20:15. Perustelu: Lisätty roska-auto -linkki

                                                          Comment


                                                          • Pistin jo viestiä HSY:lle joka ainakin nettisivujen mukaan vastaa Helsingin seudun jätehuollosta. Lassilalla taitaa nimenomaan olla sininen auto, eli sen voi poislukea.

                                                            Mutta mätsäisiköhän nämä värit?

                                                            http://yle.fi/ecepic/archive/00083/R...olt_83696b.jpg

                                                            http://www.flickr.com/photos/11393326@N08/5258027447/

                                                            Comment


                                                            • HSY:n sivuilla komeilee vihreä jäteauto jossa lukee SITA.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X