Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Sisustan maalausta (UrS4)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Sisustan maalausta (UrS4)

    Haulla ei oikein tärpännyt, mutta jos tietoa/vinkkejä löytyy niin otetaan vastaan.

    Eli, kyseessä on siis C4/UrS4 -mallinen sisusta, harmaa väriltään. Yllättävän suuri osa noista muovikalikoista sekä mm. kojelaudan alaosa on toteutettu maalaamalla! Luonnollisesti maali naarmuuntuu käytössä ja lohkeilee/hankautuu pikkuhiljaa pois, paljastaen altaan mustan perusaineen. Ainoa "kriteerit täyttävä" korjaus olisi uudelleen maalaus, mutta mistä samaa/sopivaa maalia? Tai löytyykö jostain ko. värin värikoodi?

    On tietenkin vaihtoehtona mennä maalikauppaan sopiva muoviosa kainalossa ja yrittää sekoittaa sopiva väri...

    Tarkoitus siis ei ole ruveta tekemään mitään mittavaa "uudelleenverhoilua", eikä toisaalta ole mikään tarve olla pilkulleen ooeeämmää, vaan tavoitteena on sellainen asiallinen entraus käyttöautoon.

  • #2
    Kannattaisi kysäistä marmorilta, jos tärppäisi. Ovat ainakin paikkamaalanneet C4:n maalattuja verhoiluja korjaamossaan.

    Comment


      #3
      Itse olen suunnitellut ovipahvien päivittämistä, sarja käytettyjä pahveja on jo hankittu odottamaan inspiraatiota. Lainaan tätä topikkia, kun en viitsi aloittaa uutta.

      Tarkoituksena olisi siloitella ovien muoviosat (ja mahdollisesti myöhemmin kojelauta ym.) ja maalata lopuksi mattamustalla, alkuperäistä lähellä olevalla värillä. Millä/miten pohjat kannattaisi tehdä, jotta pinnasta tulisi siisti, eikä maali alkaisi halkeilla pian maalauksen jälkeen? Voiko silikonin poistaa jollain muulla kemikaalilla (jota ehkä sattuisi löytymään kotoa ostamattakin) kuin siihen varta vasten tarkoitetulla aineella?

      Comment


      • #4
        No kävinpä marmorilta tiedustelemassa tuon maalin saatavuutta, ja sehän meni ihan perinteiseksi juubailuksi siellä, joten ei siitä sen enempää.

        Pitäisi nyt sitten olla tiedossa tuon sisustan värikoodi, että voisi uudestaan kokeilla onneaan. Mutta kun ko. sisusta on purkuautosta niin eihän mulla ole mitään tietoja sen koodeista. Eli voisiko joku, jolla on itsellään samanlainen sisusta autossaan ja paperit tallessa, katsoa millaisia koodeja sisustan väristä löytyy? Kyseessä on siis tämmöinen setti:

        siis harmaa kangas-sisusta, penkeissä quattro -tekstit jne... Löytyy ainakin '92-93 S4:sta, ehkä myös tuoreemmista S6:sta?

        Comment

        Working...
        X